Bliv Medlem Returbøger Kundeservice

NYT i sortiment - LEGO skoletasker mv. 

Bliv Plusmedlem  og få adgang til vores altid lave priser på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 99kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

Den sidste gode mand

af A.J. Kazinski

Pocket, 2014

1-3 hverdages levering

Fragt pr. ordre 19,95 kr

Forlagets pris 60,00 kr

info-icon Medlemspris

32,95 kr

Spar 27,05 kr (45%)

Denne pris gælder kun for

Plusmedlemmer.

Få første uge gratis (herefter 99,-/md.) og afmeld når du ønsker det. For dig der ELSKER Bøger og Hygge.

heart-icon
Beskrivelse
Pocket bog udgave af  A.J. Kazinski's debut roman, "Den sidste gode mand"
Som politimand i København er Niels Bentzon vant til at jagte forbrydere. Han kan derfor næsten ikke tage det alvorligt, da han får til opgave at finde et godt menneske. Det menneske som kan blive det næste offer for en morder, der har jagtet gode mennesker overalt på kloden. Og pilen peger nu mod København.
Men hvem fortjener betegnelsen 'det gode menneske'? Og kan det passe at mordene har forbindelse til en gammel religiøs myte om 36 retfærdige mennesker, der er sat på jorden for at beskytte os alle?
Den maniodepressive Niels Bentzon aner ikke sine levende råd. Opgaven synes umulig. Men da han i sin jagt på at finde det gode menneske før det er for sent, møder astrofysikeren Hannah Lund, tager tingene fart. Hannah Lund mener nemlig, at hun kan se et system i mordene - et system af næsten guddommelig karakter.
Frankrig, Italien, Norge, Sverige og Tyskland har allerede før udgivelsen i Danmark sikret sig retten til at udgive Den sidste gode mand. Filmrettighederne er solgt til Zentropa.
Om forfatteren:
A.J. Kazinski er et pseudonym for filminstruktøren og forfatteren Anders Rønnøw Klarlund og forfatteren Jacob Weinreich. A. J. Kazinski debuterede i 2010 med bestselleren Den sidste gode mand, der udkommer i mere end tyve lande, og fik Det Danske Kriminalakademis debutantpris 2010, og den prestigefyldte franske pris, Prix Relay, i 2011.

Bog detaljer
Dansk
9788740014907
Politikens Forlag
8740014908
Pocket
520
17. februar 2014
13. februar 2015
5
2
B: 111 H: 179 D: 32 mm

Andre kunder, der købte dette produkt, købte også
Søvnen og døden
A.J. Kazinski
Forlagets pris 60 kr.
info-iconMedlemspris 33 kr.
Selfies
Jussi Adler-Olsen
Forlagets pris 300 kr.
info-iconMedlemspris 159 kr.
Pigerne fra Englan...
Lone Theils
Forlagets pris 70 kr.
info-iconMedlemspris 45 kr.
Bedemandens datter
Sara Blædel
Forlagets pris 300 kr.
info-iconMedlemspris 166 kr.
Dybet (Ravn-serien...
Michael Katz Krefe...
Forlagets pris 300 kr.
info-iconMedlemspris 113 kr.

Se også vores eksklusive udvalg af hobbyartikler
STAEDTLER Duo tuss...
Producentens pris 40 kr.
info-iconMedlemspris 22 kr.
Påskeæg
Producentens pris 450 kr.
info-iconMedlemspris 99 kr.
STAEDTLER dobbelt...
Producentens pris 35 kr.
info-iconMedlemspris 22 kr.
STAEDTLER Geometri...
Producentens pris 20 kr.
info-iconMedlemspris 15 kr.
STAEDTLER Pigment...
Producentens pris 90 kr.
info-iconMedlemspris 51 kr.

2 boganmeldelser af Den sidste gode mand
Jeg er fan af Kazinski. Så er det sagt. Sproget, historien om anti-helten Benzon og evnen til at fortælle en god historie, som er lidt skæv og på kanten af vores univers, det kan de to forfattere. I denne bog er Benzon på jagt efter en god mand, hvilket viser sig ikke at være en helt let opgave og ironien i at sortere fra, hvem der er gode i Danmark, er uforlignelig, da de når til hjælpe-organisationerne. Bogen flirter, som i andre bøger, med efterlivet og er lidt luftig, men jeg synes, den holder.
Forfatter duoens første bog i serien om politimanden Niels Bentzon, der er arbejder ved københavns politi. Niels er på jagt efter en serie morder, der indtil nu har slået mange "gode" mennesker ihjel rundt om i verden. Under forløbet støder han på Hannah som er Astrofysiker. Hin hjælper ham igennem en ring af gåder om den gamle jødiske myte om 36 retfærdige mennesker på jorden. Bogen er fangende fra start til slut. En lidt anden krimi dem man kender. Kan varm anbefales. Jeg vil gåvider med næste bog i serien " Søvnen og døden"
Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display