Bliv Medlem Returbøger Kundeservice

Spar op til 81% på strikke/sy/hæklesæt - medlemspris kun 29 kr. 

Plusbog er for dig der ELSKER hygge, fordybelse og forkælelse. heart-icon
Bliv
Plusmedlem og spar op til 90%. Få 1. uge GRATIS (herefter 99 kr/md), og afmeld når du ønsker det. E
ller køb helt uden medlemskab.

De smukkeste

af Karin Slaughter

Indbundet, 2016

1-3 hverdages levering

Fragt pr. ordre 19,95 kr

Forlagets pris 299,95 kr

info-icon Medlemspris

29 kr

Spar 270,95 kr (90%)

Denne pris gælder kun for

Plusmedlemmer.

Få første uge gratis (herefter 99,-/md.) og afmeld når du ønsker det. For dig der ELSKER Bøger og Hygge.

heart-icon
Andre udgaver
119 kr 130 kr
69 kr 130 kr

Beskrivelse
DE SMUKKESTE er nyeste bog af bestsellerforfatteren Karin Slaughter. DE SMUKKESTE er en selvstændig psykologisk thriller, der har tager anmeldere fra hele verden med storm!
 
Claire ser sin mand Paul blive brutalt myrdet. Da hun, i sin bearbejdelse af sorgen og chokket over den frygtelige oplevelse, gennemgår hans ting, gør hun et makabert fund. Hun finder videofilm med gruopvækkende og groteske scener af piger, der sætter sig fast på Claires nethinde for altid. Claire graver videre i mandens ting og hun opdager snart en uhyggelig forbindelse til sin egen fortid.
 
DE SMUKKESTE er en nervepirrende psykologisk thriller, der er svær at lægge fra sig. Bogen er velskrevet, intelligent og en enestående læseoplevelse.

Bog detaljer
Dansk
9788793400009
HarperCollins Nordic
8793400009
Indbundet
464
1. marts 2016
1. marts 2016
1
1
B: 163 H: 242 D: 35 mm

Andre kunder, der købte dette produkt, købte også
Selfies
Jussi Adler-Olsen
Forlagets pris 300 kr.
Pris 238,50 kr.
info-iconMedlemspris 169 kr.
Bedemandens datter
Sara Blædel
Forlagets pris 300 kr.
Pris 238,46 kr.
info-iconMedlemspris 169 kr.
Det der ikke slår...
David Lagercrantz
Forlagets pris 300 kr.
Pris 238,46 kr.
info-iconMedlemspris 169 kr.
Dybet (Ravn-serien...
Michael Katz Krefe...
Forlagets pris 300 kr.
Pris 49,00 kr.
info-iconMedlemspris 29 kr.
Du går ikke alene
Mari Jungstedt
Forlagets pris 300 kr.
Pris 224,96 kr.
info-iconMedlemspris 159 kr.

Se også vores eksklusive udvalg af hobbyartikler
STAEDTLER guld- og...
Producentens pris 30 kr.
Pris 19,00 kr.
info-iconMedlemspris 9 kr.
STAEDTLER Noris Cl...
Producentens pris 85 kr.
Pris 69,00 kr.
info-iconMedlemspris 39 kr.
STAEDTLER Duo tuss...
Producentens pris 40 kr.
Pris 29,00 kr.
info-iconMedlemspris 19 kr.
STAEDTLER dobbelt...
Producentens pris 25 kr.
Pris 19,00 kr.
info-iconMedlemspris 9 kr.
STAEDTLER Noris sk...
Producentens pris 70 kr.
Pris 59,00 kr.
info-iconMedlemspris 19 kr.

12 boganmeldelser af De smukkeste
Jeg har flere gange prøvet at læse bøger af kanin Slaughter, men det her er nu den bedste til dato. Spændende fra første til sidste side. Familiehemmeligheder kan være spændende at dykke ned i, men kommer der noget godt ud af det. Kan kun sige: læs den hvis du er til spænding.
En virkelig medrivende psykologisk thriller der bare bliver ved med at udvikle sig - når man ikke tror det kan blive værre, så kommer der nye rædsler. En virkelig god skildring af de forskellige personer i byen, hvor man hele tiden føler, at man lærer dem bedre at kende. Bogens handling og plot er utrolig godt og levende beskrevet. Nogen gange så meget, at jeg i hvert fald kunne føle et ubehag. Og det er en bog, når den er aller bedst! Grunden til, at den ikke får de fulde 5 stjerner, er desværre en del svipsere i oversætning af bogen.
Vanvittig god krimi i højt tempo. Bogen er velskrevet og medrivende. Den kan jeg kun anbefale den - det er en "pageturner"
Jeg har faktisk aldrig været en særlig stor fan af Karin Slaughters bøger - altså, de har da været okay, men slet ikke imponeret mig i så høj en grad, at jeg har hende på min liste over forfattere, som jeg bare MÅ have alle nye udgivelser fra... Det er så noget, jeg nu er nødt til at revurdere, for med De smukkeste fik Karin virkelig fanget mig, stort set fra side 1 - og jeg har flere gange ligget vågen til langt ud på natten (morgenen) for lige at læse et kapitel mere. Handlingen er super spændende, enormt detaljeret og virkelig godt skruet sammen. Hver gang jeg troede, at nu havde jeg da luret den, tog historien lige en drejning og jeg kunne ikke andet end læse fascineret videre. Thumbs up herfra :)
Super spændende og hæsblæsende krimi og grusom som bare fanden.! Som altid godt skrevet af Karin Slaughter. Oversættelsen er desværre fyldt med mange fejl .. som trækker noget ned i min bog - synd.
Claire er gift med Paul. Han elsker og forguder hende. Deres ægteskab er stabilt og har varet i mere end 20 år. Han er tryghed og det mest stille og rolig, lovlydige menneske. Penge har de også nok af, så de mangler intet i deres hverdag. Det skulle da lige være det faktum at Claires søster Julia forsvandt for mange år siden, og det er en dyb sorg for hele familien. Det tog livet af faren, drev moren ud i druk og depression, som hun dog kom over. Claires anden søster Lydia har de ikke haft kontakt til længe, eftersom hun har været sunket dybt ned i stoffer og i øvrigt engang anklagede Paul for at have villet voldtage hende. En dag braser hele Claires verden i grus, da Paul bliver brutalt myrdet i en gyde foran øjnene af hende. Det skal vise sig at være begyndelsen på noget, ingen kunne forestille sig. Der er mere til historien, fortiden og Paul end nogen overhovedet ikke kunne forestille sig. “De smukkeste” er virkelig velskrevet. Karin Slaughter har virkelig gjort det godt. Personbeskrivelserne er fuldendte, og visse af scenerne er så bestialsk beskrevet at læseren sidder og ved ikke om man ønsker at lukke bogen eller læse videre. Som psykologisk thriller er “De smukkeste” virkelig en god én af slagsen, og den er meget anbefalelsesværdig!
Bedst som man tror det ikke kan blive værre, kommer der nye detaljerede beskrivelser af de grusomheder, der begåes i denne meget velskrevne krimi. Historien udspiller sig om en forsvunden ung kvinde - eller primært om hendes efterladte famile. Dels følger man familiens opløsning og specielt farens tanker og søgen efter sandheden - og dels følges søstrenes nuværende liv. Langsom optrevles et spind af grusomheder og psykopatisk adfærd. Egentligt kommer afsløringen ikke som en overraskelse, men den ondskabsfulde adfærd og nettet af perverse tilhængere, er ikke helt som forventet. En bog der på den ene side er svær at slippe og på den anden side er så fyldt med uhyrligheder, at man ind i mellem må lade den ligge og vente lidt på, at man har plads til mere. Jeg kan personligt bedst lide, at nogen af detaljerne overlades til fantasien, men spændende - det er den.
Vil gerne kunne give 1 stjerne mere. Spændingen forbliver hele bogen igennem. Til tider meget voldsomt, men man drages mod næste side. Svær at ligge den fra sig. De 2 søstre Claire og Lydia genforenes efter mange år, da Claire gør uhyggelige fund omkring sin mand Paul. Samtidig er en teenager Anna Kilpatrick forsvundet, og der opstår ligheder med søstrenes ældre søsters forsvindingen 20 år tidligere. Kan kun sige en ting; LÆS DEN.
Spænding fra start til slut. Intense pskologiske aspekter der fænger og når bogen er åbnet kan den ikke slippes. Den MÅ læses færdig. Stilen er som Karin Slaughters tidligere serier det værste af alt, den mørkeste, menneskelige ondskab. Og endnu engang gøres der gennem hele historien meget ud af at beskrive, hvordan den enkelte præges af de oplevelser og det liv man har og hvordan det altid vil være en følgesvend i ens videre liv. Bogen starter med at følge 3 personers historie, som på alle tænkelige og utænkelige måder griber ind i hinanden og bliver til en. Jeg vil ikke beskrive mere af risiko for at afsløre for meget. Jeg vil betegne denne som DEN BEDSTE Karin Slaugther roman indtil dato. Utroligt velskrevet og på trods af det tydelige billede af den mørke ondskab er der også det tydelige billede af kærlighed og blodets bånd vigtighed og læserens ønsker at læse mere fylder for mig meget mere. En klar opfordring: LÆS DEN. Lidt irriterende er det dog, at så velskrevet en roman fyldes af korrekturfejl inkl jævnlige ombytningen af navne. Jeg vægter dette højt, men vælger det ikke skal trække Karin Slaughter ned, som har gjort det til UG med kryds og slange, men opfordrer Forlaget til at højne dette, så det ikke kommer til at ødelægge ens læseoplevelse.
Fra begyndelsen følger vi 3 forskellige spor: En far, der ikke vil erkende, at hans datter er løbet hjemmefra for 4 år siden, men tror der er sket hende noget forfærdeligt; et par, Claire og Paul, hvor manden bliver myrdet efter noget, der mest af alt minder om et gaderøveri, og en ”hockey-mor”, Lydia, der følger sin datter over alt, men da hun får at vide, at Paul er blevet myrdet, udbryder hun: ”Jeg håber bare, han led”. Disse 3 personers liv bliver selvfølgelig flettet sammen på den mest forunderlige måde. Dette er en bog om ondskab, den mest uforfalskede og forhærdede ondskab. Men det er også historien om en familie, der går i total opløsning, da den ene af deres 3 døtre forsvinder. Den er helt uhyggeligt spændende, men visse steder også temmelig udpenslende med ulækre detaljer, som jeg godt kunne være foruden, jeg kan alligevel sagtens forstå grusomhederne. Dette er Karin Slaughter, når hun er bedst! Læs den, men vær forberedt på en forstyrret nattesøvn!
En virkelig barsk, spændende og medrivende krimi, som jeg havde meget svært ved at lægge fra mig. Da Claire mister sin mand, Paul, bryder hendes verden sammen - på mere end en måde. Hun opdager nemlig, at Paul langt fra var den mand, hun troede, og grumme sandheder fra fortiden dukker op. Enkelte steder er jeg tilbøjelig til at mene, at beskrivelserne bliver lige udpenslede og ækle nok. Desværre må jeg også sige, at oversættelsen af bogen lader meget tilbage at ønske. Den var fyldt med oversættelsesfejl, stavefejl og lignende - det trækker desværre noget ned i min bog - det må kunne gøres bedre.
super velskrevet thriller af Karin Slaughter. Claire er gift med Paul, som forguder hende og vil gøre alt for at hun har det godt, og penge har de nok af. Men en dag braser hele hendes verden sammen, de bliver offer for et overfald, og Claire ser Paul blive myrdet. Hun har kun hendes mor at læne sig opad, hendes lille søster forsvandt for mange år siden, og man frygter hun er blevet myrdet, hendes storesøster Lydia har de ingen kontakt til, efter hun har været ude i et større misbrug, og har skabt splid i familien ved at komme med den påstand om at Paul har forsøgt at voldtage hende. Da Pauls kompagnon Adam beder Claire finde et igangværende projekt på Pauls computer som han skal bruge for at komme videre med sit arbejde beder han hende sende det til ham. Men Claire finder langt mere på computeren, noget man ikke engang har fantasi til at forestille sig. Hvem er ven og hvem er fjende, hvem kan man stole på. De smukkeste er spændende fra start til slut, og er virkelig svær at lægge fra sig. En thriller når den er bedst.
Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display