FRI FRAGT PÅ ALLE VARER

Bliv Plusmedlem  og få adgang til vores altid lave priser på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 99kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

Den blå digters kone

af Lone Theils

Hæftet, 2016

ALTID BILLIGE BØGER

- det kan hurtigt betale sig at blive medlem

Forlagets pris 249,95 kr

Medlemspris info-icon

164,95 kr
Spar 85,00 kr

1-3 hverdages levering

Fragt pr. ordre 0,00 kr

Få alle medlemsfordele i dag:

1 uge gratis, herefter 99,-/md - afmeld når som helst

Spar op til 90% - over 200.000 bøger, nyheder, bestsellers...

Køb kun hvad du vil - ingen tvang

SE ALLE DINE FORDELE

NORMALPRIS

20% RABAT

199,95 kr
Spar 50,00 kr

Fragt pr. ordre 0,00 kr

replay

90 dages returret

E-mærket - din sikkerhedSe også vores eksklusive udvalg af hobbyartikler
STAEDTLER Duo tuss...
Producentens pris 40 kr.
Pris 39,95 kr.
info-iconMedlemspris 22 kr.
STAEDTLER Noris fa...
Producentens pris 32 kr.
Pris 31,95 kr.
info-iconMedlemspris 20 kr.
STAEDTLER guld- og...
Producentens pris 30 kr.
Pris 29,95 kr.
info-iconMedlemspris 20 kr.
STAEDTLER Twin-tip...
Producentens pris 100 kr.
Pris 99,95 kr.
info-iconMedlemspris 62 kr.
STAEDTLER Metallic...
Producentens pris 80 kr.
Pris 79,95 kr.
info-iconMedlemspris 46 kr.

16 boganmeldelser af Den blå digters kone
En af de bedste krimier jeg har læst i lang tid. Den var spændende fra start til slut med et godt flow og interessante personer. Jeg kan varmt anbefales den er bog.
I efterfølgeren til "Pigerne fra Englandsbåden" følger vi endnu engang journalisten Nora, som er på jagt efter både en historie, samtidig med at hun ønsker at afdække sandheden om en grum forbrydelse. Efter at have læst Lone Theils debut, havde jeg høje forventninger til denne bog og dem indfrier hun. Jeg glæder mig til at læse næste bog i serien!
"Den blå digters kone" er andet bind i serien om journalisten Nora Sand, der bliver kontaktet af den iranske digter Manash der ønsker hjælp med at finde sin hustru, der er forsvundet under deres flugt fra Iran. Man gribes utroligt hurtigt af historierne, karaktererne og spændingen heri, som kun er stigende igennem hele bogen. Til alle der elsker en god krimi, så kan jeg varmt anbefale denne.
Se, det er sådan, man skriver en 2'er!! Jeg har glædet mig til 'Den blå digters kone' lige siden, jeg læste 'Pigerne fra Englandsbåden', men samtidig var jeg lidt bange for at blive skuffet, fordi jeg virkelig var vild med ALT i 'Pigerne fra Englandsbåden'. Lone har dog skrevet et brag af en 2'er, så mine bekymringer var fuldstændig grundløse. Fremragende krimi - jeg er fortsat vild med Nora Sand - I love it!!!
Den Blå digters kone er anden bog i serien om Nora Sand der arbejder på ugemagasinet Global. Digteren Manash Ishmail det er flygtet fra Israel sammen med sin kone Amina. Undervej er de kommet fra hinanden og Manash er end i Danmark på et asylcenter i stedet for England. Derefter har de ikke haft kontakt til hinanden. Manash beder Nora om hjælp til at finde sin elskede kone, i håb om hun er i London et sted. Nora tager kontakt til Manashs forlægger i London Tom Craver da han skulle have været der til at tage imod Amina. Men Amina bliver som sunket i jorden, og Nora begynder at grave i sagen, og det sender hende i en farlig situation. Spændende bog, med et rigtig god plot, men dog lidt for forudsigelig. Glæder mig til at læse tredje bind i serien.
Af hjertet tak for endnu en fantastisk læseoplevelse fra dig, Lone Theils. Den første bog er en af de absolut bedste krimier jeg har læst (og der er læst mange :)) Den blå digters kone havde jeg derfor store forventninger til og blev bestemt ikke skuffet. To krimier af L.T. der absolut bør læses.
'Den blå digters kone' af Lone Theils er en spændende fortælling om journalisten Nora Sand, der får til opgave at undersøge, hvor den berømte digter Manash Ismails kone Amina befinder sig henne, da hun syner til at være sporløst forsvundet. Krimien er skrevet i et dejligt let sprog, og kombinationen med at følge efterforskningen af, hvad der er sket med Amina samt at høre om problemerne i Nora Sands eget privatliv, fungerer rigtigt godt. Det er ikke nødvendigt at have læst forgængeren 'Pigerne fra Englandsbåden'.
Jeg var rigtig godt underholdt - på den uhyggelige måde - af Lone Theils "Den blå digters kone". Historien om journalisten der opklarer forbrydelser er måske nok ret brugt efterhånden, men det er samtidig rart at have en anden vinkel end den rent politifaglige på en kriminalroman. Vægten mellem Nora Sands privatliv og arbejde er også fint fordelt, så man ikke synker fuldstændig ned i kriminel håbløshed. Mens jeg læste den, kunne jeg levende forestille mig, hvor godt den ville gøre sig på film, så jeg håber, at nogen vil filmatisere den. Hun skriver godt, Lone Theils, og jeg har undervejs både smilet og fældet en tåre, mens historien skred frem. Det plejer at være et godt tegn. Alt i alt er bogen læseværdig, hvis du er til Dicte eller Forbrydelsen - selvfølgelig i skreven udgave.
Rigtig god og spændende historie. Jeg elsker, at det ikke er en af de typiske kliche-historier, hvor alle lever lykkeligt til deres dages ende, men derimod en fortælling, man kan sidde og tænke over bagefter. For den kunne sagtens være autentisk. Og det får mig til at mærke, hvor skræmmende små og ubetydelige vi mennesker kan føle os i forhold til store internationale virksomheder, som vil gøre hvad som helst for penge. Jeg synes faktisk også, det er fedt, at slutningen efterlader en masse åbne spørgsmål. Rigtig godt skrevet - jeg glæder mig til mere fra Lone Theils!
Fuld skrald på stjernerne til Lone Theils. Nora Sand er igen på jagt efter den gode historie og kommer på dybt vand i jagten på "Den blå digters kone", som pludselig er sporløst forsvundet.
Den svære 2’er virker ikke, som om den har været særlig svær for LT. Vi følger igen Nora Sand, der arbejder som udenrigskorrespondent i London for bladet Globalt. Og igen bliver vi præsenteret for personerne lidt efter lidt, så vi finder ud af relationerne mellem de forskellige. Handlingen er denne gang om flygtninge. Nora bliver bedt om at finde en kvinde, der under flugten fra Iran er kommet væk fra sin mand. Og så er et næsten storpolitisk spil i gang, hvor der bliver rusket godt op i medicinalindustriens mindre fine arbejdsmetoder. Nora har det stadig svært med kærligheden, selv om det tegner rosenrødt i begyndelsen. Men så møder hun Tom. Spændingskurven er fantastisk! Vi bliver holdt på pinebænken lige til sidste side, men de velbjergede slipper desværre altid. Jeg følte mig virkelig godt underholdt, men jeg forstår ikke, at forfattere synes, det er nødvendigt, at deres helt kommer i livsfare i hver bog. Det virker utroværdigt, og de er spændende nok uden.
Den blå digters kone er anden bog i serien med journalisten Nora Sand. Bogen er velskrevet og letlæselig. En spændende bog som jeg personligt havde svært ved at lægge fra mig. Kan varmt anbefales.
Jeg har efterhånden læst mange skandinaviske krimier, men må sige at denne er en af de bedre, jeg har læst. Plottet fangede mig fra første side, og jeg synes bi-historierne hænger godt sammen med hovedplottet. Bogen er skrevet på et let læseligt sprog, og bogen er hurtigt slugt, dette er dog positivt ment, for jeg havde lyst til at se, hvad der ville ske med hovedpersonen Nora Sand og Amina, som er digterens kone. Jeg har ikke læst Lone Theils første udgivelse: ”Pigerne fra Englandsbåden”, men det skal jeg klart efter at have læst denne bog. Glæder mig over at det er en serie om Nora Sand, for jeg vil gerne vide mere om hende og Tom og alle de andre. En klar anbefaling herfra hvis du søger en god krimi, med et plausibelt plot.
Den blå digters kone er en forrygende spændende bog om flygtningene Manash Ismail og hans kone Amina. De to bliver skilt fra hinanden under flugten, og Manash ender på et dansk asylcenter uden en anelse om, hvor Amina er. Et interview med den berømte digter Manash Ismail er i høj kurs blandt journalister, men Manash vil kun give det til Nora fra magasinet Globalt. Til gengæld skal hun først finde Amina til ham, og det lover hun. Noras søgen efter Amina i England bliver ikke ufarlig. Hendes mail er blevet hacket, og hvor end hun søger efter spor af Amina, sker der ulykker dagen efter. Bogen er fuld af spænding, som jeg desværre ikke kan fortælle om uden at afsløre handlingen for meget, det kan vi jo ikke ha'. Noras eget liv er også kompliceret, da kæresten Andreas erfarer, han skal være far med ekskæresten Birgitte Betjent. Der er fart på hos Nora, hun leder efter Amina med alle muligheder åbne. Chefen "Krebsen" rykker for artikler og livet med Andreas er smertende kompliceret. En skøn bog med et nemt sprog hvor alle kan være med. Godt gået Lone Theils
Den blå digters kone skrevet af Lone Theils handler om en berømt digter Manash Ishmail, der flygter fra Iran til Danmark sammen med sin kone Amina. Under flugten bliver ægteparret adskilt og der er pludselig intet spor efter Amina på trods af, hun burde være havnet i London. Derfor beder Manash Globalts London-korrespondent Nora Sand om hjælp i håb om hun, via sine kontakter i London, kan finde frem til hende. Sammenspillet mellem problemer i Noras privatliv og forsøget på at finde Amina, bliver til en kamp med tiden og et spørgsmål om liv og død. Det er den første af Lone Theils bøger jeg læser og på trods af plottet er interessant, blev jeg aldrig rigtig fanget af bogen. Den er spændende på overfladen, men mangler lidt dybde, hvor man bliver trukket ind i en verden, hvor tid og sted ikke længere betyder noget :)
Den Blå Digters Kone er en fremragende krimi. Det er en fantastisk godt skrevet krimi, med et let forståeligt sprog. Man behøver ikke at have læst den først bog i serien, for at kunne læse denne dejlige krimi. Jeg vil varmt anbefale Den Blå Digters Kone til alle der elsker en god krimi.
Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display