plusbog logo
Plusbog logo
  •  FORDELSKLUB
  •  FRI FRAGT FOR GULD OG PLATIN-MEDLEMMER
  •  90 DAGES RETURRET
  •     TRUSTPILOT
   Afspil eksempel

De dybeste rødder

Leveringstid: 2 - 4 hverdage
Vores normalpris 261 kr
Spar 34 kr
227 kr
Fragt pr. ordre 29,95 kr

1 uge gratis, herefter 99,-/30 dage genhæves automatisk til du afmelder

Over 250.000 bøger, nyheder, bestsellers. Til ekstra lave priser

Køb kun hvad du vil - ingen tvang

261 kr
Fragt pr. ordre 29,95 kr
For dig der ikke ønsker medlemskab.
Beskrivelse:
DE DYBESTE RØDDER er en fortælling om Danmark og danskerne, fortalt af dronning Margrethe. Dronningen fortæller indgående om sit land og sine landsmænd- og kvinder, og hun tager os med på en rejse gennem tiden og gennem landet. Historien fortælles af en regent, der kender hver eneste kringelkrog af landet og dets historie, og som samtidig forstår den danske folkesjæl.
 
Med dronningen som kyndig rejsefører oplever vi store dele af danmarkshistorien: Hun fortæller om de første jægerfolk, om vikingerne og om stormagtstiden, men også om de nederlag, der næsten udslettede os fra landkortet, og om viljen til at genrejse landet og stoltheden.
 
Bogen tager os undervejs med den lille prinsesse Margrethe på rejse rundt i landet sammen med forældrene, kong Frederik og dronning Ingrid. Her møder den unge prinsesse nye egne og nye mennesker, og hun lærer på sine rejser Danmark og danskerne at kende.
I bogen hører vi om, hvordan dronning Margrethe som tronarving og regent har oplevet de store forandringer i nyere tid: Hvordan Danmark har forandret sig fra et land med knaphed til overflod, fra land til by, fra traditionelle kønsrollemønstre til kvindefrigørelse, og ikke mindst fra venlig nysgerrighed til skepsis over for fremmede.
 
Fortællingen om Danmark og danskerne er gennemsyret af dronningens tro på, at vi nok skal klare de udfordringer, der måtte komme – hvis vi vil.
 
DE DYBESTE RØDDER er en personlig og tankevækkende rejse gennem land og rige, historie og nutid, og det er med dronningen som kyndig, kritisk og kærlig vejviser. Bogen er skrevet af Thomas Larsen, og er skabt ud fra samtaler med dronningen.
 
 
Sprog:
Dansk
ISBN-13:
9788702210958
Forlag:
Borgen
Forfatter(e):
ISBN-10:
8702210958
Indbinding:
Indbundet
Sider:
424
Udg. Dato:
27 okt 2016
Oplagsdato:
5 dec 2016
Udgave:
1
Dimensioner:
B: 180mm H: 248mm D: 38mm

En indbundet bog er i RIGTIG GOD KVALITET. Oftest med hård ryg, godt papir og mange gange med smudsomslag. Typisk en førsteudgave af en bog.

Indbindingen har betydning for kvalitet og holdbarhed. Indbundet og hæftet er bøger i GOD KVALITET, mens hardback og paperback er en BILLIGERE UDGAVE.

Hvorfor skal jeg blive medlem?
Vanvittige priser
1 uge gratis
PLATIN fordele