Plusbog logo

 

 Fordelsklub
 Altid billige bøger
 90 dages returret
 4,5 stjerner på Trustpilot
   Afspil eksempel

De mørke mænd

Leveringstid: 1 - 3 hverdage
Vores normalpris 129 kr
Spar 23 kr
106 kr
Fragt pr. ordre 34,95 kr

Denne pris gælder for medlemmer. Medlemskab kun 49 kr/30 dage i løbende abonnement - afmeld når du har lyst.

Over 250.000 bøger, nyheder, bestsellers. Til ekstra lave priser

Køb kun hvad du vil - ingen tvang

129 kr
Fragt pr. ordre 39,95 kr
For dig der ikke ønsker medlemskab.
Beskrivelse:

De mørke mænd af Jens Henrik Jensen er en hæsblæsende krimi, med den højt dekoreret soldat Niels Oxen som hovedeperson.

Niels Oxen bor og arbejder under rumænsk identitet på et afsides dambrug i Jylland. Skjult for omverdenen slås krigsveteranen med sine traumer, samtidig med at han lever i konstant alarmberedskab. For han har en hemmelighed, som holder ham i live - men som også kan slå ham ihjel.

Danmarks justitsminister bliver involveret i de voldsomme begivenheder,  da en museumsdirektør bliver myrdet på et slot.  Der er kun få, der kan skimte en forbindelse til Oxen. 

En af dem er hans gamle makker, Margrethe Franck fra Politiets Efterretningstjeneste. Hun har ledt forgæves efter ham i mere end et år. Da hun endelig finder ham, besegler hun også hans skæbne.

Oxen ser pludselig sig selv som centrum i en menneskejagt. Nogle vil hjælpe ham. Nogle vil dræbe ham. Men hvem er ven, og hvem er fjende? Franck og Oxen slutter sig på ny sammen mod de mørke mænd, der har magten. For den jagede krigsveteran har kun to muligheder:

- gå til grunde
- eller gå til angreb. 

Bogen er en fortsættelse af første roman med krigsveteranen Niels Oxen, DE HÆNGTE HUNDE

Sprog:
Dansk
ISBN-13:
9788740032086
Forlag:
Politikens Forlag
Forfatter(e):
ISBN-10:
8740032086
Indbinding:
Paperback
Sider:
480
Udg. Dato:
14 jun 2016
Oplagsdato:
12 nov 2019
Udgave:
4
Dimensioner:
B: 146mm H: 221mm D: 35mm

Typisk en billig udgave af en bog. Blød ryg, mindre godt papir og trykkvalitet.

Indbindingen har betydning for kvalitet og holdbarhed. Indbundet og hæftet er bøger i GOD KVALITET, mens hardback og paperback er en BILLIGERE UDGAVE.

Boganmeldelser · De mørke mænd
Jens Henrik Jensen
Plusbogs
medlemmer giver
4 ud af 5 stjerner
Skriv en boganmeldelse & VIND
Hver måned udvælger vi 3 vindere:
Den der har skrevet flest anmeldelser
Den, der har skrevet den bedste
Vi trækker lod blandt alle nye anmeldelser
1 boganmeldelse
Af CINEMANDRUP den 02. august 2018
Gå til grunde eller gå til angreb, sætter stemplet for dette andet bind af Oxen serien. Niels Oxen har nu levet i stilhed under en rumænsk identitet på et dambrug i et års tid. Her kæmper han fortsat med sine egne indre dæmoner, men pludselig en dag bliver Danmarks justitsminister involveret i nogle heftige begivenheder, koblet sammen med en dræbt museumsinspektør og forbindelsen er åbenbart Oxen. Hans tidligere makker, Margrethe Franck, finder Oxen efter lang tid og kompromitterer ubevidst hele hans eksistens, da Niels Oxen har en hemmelighed som holder ham i live, men også kan koste ham livet. Oxen er nu kastet ind i spillet på ny blandt en mørk stormagt, som ikke stopper og har mange ressourcer. Oxen ved nu ikke hvem der er ven eller fjende i dette farlige spil. Dette stærke bind fastholder den gode stemning fra "De hængte hunde" og udvikler Oxens historie. Det sætter skub i den proces som virkelig er gribende at følge, og rammer fantastisk flot hvad angår det traume der ramte Niels Oxen. I dette bind fornemmes virkelig magten for det der kaldes Danehof – hvor langt de vil gå, hvor fremsynet de er og ikke mindst den skræmmende sans for detaljer, som vidner om en organisation med en stærkt fundament, som bliver svær at vælte. Selvom bindet er super solidt, er det ikke helt på højde med De Hængte Hunde, men vi er så tæt på som vi nu engang kan komme. Derfor skal du læse bogen: Dette virker som en utrolig stærk trilogi, og jeg må ærligt indrømme, at det kribler lidt i fingrene for at komme i gang med den sidste af dem. Historien er godt tænkt og fangende hele vejen igennem, og så må man virkelig tage hatten af for det persongalleri, som forfatteren bygger op. Niels Oxen er og bliver en vildt spændende karakter. Man fornemmer i den grad paranoiaens opbygning i dette andet bind i serien og det passer smukt ind i forståelsen af hvad Danehof, som organisation, er for en størrelse. Kanon fængslende bog, som næsten rammer det høje niveau fra etteren.

Hvorfor skal jeg blive medlem?
Vanvittige priser
Billig levering
PLATIN fordele
Plusbog er en fordelsklub med over 250.000 EKSTRA billige bøger. Denne pris gælder for medlemmer. Medlemskab kun 49 kr/30 dage i løbende abonnement - afmeld når du har lyst. .
Se alle fordele her.

Er du ikke medlem?
Du kan altid købe til lav normalpris uden medlemskab.
Plusbog – for dig, der er vild med bøger

I Plusbogs fordelsklub får du adgang til mere end 250.000 EKSTRA billige bøger og meget mere. Med store medlemsrabatter og fri fragt ved køb over 250 kr. kan det hurtigt betale sig. Denne pris gælder for medlemmer. Medlemskab kun 49 kr/30 dage i løbende abonnement - afmeld når du har lyst. Se alle fordele her.

Er du ikke medlem?
Du kan altid købe til lav normalpris uden medlemskab.
Medlemskab
49,-
30
/ dage