SOM MEDLEM FÅR DU EKSTRA LAVE PRISER PÅ BØGER, SPIL, GAVER OG MEGET MERE … FORDELSKLUB
1 uge GRATIS medlemskab, herefter automatisk fornyelse til 99 kr/30 dage.
Afmeld når som helst og fordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.
1 uge GRATIS*. Klik her
FORDELSKLUB
1 uge GRATIS*. 
plusbog logo
Plusbog logo
 •  FORDELSKLUB
 •  FRI FRAGT FOR GULD OG PLATIN-MEDLEMMER
 •  90 DAGES RETURRET
 •     TRUSTPILOT

Strategispil

Strategispil er kendt og elsket af mange, og et godt strategi brætspil bliver man aldrig træt af: At sætte scenen til det store slag og selv få lov til at være den hærfører, som skal udtænke og føre den strategiske kamp om verdensherredømmet. Hvad enten du leder efter de traditionelle strategispil, som Skak og Settlers, eller du er på udkig efter et nyt og spændende brætspil, der kan udfordre dine strategiske evner, finder du det her hos Plusbog.

  Udfordrende strategispil for hele familien

  Ordet strategi stammer fra det græske ”strategia”, der betyder hærførelse, og som henviser til den overordnede og langsigtede planlægning af krig eller et enkelt slag i klassisk krigsførelse. Strategispillet har således sin oprindelse fra den barske virkeligheds krigshistorie, hvor krigsstrategien var altafgørende for, hvordan kampen om magten udspillede sig.

  Let bruges flere timer på at planlægge og udtænke helt præcist, hvordan det næste strategiske træk skal forløbe i et spil. Med stor kampgejst og høj intensitet er strategi brætspil en god måde at udforske og udfordre både dine egne og dine venners strategiske evner.

  Strategispil er for alle: Et klassisk spil Skak, hvor du kan se din modstander i øjnene, mens du planlægger dit næste træk. Eller foretrækker du måske at samle vennerne om et spil RISK, hvor I sammen kan udrydde hele hære og folkeslag? Strategispil er en af de ældste former for brætspil, og savner du at blive udfordret på dine taktiske og strategiske evner, er de strategiske brætspil et rigtig godt sted at starte. Du finder et stort udvalg af strategi brætspil hos Plusbog.