Plusbog – for dig, der er vild med bøger

Hos Plusbog kan du både handle som gæst og som Plusbog-medlem.

Er du ikke medlem? Du kan altid købe til vores lave normalpriser uden medlemskab.

Plusbog fordelsklub
Plusbog er en fordelsklub med ekstra medlemsrabat på over 250.000 bøger. De lave medlemspriser og billigere fragt gælder kun for medlemmer. Har du ikke et medlemskab, bliver det automatisk lagt i din indkøbskurv, hvis du køber til medlemspris. Medlemskabet koster kun 49 kr/30 dage og løber indtil du opsiger det. Afmeld når du har lyst.
Se alle fordele her


Plusbog – for dig, der er vild med bøger

Hos Plusbog kan du både handle som gæst og som Plusbog-medlem.

Er du ikke medlem? Du kan altid købe til vores lave normalpriser uden medlemskab.

Plusbog fordelsklub
Plusbog er en fordelsklub med ekstra medlemsrabat på over 250.000 bøger. De lave medlemspriser og billigere fragt gælder kun for medlemmer. Har du ikke et medlemskab, bliver det automatisk lagt i din indkøbskurv, hvis du køber til medlemspris. Medlemskabet koster kun 49 kr/30 dage og løber indtil du opsiger det. Afmeld når du har lyst.
Se alle fordele her


Medlemskab
49,-
30
/ dage
Plusbog logo

Da ost blev for alle

Da ost blev for alle

Ost er efter en 100-årig udvikling blevet en daglig spise. Den danske ostehistorie fortælles med udgangspunkt i Brørup Mejeri, som på et tidspunkt var landets største ostemejeri. Bogen fortæller histo... læs mere
Vælg format: Hvad er forskellen
Spar 25 kr
118 kr
  • Denne pris gælder for medlemmer. Medlemskab kun 49 kr/30 dage i løbende abonnement - afmeld når du har lyst.
  • Få altid de nyeste bøger, bestsellers og mere end 250.000 bøger til ekstra lave priser.
  • Lavere fragtpriser.
143 kr
For dig der ikke ønsker medlemskab.
Leveringstid: Download straks efter køb
90 dages returret
Smugkig i bogen
Anmeld bogen
Beskrivelse
Ost er efter en 100-årig udvikling blevet en daglig spise. Den danske ostehistorie fortælles med udgangspunkt i Brørup Mejeri, som på et tidspunkt var landets største ostemejeri. Bogen fortæller historien om: - oste (fasteoste som Danbo, Havarti og Cheddar) - landbrug (mælkeleverancer, bekæmpelse af kreatursygdomme, mælkekuske) - mejeri (hvordan de første mejerier blev til næsten 2.000 og hvordan de blev til en lille håndfuld) - håndværk (hvordan mejerifaget opstod og udviklede sig) - den nære historie (et mejeris betydning for det omgivende lokalsamfund) - den store historie (hvordan branchen arbejdede sammen nationalt og internationalt) - teknologi (fra de første centrifuger til dagens computerstyrede fabrikker)
Detaljer
Sprog:
Dansk
ISBN-13:
9788788327311
Forlag:
Forlaget Kulturbøger
Forfatter(e):
ISBN-10:
8788327310
Format:
PDF
Sider:
112
Udg. Dato:
2 aug 2014
Oplagsdato:
2 aug 2014
Boganmeldelser · Da ost blev for alle
Jørgen Burchardt
Vær den første til
at anmelde bogen
Skriv en boganmeldelse & VIND
Hver måned udvælger vi 3 vindere:
Den der har skrevet flest anmeldelser
Den, der har skrevet den bedste
Vi trækker lod blandt alle nye anmeldelser