Plusbog logo
Vare lagt i kurv
af
Antal:
Vare lagt i kurv
Vi anbefaler også
af

Chokoladehåndbogen Trine Juel Clement 9788794258272
Chokoladehåndbogen

Chokoladehåndbogen

27% PLUSRABAT

Chokoladehåndbogen

Chokolade er en klassiker i det søde køkken. Men chokolade har ry for at være svært at mestre, og søger man råd, møder man et hav af teknikker og holdninger, som kan være svære at gennemskue. Denne b... læs mere
0 anmeldelser
Vælg format:
Hvad er forskellen?
Spar 89 kr
240 kr
Store besparelser, gratis fragt og første 30 dage gratis
Få første 30 dage til kun 1 kr. (Herefter automatisk 89 kr / 30 dage indtil det opsiges) - binding i 60 dage – samlet mindstepris er 90 kr
  • Denne pris gælder for medlemmer. Få første 30 dage til kun 1 kr. (Herefter automatisk 89 kr / 30 dage indtil det opsiges) - binding i 60 dage – samlet mindstepris er 90 kr
  • Få altid de nyeste bøger, bestsellers og mere end 250.000 bøger til ekstra lave priser.
  • Fri fragt.
 
Leveringstid: 1 - 3 hverdage
Gratis fragt på alle ordrer
Bøger til indkøbspriser
329 kr
Vores lave normalpris
For dig der ikke ønsker medlemskab.
Leveringstid: 2 - 5 hverdage (59 kr)
Anmeld
bogen
Smugkig i
bogen
Leveringstid: 1 - 3 hverdage
90 dages returret
Detaljer
Sprog:
Dansk
ISBN-13:
9788794258272
Forfatter(e):
ISBN-10:
8794258272
Indbinding:
Indbundet
Sider:
236
Udg. Dato:
14 sep 2022
Oplagsdato:
14 sep 2022
Udgave:
1
Dimensioner:
B: 209mm H: 268mm D: 24mm
Anmeld
bogen
Smugkig i
bogen

Beskrivelse af Chokoladehåndbogen

Chokolade er en klassiker i det søde køkken. Men chokolade har ry for at være svært at mestre, og søger man råd, møder man et hav af teknikker og holdninger, som kan være svære at gennemskue. Denne bog går i dybden med teknikkerne og hjælper dig med at finde de arbejdsmetoder, der passer til dine ønsker, dit udstyr og dit tempo. 

Bogen er inddelt i fire sværhedsgrader, som udfordrer med spændende smagssammensætninger og design. Her er mere end 100 teknikker og opskrifter til fyldt chokolade, trøfler, flødeboller og chokoladedekorationer – til utallige kreative timer for alle, der finder glæde i chokolade. 

Chokoladehåndbogen er den essentielle grundbog, der hjælper alle til at komme i gang med eller blive dygtigere til chokoladekunsten. Godt håndværk kræver både gode teknikker og kreativ inspiration. Og belønningen er stor, når man får skabt smuk, blank chokolade med det helt rigtige knæk og fantastisk smag! 

Om forfatteren 
Trine Juel Clement står bag bageglad.dk, den populære mad- og livsstilsblog. Hun elsker det søde køkken, især chokolade, og er selvlært ud af en familie af madelskere. Hun elsker at eksperimentere og ikke mindst at dele oplevelserne med andre. Trine tror på, at friske råvarer og mad lavet fra bunden er altafgørende for den gode smag, og på baggrund af hendes opvækst i Japan henter hun ofte inspiration fra det asiatiske køkken. Denne bog er blevet til ud fra Trines drøm om at skabe en grundbog inden for chokolade, som kan hjælpe andre, på alle niveauer, med deres chokoladedrømme. For Trine er chokoladehåndværket et kreativt frirum, som hun har dyrket i mere end 15 år, og hun brænder for at inspirere andre. Trine bor i Nordsjælland med sin mand og (snart) to små piger. 
Medlemsfordele

Gratis Fragt
Uanset ordrestørelse og antal af ordrer

Bøger til Indkøbspriser
Spar op til 90% på mere end 250 000 bøger
Skriv en boganmeldelse og VIND!
Hver måned udvælger vi 3 vindere:
  •    Den der har skrevet flest anmeldelser.
  •    Den, der har skrevet den bedste.
  •    Vi trækker lod blandt alle nye anmeldelser.