Bliv Medlem Returbøger Kundeservice

Se vores LEGO udvalg og skolestarts produkter

Bliv Plusmedlem  og få adgang til vores altid lave priser på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 99kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

De hængte hunde

af Jens Henrik Jensen

Pocket, 2015

1-3 hverdages levering

Fragt pr. ordre 29,95 kr

Forlagets pris 60,00 kr

info-icon Medlemspris

38 kr

Spar 22,00 kr (37%)

Denne pris gælder kun for

Plusmedlemmer.

Få første uge gratis (herefter 99,-/md.) og afmeld når du ønsker det. For dig der ELSKER Bøger og Hygge.

heart-icon
Beskrivelse
Danmarks højest dekorerede soldat nogensinde, Niels Oxen, hutler sig gennem tilværelsen i Københavns Nordvestkvarter.  Den traumeramte krigsveteran lever af at samle flasker og spise madaffald fra supermarkeder.   I håb om at få fred for sine dæmoner tager det tidligere medlem af Jægerkorpset sammen med sin hund til Nordjylland og slår lejr dybt inde i Rold Skov for at leve det simple liv.  Men drømmen bliver til endnu et mareridt for Niels Oxen. Efter et natligt besøg på et middelalderslot i skovens udkant mistænkes han pludselig for drabet på slotsherren, en tidligere ambassadør og indflydelsesrig stifter af en tænketank.  Politiets Efterretningstjeneste dukker påfaldende hurtigt op, og inden den pressede krigsveteran får set sig om, er han sammen med en kvindelig medarbejder fra PET hvirvlet ind i efterforskningen af en række gådefulde drabssager, der tilsyneladende kun har ét til fælles: Hængte hunde.  De hængte hunde er første bind i en ny serie af Jens Henrik Jensen med krigsveteranen Niels Oxen.  Om forfatteren Forfatterportræt /Foto: Red Star Photo Jens Henrik Jensen, forfatter og journalist, slog igennem med trilogien Kællingen i Kraków (1997), Hofnarren i Murmansk (1999) og Ulven i Banja Luka (2002) . Han indledte derefter den anmelderroste serie om kriminalassistent Nina Portland med Økseskibet (2004),  Kulmanden (2007) og Spøgelsesfangen (2010) . Flere af Jens Henrik Jensens bøger er udgivet i en række europæiske lande.

Bog detaljer
Dansk
9788740022421
Politikens Forlag
8740022420
Pocket
416
10. april 2015
10. april 2015
7
1
B: 110 H: 179 D: 26 mm

Andre kunder, der købte dette produkt, købte også
Selfies
Jussi Adler-Olsen
Forlagets pris 300 kr.
info-iconMedlemspris 188 kr.
Dybet (Ravn-serien...
Michael Katz Krefe...
Forlagets pris 300 kr.
info-iconMedlemspris 177 kr.
Sekten
Michael Katz Krefe...
Forlagets pris 100 kr.
info-iconMedlemspris 80 kr.
Krokodillevogteren
Katrine Engberg
Forlagets pris 100 kr.
info-iconMedlemspris 80 kr.
Oprindelse
Dan Brown
Forlagets pris 300 kr.
info-iconMedlemspris 165 kr.

Se også vores eksklusive udvalg af hobbyartikler
STAEDTLER Duo tuss...
Producentens pris 40 kr.
info-iconMedlemspris 22 kr.
STAEDTLER Noris Cl...
Producentens pris 85 kr.
info-iconMedlemspris 46 kr.
STAEDTLER dobbelt...
Producentens pris 35 kr.
info-iconMedlemspris 22 kr.
STAEDTLER Voks skr...
Producentens pris 35 kr.
info-iconMedlemspris 24 kr.
STAEDTLER Noris ec...
Producentens pris 40 kr.
info-iconMedlemspris 22 kr.

1 boganmeldelse af De hængte hunde
Så skal jeg ellers love for at jeg blev blæst bagover af en velsammensat krimi, som jeg havde hørt godt om og i den grad levede op til alle de fine ting jeg havde hørt. Dette er en krimi der er til at forholde sig til og som tilføjer – syntes jeg – noget nyt og anderledes. ’Hæng på’ mens vi kigger lidt nærmere på hvorfor dette er en bog der ikke må gå forbi dine øjne. Forfatter, Jens Henrik Jensen, har ramt den gyldne åre med opstarten af serien om Niels Oxen. Danmarks højest dekorerede jægersoldat, Niels Oxen, har trukket sig tilbage i sådan en grad, at han ihærdigt forsøger at leve et liv i eksil kun akkompagneret af sin hund. Han ønsker et liv i fred fra sin fortid, da han lider af PTSD og hapser sig til mad fra containere og hvad han ellers kan finde og taler sjældent med folk. Han slår lejr i Nordjylland inde i Rold Skov i nærheden af et middelalderslot og efter et natligt besøg ved slottet havner han hurtigt i PET’s søgelys, med mistanke om drab, idet slotsherren – en meget betydningsfuld person - på middelalderslottet er fundet død og det kobles sammen til et dødeligt spor af hængte hunde. Og så skal jeg ellers love for at tingene tager fart. Jeg var opslugt lige fra start om denne PTSD ramte jægersoldat der pludselig havner i politiets søgelys. Imponeret er et andet dejligt ord jeg ønsker at tilføje, idet forfatteren virkelig har sat sig ind i denne tilstand det er at have PTSD. Selve karakteren, Nielsen Oxen er en uhyre interessant person, som blot bliver mere og mere spændende efterhånden som flere ting åbenbares omkring ham. Historien er gennemarbejdet og jeg ”åd” denne bog på to dage, for det blev simpelthen for svært at lægge den fra mig. Sproget er levende til en sådan grad, at jeg kunne se bogen udfolde sig foran mig, som sad jeg og så en film. Derfor skal du læse bogen: Trænger du til at frisk pust i krimigenren, så mener jeg, at du skal have denne serie på din hylde. Intet føles mere befriende end at blive overrasket positivt dette er forfatter kunst på et niveau, jeg ikke kan andet end elske. Jeg har kun lutter ros at ose ud af og jeg vil gøre det ganske kort: Dette er en uundgåelig bog og du vil fortryde hvis du ikke giver dig i kast med den. Sublim historie, velfortalt, super karakterer og alt godt fra godteposen. Nyd hængte hunde.
Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display