Plusbog logo
 Fordelsklub
 Altid billige bøger
 90 dages returret
 4,5 stjerner på Trustpilot

Calcio Italiano

Leveringstid: Download straks efter køb
Vores normalpris 212 kr
Spar 50 kr
162 kr
Dette produkt leveres gratis

Denne pris gælder for medlemmer. Medlemskab kun 49 kr/30 dage i løbende abonnement - afmeld når du har lyst.

Over 250.000 bøger, nyheder, bestsellers. Til ekstra lave priser

Køb kun hvad du vil - ingen tvang

Køber du bogen til medlemspris, har du allerede sparet én måneds medlemsskab
212 kr
Dette produkt leveres gratis
For dig der ikke ønsker medlemskab.
Køber du bogen til medlemspris, har du allerede sparet én måneds medlemsskab
E-bog:

Når du læser e-bøger, kan du let have et helt bibliotek med dig på farten - på din tablet, mobil eller reader.

Du kan læse flere e-bøger på samme tid, og dine e-bøger kan selv huske, hvor du er kommet til.

Læs mere om hvad en e-bog er, samt hvordan du køber, modtager og læser e-bøger ved at klikke her.

       
Kan man lære noget om en nation og dens indbyggere ved at se på hvordan man spiller fodbold i det pågældende land? Er der noget at lære om nationens sammenhængskraft og om sociale, politiske og religiøse skel i befolkningen på nationens fodboldstadioner? Afspejles landets økonomiske situation i spillet på banen? Hvad siger tilskuernes opførsel på stadioner og mediernes dækning af spillet om samfundet som helhed? Kan fodbold, og her taler vi om både spillet på og uden for banen, overhovedet bruges som indgangsvinkel til at blive klogere på en stat og dens borgere? I Calcio Italiano rejser forfatterne til Italien for at søge svar på disse og mange andre spørgsmål. Det bliver til et fascinerende, forførende og til tider forfærdende møde med et land, dets indbyggere og dets fodbold. Selv om fodboldreglerne er ens i både Danmark og Italien, spilles spillet oftest på vidt forskellige måder – både på og uden for banen! Denne bog fortæller historien om italiensk fodbold – både den gode, den onde og den grusomme. Tag med til fodbold i Italien, og mød lidenskaben og lidelserne, festlighederne og forfaldet, stjernerne og skurkene. Mikael Sørensen er Master of Arts in Corporate Communication fra Aarhus Universitet og arbejder til daglig med PR og kommunikation. Han har været interesseret i italiensk fodbold siden han i 1993 så A.C. Milan tabe Champions League-finalen mod Marseille. Siden har han blandt andet stiftet Støvlelandet.dk og skrevet diverse blogindlæg for blandt andre Tipsbladet. Mikaels store passion er økonomien omkring fodboldspillet og de skjulte, men alligevel vigtige, processer og beslutninger der har indflydelse på resultaterne på banen Jesper Ralbjerg har fulgt italiensk fodbold siden 1989, bl.a. på mere end 25 rejser til Italien. Har tidligere skrevet om italiensk fodbold til bladet FUTBOL, og skriver blogindlæg om italiensk fodbold på www.tipsbladet.dk. Har studeret italiensk på Studieskolen for at kunne læse om fodbold i Italiens største avis, La Gazzetta dello Sport. Jesper Ralbjerg har tidligere skrevet bogen ”Tyve Tinder i Tour de France.”
Sprog:
Dansk
ISBN-13:
9788792746931
Forlag:
Muusmann' Forlag
ISBN-10:
8792746934
Format:
ePub
Sider:
301
Udg. Dato:
11 dec 2014
Oplagsdato:
11 dec 2014

En e-bog er en elektronisk bog, der kan læses på tablet, mobil eller reader. Du kan downloade og læse din e-bog straks efter købet under Mine digitale køb.

Boganmeldelser · Calcio Italiano
Mikael Sørensen, Jesper Ralbjerg
Vær den første til
at anmelde bogen
Skriv en boganmeldelse & VIND
Hver måned udvælger vi 3 vindere:
Den der har skrevet flest anmeldelser
Den, der har skrevet den bedste
Vi trækker lod blandt alle nye anmeldelser
Hvorfor skal jeg blive medlem?
Vanvittige priser
Billig levering
PLATIN fordele
Plusbog er en fordelsklub med over 250.000 EKSTRA billige bøger. Denne pris gælder for medlemmer. Medlemskab kun 49 kr/30 dage i løbende abonnement - afmeld når du har lyst. .
Se alle fordele her.

Er du ikke medlem?
Du kan altid købe til lav normalpris uden medlemskab.
Plusbog – for dig, der er vild med bøger

I Plusbogs fordelsklub får du adgang til mere end 250.000 EKSTRA billige bøger og meget mere. Med store medlemsrabatter og fri fragt ved køb over 250 kr. kan det hurtigt betale sig. Denne pris gælder for medlemmer. Medlemskab kun 49 kr/30 dage i løbende abonnement - afmeld når du har lyst. Se alle fordele her.

Er du ikke medlem?
Du kan altid købe til lav normalpris uden medlemskab.
Medlemskab
49,-
30
/ dage