Se vores JULEGAVEGUIDE til hele familien  –  Få FRI FRAGT

Bliv Plusmedlem  og få adgang til vores altid lave priser på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 99kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

Den ottende dødssynd

af Rebecka Edgren Aldén

Indbundet, 2016

ALTID BILLIGE BØGER

- det kan hurtigt betale sig at blive medlem

Forlagets pris 299,95 kr

Medlemspris info-icon

179,97 kr
Spar 119,98 kr

1-3 hverdages levering

Fragt pr. ordre 0,00 kr

Få alle medlemsfordele i dag:

1 uge gratis, herefter 99,-/md - afmeld når som helst

Spar op til 70% - over 200.000 bøger, nyheder, bestsellers...

Køb kun hvad du vil - ingen tvang

SE ALLE DINE FORDELE

VORES NORMALPRIS

23% RABAT

229,95 kr
Spar 70,00 kr

Fragt pr. ordre 0,00 kr

replay

90 dages returret

E-mærket - din sikkerhed



Se også vores eksklusive udvalg af hobbyartikler
STAEDTLER Duo tuss...
Producentens pris 40 kr.
Pris 39,95 kr.
info-iconMedlemspris 22 kr.
STAEDTLER guld- og...
Producentens pris 30 kr.
Pris 29,95 kr.
info-iconMedlemspris 20 kr.
STAEDTLER Twin-tip...
Producentens pris 100 kr.
Pris 99,95 kr.
info-iconMedlemspris 62 kr.
STAEDTLER Noris fa...
Producentens pris 32 kr.
Pris 31,95 kr.
info-iconMedlemspris 20 kr.
STAEDTLER Noris ju...
Producentens pris 90 kr.
Pris 70,00 kr.
info-iconMedlemspris 50 kr.

17 boganmeldelser af Den ottende dødssynd
Jeg har det rigtig svært med en bog, når jeg fra begyndelsen ikke bryder mig om hovedpersonen. Hun er ellers beskrevet som en, man burde have medlidenhed med, og senere burde beundre på den måde, hun klarer sig efter en forfærdelig ulykke. Men for mig står hun som en af de ”reality-stjerner”, som slår mønt af sin egen ulykke. Men jeg er nok ikke den rette til at vurdere denne bog. Psykologiske krimier tiltaler mig ikke. Lad mig få en bog med et mord eller to og så følge opklaringsarbejdets veje og vildveje. Jeg kan simpelt hen ikke sætte mig ind i de mere eller mindre neurotiske personers verden. Dog vil jeg sige, at spændingen ikke fejler noget. Visse steder holdt jeg ligefrem vejret, fordi det var så spændende, men hele tiden sad det i baghovedet på mig, hvor utroværdigt det hele var. Ja især slutningen, der viser, hvor dum Nora er! På grund af spændingen giver jeg den 3 stjerner, men jeg mener, at det hele er utroværdigt, og jeg vil holde mig langt fra hendes bøger i fremtiden!
Hold da lige op :-) Fuldstændig fantastisk triller som jeg slet ikke kunne slippe og samtidig egentlig ikke ønskede skulle slutte. Hvem narrer hvem og hvor langt kan man drive et andet menneske ud ? Derud hvor man ikke længere ved om man er ved at blive skør, bilder sig ting ind andre ikke kan se. Den ottende synd skal du læse.
Nora er en succesrig forfatter, som lever en tryg tilværelse sammen med ægtemanden Frank og børnene Albin og Saga. De bor i et dejligt hus i et roligt kvarter, hvor de omgås naboerne til fester og selskabelige lejligheder. Alt ånder tilsyneladende fred og ro, men så en dag flytter Klara ind i deres kvarter og hun kommer til at vende op og ned på Nira og Franks tilværelse, for hvem er Klara egentlig og hvorfor er hun flyttet ind i Nora og Franks kvartet? Jeg har været meget begejstret for " Den ottende dødssynd", som jeg syntes var en meget velskreven og spændende bog, som jeg blev grebet af fra start. Jeg kunne på ingen måde lide hverken Frank eller Nora, da jeg syntes de var optaget af deres arbejde og forsømte deres børn på det følelsesmæssige område, men jeg blev rigtig nysgerrig efter at blive klog på hvem Klara var, så jeg fortsatte til bogen var læst. Jeg blev klogere på personen Klara, men jeg syntes desværre også, at slutningen ikke blev rundet af på ordentlig vis, slutningen var for åben til min smag, det kan helt sikkert være sundt for læserne ind i mellem selv at drage deres konklusioner med henblik på en bogs slutning, men i " Den ottende dødssynd" havde jeg som sagt hellere set en mere afrundet slutning. Jeg vil, på trods af min forbeholdning til bogens afslutning, dog alligevel give " Den ottende dødssynd" 4 velfortjente stjerner og glæde mig til at læse flere bøger af Rebecka Edgren Aldén.
Jeg fandt mig selv siddende i sofaen, liggende i solen og tilmed stående, da jeg læste denne bog over sølle to dage. Den Ottende dødssynd er en pageturner af en psykologisk thriller, og selv om bogen ikke altid er lige velskrevet i form af underlige veninder og gentagelser, var den fængende og slog benene væk under mig med sine uforudsete twists og i særdeleshed slutningens drejning. Persongalleriet er ikke stort, og man kommer ikke langt ind i dybet hos andre end hovedpersonen, Nora. Trods hendes karakter synes en anelse mangelfuld, er der passager i bogen vedrørende hendes indre, som graver sig ind under huden på dig. Jeg savnede et mere fyldestgørende indre hos hovedpersonen, flere udførlige detaljer i hendes oplevelser, trods jeg fornemmede Noras hus, hendes omgivelser og hendes naboer, som var det mine egne. Selv om jeg mener, at bogen er lidt mangelfuld, giver jeg den 5 stjerner for underholdningens, de uforudsete drejningers og gispets skyld.
Nora lever det perfekte liv - hun er vejens dronning, succesrig forfatter og foredragsholder og den fejlfri hustru. Sådan har det ikke altid været, men efter hun var ude for en faldulykke for år tilbage, skiftede hun spor og tog ansvar for eget liv. Lige så langsomt begynder det perfekte liv dog at smuldre. Datteren er ikke lige så nem, konkurrenterne på selvhjælpsmarkedet presser på, og der flytter en mærkelig kvinde ind på vejen. Nora mister grebet om sin sikre tilværelse, og som tiden går bliver hun mere og mere overbevist om, at den mærkelige kvinde er skyld i det hele - eller også er Nora ved at bliver sindssyg. Bogen er skrevet godt,- først luller man sig ind i Noras perfekte liv, - med en vis irritation over hendes trang til ufejlbarlighed. Som tingene begynder at skride, vokser sympatien for hende, og som læser begynder man at spekulere over, hvad der egentligt skete ved den der ulykke for mange år siden. Bogen formår at overraske flere gange, og de sidste mange kapitler læser man meget hurtigt.
Trods de knap 400 sider har jeg læst bogen her i weekenden - det psykologiske spil har blæst benene væk under mig! Det der med, at man tror man ved, hvor det bærer hen ad, kan I bare glemme alt om her - plottet er genialt, historien perfekt fortalt, og hovedpersonernes roller er så velskrevne, at den her bog ryger i en klasse for sig! Nora har succes med sine klummer, bøger og foredrag, hvor hun fortæller om, hvordan alle kan opnå succes og blive lykkelige, bare de gør en indsats. Det er netop, hvad Nora selv har gjort efter en ulykke for ti år siden, hvor hun kun med nød og næppe overlevede et fald fra syvende sal. Nu lever hun med sin mand og deres to børn i en herskabelig villa på en vej for velhavere. Men en dag flytter Klara ind i huset overfor, og idyllen krakelerer. Da Nora samtidig går i gang med at skrive sin næste bestseller om de syv dødssynder, støder hun ind i en række problemer. Langsomt dukker fragmenter af hendes fortid op, og mistanker plager hende - måske var det, der skete for ti år siden, slet ikke en ulykke? Og hvem kan Nora (og læseren) stole på?
"Den værste synd af dem alle var ikke at være tro mod sig selv. Det vidste hun nu." - DEN OTTENDE DØDSSYND er en psykologisk thriller, hvor intet er gennemskueligt, før man vender de sidste sider! Nora bor med sin familie på Paradisvej, hvor hun er den ukronede 'Dronning', som de andre på vejen ser op til. Udadtil har hun det perfekte liv; Det perfekte ægteskab, den perfekte familie, det perfekte job, det perfekte udseende. For ti år siden faldt Nora ud af et vindue fra syvende sal og overlevede. Efter dette er hun blevet en kendt foredragsholder ved bl.a. at skrive selvhjælpsbøger, hvor hun tager udgangspunkt i sit eget liv og sine forandringer. Da Nora går i gang med sin nyeste bog omhandlende de syv dødssynder, flytter en ny kvinde ind lige over for deres hus. Kombinationen af bogens indhold og genboens tilstedeværelse ændrer Noras liv drastisk, og hun kan ikke længere skelne mellem fantasi og virkelighed. Bogen er skrevet i et letlæseligt sprog. Den fangede mig fra første side, og den var hurtigt læst færdig. Slutningen var slemt skuffende, og jeg sad med en tom følelse, da jeg lukkede bogen. Der var flere løse ender, som ikke blev bundet sammen, og derved skabte noget af bogens indhold ikke en dybere mening. Bogens opbygning skabte en intens spænding, selv om jeg fandt nogle af elementerne usmagelige for Noras personlighed - som om de ikke rigtig passede til dét, forfatteren ellers havde beskrevet. Bogens titel passer rigtig godt til de underliggende temaer, der kan findes hos alle personerne i bogen. Samtidig kan der drages paralleller til den selvcentrering, der finder sted i vores omverden i dag.
Giver et spændende indblik i et ægtepars samliv på godt og ondt. Pludselig kommer nedefra kommende "trussel" i form af en smuk kvinde. Hvem bliver vanvittig?, og hvem er bindegal? Der udspiller sig et enormt 3 kantsdrama, hvor man ikke ved hvem der er forkert på den, og ender også fatalt for den ene. Super spændende fra start til slut i denne psykologiske thriller.
Nora er den smukkeste kvinde på Paradisvej. Naboerne beundrer hende - hvordan får hun dog livet som forfatter og foredragsholder til at hænge sammen, når hun samtidig er lykkeligt gift med den lige så smukke Frank, med hvem hun har to skønne og velopdragne børn med? Nora er meget optaget af, hvad andre synes om hende, og er ganske tilfreds med at være 'vejens dronning'. Hun opsætter en række regler og normer for, hvordan man lever et lykkeligt liv, men formår ikke helt selv at leve op til dem. Ofte bliver børnene hentet lidt for sent og hun ved godt selv, at hun burde bruge mere tid med dem i weekender og ferier. Det hele går dog godt - lige indtil Klara flytter ind i huset overfor. Klara udfordrer Nora på både det intellektuelle- og udseendesmæssige plan. Nora føler sig truet af denne lidt mystiske kvinde, som hendes børn (desværre) elsker at tilbringe til med. Nora bliver nærmest besat af Klara, og da der samtidig sker en række uforklarlige ting i Noras liv, er hun sikker på at Klara står bag. Jagten går ind, samtidig med at Nora rammes af en række angstanfald. Lægerne giver en 10 år gammel ulykke skylden, men Nora er fastbesluttet på, at det ikke kun er derfor. "Den ottende dødssynd" er en meget spændene krimiroman, der har et nervepirrende plot, man ikke havde set komme. Bogen tegner et portræt af en kvinde, der lever af at holde foredrag og skrive selvhjælpsbøger, men for hvem status og andres meninger tilsyneladende betyder alt. En rigtig god, spændende og anderledes bog, der bestemt er værd at læse!
Sverige har fået en ny lysende forfatterstjerne. Denne bog fængede mig fra første side, den er velskrevet, velkomponeret og den berører emner som mange af os dybest set kender til. Først troede neg at der var tale om en krimi, men da 'mordet' lod vente på sig sadlede jeg om og istedet anskuede den som en thriller, og en fantastisk en af slagsen. Jeg håber virkelig at der kommer flere bøger fra forfatterens hånd, og gerne med nora som hovedperson for hun er spændende :) mine allervarmeste anbefalinger herfra.
Den ottende dødssynd af Rebecka Edgren Aldén er en psykologisk spændingsroman, der handler om Nora, der tilsyneladende lever et succesfuldt liv med spændende job, mand og børn. Nora har kæmpet sig op efter en ulykke, hun var udsat for mange år tidligere. Da en kvinde, Klara, flytter ind i huset over for Nora, begynder problemerne at tårne sig op. Der opstår problemer med ægteskabet, børnene, jobbet og ikke mindst med tankerne og drømmene, der også begynder at plage Nora. Også fortiden begynder at røre på sig! Hvad skete der i virkeligheden den gang Nora styrtede ned fra syvende sal? ”Den ottende Dødssynd” er rigtig god og fantastisk spændende bog, der fanger fra første til sidste side. Bogen kan varmt anbefales.
Rebecka Edgren Aldén er journalist og redaktør på magasinet Damernas Värld. Hun bor sammen med sin mand, tre børn og en Jack Russell-terrier i en forstad til Stockholm. Hun har altid ønsket at blive forfatter, og med "Den ottende dødssynd" er det ønske gået i opfyldelse, og det i en sådan grad så jeg allerede står i kø for at få næste udgivelse fra hendes hånd. "Den ottende dødssynd" er en psykologisk thriller som kravler ind under huden på sin læser, og den nåde ikke at ligge længe på mit natbord før jeg hvad læst den færdig. Hovedpersonen den succesfulde Nora, der efter et tragisk fald, flyttet ind på Paradisvej sammen med sin mand og parrets to børn. Nora er vejens dronning, hun skriver selvhjælpsbøger og holder foredrag om det mulige i at få det liv man ønsker, bare man tror på sine muligheder og tænker positivt. Samtidig er Nora selv et levende bevis på at hun har ret, efter ulykken er hun blevet lykkelig og rig og frem for alt hun har fået status, et perfekt liv som naboerne kan spejle sig i. Men ikke alt går som det skal, en dag flytter slangen ind i paradiset og der opstår sprækker i den pæne facade. Hvad er det for hemmeligheder der lurer under overfladen og hvad sker der oppe i hovedet på Nora....??? Mere skal ikke røbes, men jeg kan på det kraftigste anbefale at læse bogen.
Hvad er prisen for det perfekte liv, og hvor meget vil man ofre for at opretholde facaden? Da der flytter en mystisk kvinde ind overfor, vendes der op og ned på Nora liv. Det perfekte liv med den perfekte mand og to børn i det perfekte hus og med den perfekte karriere, hvor alle ser op til Nora. For ser denne mystiske kvinde lige igennem Nora og hendes facade? En facade som dækker over en fortid så langt fra det perfekte liv, hun lever nu. En fortid, hvor de syv dødssynder styrede hendes liv – ladhed, fråseri, vrede, misundelse, nydelsessyge, griskhed og hovmod. Men hvor en ulykke og viljen til livet – til det perfekte liv ændrede Nora. Eller gjorde det? For hvor perfekt er ens liv, når ens børn hellerE vil være sammen med den mystiske kvinde. Når ens mand mødes med hende i smug. Og alle pludselig ser op til hende i stedet for. Hvor langt er man så villig til at gå, for at opretholde ideen om det perfekte? En utrolig velskrevet bog, som leder en igennem Noras tanker, så man føler sig i hende sko. Hvilket gør den umulig at lægge fra sig igen, før sidste side er læst, og alle fortidens hemmeligheder er afsløret. Og det gælder ikke kun for Nora. Hvem gemmer ellers på hemmeligheder? Lad jagten sætte ind efter sandheden. God læselyst.
Fortællingen om Nora, som er en succesfuld forfatter og foredrags med styr på familien og hjemmet. Eller sådan virker det udadtil. Det hele går som smurt for Nora indtil der en dag flytter en ny ind på vejen – Klara. Nora prøver og tage godt imod hende, men det går ikke helt som planlagt, og det skal gå værre endnu. Der bliver vendt op og ned på Nora og hendes families hverdag, og der sker ting som virker uforklarlige for Nora. Hun vender tilbage til hendes ulykke for 10 år siden, hvor hun faldt ned af en trappe – syv etager – og overlevede. Det hele ender med et rabalder, som jeg dog ikke vil afsløre her. Bogen er meget velskrevet det meste af vejen igennem. Til sidst i bogen bliver jeg dog en lille smule tabt og jeg synes at slutningen lidt taber bogen på jorden, hvilket er en skam for den er virkelig godt bygget op og man sidder næsten på kanten af stolen for så bare og falde på gulvet. Jeg sad lidt med en tom følelse bagefter af og mangle noget, desværre. Ville også gerne have hørt mere omkring Noras børn, som også fylder ret meget i historien, men det bliver ikke helt afsluttet. Jeg håber på en to’er så de løse ender kan blive bundet sammen, det mangler bogen. Jeg vil dog stadig anbefale bogen, da det kan dette alene er min mening om slutningen, bogen er helt fantastisk bygget op ellers og en god læseoplevelse. Så læs den og dan egen mening.
Den ottende dødssynd er en spændingsroman, som holder læseren fanget i et psykologisk spil om, hvad der er virkeligt, og hvad der ikke er. Nora er en kendt foredragsholder og forfatter. Hun har skabt sig det liv, hun altid har drømt om efter en voldsom ulykke, hvor hun faldt ned fra syvende sal og overlevede. Da hun får til opgave at skrive en selvhjælpsbog med udgangspunkt i de syv dødssynder, begynder der at dukke ting op fra fortiden, ting som får Nora til at se dybere på sig selv, og den person hun er. Samtidig får Nora og hendes mand Frank en ny genbo, som virker til at ville ødelægge Noras livslykke. Men hvorfor er det kun Nora, som føler sig truet af hende Klara? Bogen var spændende og meget svær at regne ud, men slutningen skuffede. Jeg havde forventet noget mere. Der virker dog til at være et dybere budskab med selve temaet, og det spiller godt til vores tid meget store selvfiksering.
Rebecka Edgren Aldén er et nyt bekendtskab og jeg er derfor helt uden forhånds-forventninger. Den ottende dødssynd kan bedst beskrives som uhyggelig spændende. Bogens hovedperson Nora, er på overfladen en tjekket klummeskribent og foredragsholder. Alle ser op til hende og beundre hende. Men alt er ikke hvad det ser ud til. Langsomt åbnes op for et skab med uhyggelige minder og mærkelige tanker og syner. Hvad er sandt og hvad er fri fantasi? Bogen starter i det stille, men ændrer karakter til at blive en ren gyser. Og da jeg først kom i gang med bogen, så måtte jeg læse den til ende. Jeg vælger at give 3 stjerner, for psykologiske thrillere gør mig altid sådan lidt utilpas. Men bogen er velskrevet og et rigtig godt plot. Så for læsere med hang til psykologiske dramaer, vil jeg bestemt anbefale at læse Den ottende dødssynd.
Nora lever det helt perfekte liv - hun er gift med en smuk mand, har 2 børn og bor i det største og smukkeste hus på vejen. Nora lever af at holde foredrag og skrive bøger om at leve sit liv fuldt ud. Om at det hele handler om vilje, og vide hvad man vil med sit liv og så GØRE det. Baggrunden for Nora's foredrag skal findes i den ulykke, hun var ude for år tilbage, da hun faldt 7 etager ned i den ejendom hvor hun boede i forbindelse med et skænderi med sin mand........ det var et held, hun overlevede og ingen havde regnet med, at hun ville komme til at gå igen. Men med VILJE og BESLUTNING, nåede hun det sted i livet, hvor alt er perfekt. Men er det muligt at leve et liv, hvor alt er facade, og hvor det hele tiden handler om bare at være den smukkeste, den bedste, midtpunktet i alle sammenhænge? Det kommer hårdt på prøve, da en ny kvinde flytter ind på vejen, en ny konkurrent på forfatterfronten er på vej og da forlaget beder hende skrive en bog om de syv dødssynder. Læseren bringes ind i et liv, som begynder at køre af sporet for Nora. For hvorfor taler hendes mand med den ny beboer på vejen - og på den måde? Hvorfor vil børnene hellere være hos den ny nabo? Hvorfor begynder der at ske mærkelige ting i den tidligere dommer-villa, hvor der hang et portræt af den strenge dommer, da Nora flyttede ind. Hvem er den nye nabo, og hvorfor påvirker hun Nora på denne, i starten meget subtile måde? Læseren kommer med ind i det tankemylder, der begynder at opstå i Noras hjerne - er der nogen der driver gæk med hende, eller hvad foregår der egentlig? Noras refleksioner forstyrres af paranoide tanker, mens Noras fortid langsom kommer tilbage til hende. Hvad skete der egentlig dengang, hvor hun var tæt på at miste livet? En bog om livet, om at leve i overhalingsbanen og jagte guld og opmærksomhed, om at forholde sig og ikke bare lukke øjnene for fortiden. En bog der er meget velskrevet, levende og som er svær at lægge fra sig, før den sidste side er læst - og nej, du kan ikke regne det ud. God læselyst.
Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display