Plusbog logo
Vare lagt i kurv
af
Antal:
Vare lagt i kurv
Vi anbefaler også
af

Chokolade Er... Henrik Bodholdt 9788797232507
Chokolade Er...

Chokolade Er...

20% PLUSRABAT

Chokolade Er...

DANSKCHOKOLADEMAGER UDGIVER SPÆNDENDEBOGOMKAKAOOGCHOKOLADEOmBogen"Chokoladeer..."”Chokoladeer…” er enbogder giver læserne på detdanske marked heltnyindsigt i hvordanchokoladebliver til.Bogen er skreve... læs mere
0 anmeldelser
Vælg format:
Hvad er forskellen?
Spar 49 kr
200 kr
Store besparelser, gratis fragt og første 30 dage gratis
Få første 30 dage til kun 1 kr. (Herefter automatisk 89 kr / 30 dage indtil det opsiges) - binding i 60 dage – samlet mindstepris er 90 kr
  • Denne pris gælder for medlemmer. Få første 30 dage til kun 1 kr. (Herefter automatisk 89 kr / 30 dage indtil det opsiges) - binding i 60 dage – samlet mindstepris er 90 kr
  • Få altid de nyeste bøger, bestsellers og mere end 250.000 bøger til ekstra lave priser.
  • Fri fragt.
 
Leveringstid: 1 - 3 hverdage
Gratis fragt på alle ordrer
Bøger til indkøbspriser
249 kr
Vores lave normalpris
For dig der ikke ønsker medlemskab.
Leveringstid: 2 - 5 hverdage (59 kr)
Anmeld
bogen
Leveringstid: 1 - 3 hverdage
90 dages returret
Detaljer
Sprog:
Dansk
ISBN-13:
9788797232507
Forfatter(e):
ISBN-10:
8797232505
Indbinding:
Hardback
Sider:
168
Udg. Dato:
27 okt 2020
Oplagsdato:
27 okt 2020
Udgave:
1
Dimensioner:
B: 245mm H: 227mm D: 18mm
Anmeld
bogen

Beskrivelse af Chokolade Er...

DANSK CHOKOLADEMAGER UDGIVER SPÆNDENDE BOG OM KAKAO OG CHOKOLADE

Om Bogen "Chokolade er..." 

”Chokolade er…” er en bog der giver læserne på det danske marked helt ny indsigt i hvordan chokolade bliver til.  Bogen er skrevet af Henrik Bodholdt, der er både økologisk kakaobonde og chokolademager og som har boet de sidste 20 år i det mellemamerikanske land Costa Rica. I bogen beskrives med stor detaljerigdom hvordan hverdagen i en økologisk og bæredygtigt dyrket chokoladeskov udspiller sig; dyre- og planteliv, høst-, fermenterings- og tørringsprocesser, glæderne og sorgerne og alt sammen illustreret med flotte farvefotos og med interaktive QR-koder, der linker til referencer, videoer og merviden, der gør læseoplevelsen interaktiv og bringer læseren så tæt på kakaoproduktionen at man næsten kan ane duftene og smagene… 

Bogen er på 172 gennemillustrerede sider og koster 249,- d.kr. 

Bogen har kapitler der, ud over selve kakao- og chokoladeproduktionen, også beskriver kakaoens temmelig grumme historie som menneskeføde – der indgår både missioneren, slavehandel og ublu ingredienser – og kigger også kort på de stadige udfordringer chokoladeindustrien har (og som der pt. skrives en del omkring i de danske medier. se f.eks. følgende artikel af Henriks Bodholdt: https://pov.international/slavekakao/) ved at skabe troværdige bæredygtige levevilkår for de mennesker, der lever på især Afrikas kakaofarme.  

Desuden indeholder bogen et kapitel, der beskriver kakaoens betydning og anvendelse hos de oprindelige folkeslag, der stadig lever af og med kakaoen i Mellemamerika. Afslutningsvis indeholder bogen desuden, som noget helt nyt på det danske marked, et fyldigt gør-det-selv-kapitel. En velbeskrevet og grundig guide til produktion af egen chokolade. Hjemme ved køkkenbordet. Kapitlet  har desuden et medfølgende videolink, som grundigt illustrerer processen og som dermed giver læseren mulighed for selv at give sig i kast med chokolademageriet.  Bogen afspejler den større trend, der igennem det sidste årti har præget den internationale chokoladescene, hvor et større og større antal mindre chokoladeproducenter producerer gourmetchokolade til det kræsne publikum, med både smags-, holdnings- og klimabevidsthed.  Ligesom det f.eks. er sket indenfor øl- og kaffebranchen. Vi har endnu til gode at se trenden virkelig slå igennem på det danske marked, der stadig i overvejende grad domineres af den masseproducerede chokolade med masser af tilsætningsstoffer.   

Om forfatteren Henrik Bodholdt debuterer som forfatter med ”Chokolade er…”. Han er 54 år, født og opvokset på Københavns Vestegn og har igennem de sidste 20 år været bosiddende i Costa Rica Han er selvlært entreprenør, har været  gennem  Hærens Specialskoles afhøringsofficersuddannelse og har hvad der svarer til en bachelorgrad i russisk og har bl.a. boet i Moskva i 91-92 som Area Manager for Egmont Publishing.  Han har været formand for Dansk Backgammon Forbund, han har spillet poker på ret højt niveau, været frontløber indenfor Next Stop-bevægelsen og for små ti år siden kastede han sig over chokolademageriet efter et skelsættende møde med den oprindelige kakaoforarbejdning hos det oprindelige folkeslag Bribri i junglen i Costa Rica.  Det var så at sige kærlighed ved første duft . Lige siden har han, i hvert fald ifølge hans egen søn, haft ”un corazon de chocolate”  - et hjerte af chokolade. Henrik er direktør og daglig leder af firmaet Maleku Chocolate, der også har en dansk webshop, der leverer bæredygtigt produceret økologisk chokolade til den kræsne og bevidste del af det danske  chokoladepublikum. https://malekuchocolate.dk 
Medlemsfordele

Gratis Fragt
Uanset ordrestørelse og antal af ordrer

Bøger til Indkøbspriser
Spar op til 90% på mere end 250 000 bøger
Skriv en boganmeldelse og VIND!
Hver måned udvælger vi 3 vindere:
  •    Den der har skrevet flest anmeldelser.
  •    Den, der har skrevet den bedste.
  •    Vi trækker lod blandt alle nye anmeldelser.