Plusbog logo
Vare lagt i kurv
af
Antal:
Vare lagt i kurv
Vi anbefaler også
af

Den sindssyge polak Søren Hammer, Lotte 9788702149746
Den sindssyge polak

Den sindssyge polak

32% PLUSRABAT

Den sindssyge polak

En sommerdag kommer en københavnsk kanalturbåd på katastrofal kollisionskurs med Oslofærgen. Under bjergningen af de mange lig viser det sig, at ikke alle har lidt druknedøden. Fire af passagererne er... læs mere
4 anmeldelser
Vælg format:
Hvad er forskellen?
Spar 97 kr
202 kr
Store besparelser, gratis fragt og første 30 dage gratis
Få første 30 dage til kun 1 kr. (Herefter automatisk 89 kr / 30 dage indtil det opsiges) - binding i 60 dage – samlet mindstepris er 90 kr
  • Denne pris gælder for medlemmer. Få første 30 dage til kun 1 kr. (Herefter automatisk 89 kr / 30 dage indtil det opsiges) - binding i 60 dage – samlet mindstepris er 90 kr
  • Få altid de nyeste bøger, bestsellers og mere end 250.000 bøger til ekstra lave priser.
  • Fri fragt.
 
Leveringstid: 1 - 3 hverdage
Gratis fragt på alle ordrer
Bøger til indkøbspriser
299 kr
Vores lave normalpris
For dig der ikke ønsker medlemskab.
Leveringstid: 2 - 5 hverdage (59 kr)
Anmeld
bogen
Smugkig i
bogen
Smuglyt
lydbogen
Leveringstid: 1 - 3 hverdage
90 dages returret
Detaljer
Sprog:
Dansk
ISBN-13:
9788702149746
Forfatter(e):
ISBN-10:
8702149746
Indbinding:
Indbundet
Sider:
416
Udg. Dato:
24 mar 2014
Oplagsdato:
24 mar 2014
Udgave:
1
Dimensioner:
B: 149mm H: 220mm D: 43mm
Anmeld
bogen
Smugkig i
bogen
Smuglyt
lydbogen

Beskrivelse af Den sindssyge polak

DEN SINDSSYGE POLAK af Lotte & Søren Hammer er femte bind i serien om chefkriminalinspektør Konrad Simonsen og hans efterforskningsteam fra drabsafdelingen i København.

En rundfartsbåd kommer på kollisionskurs med Oslofærgen, på en ellers flot dansk sommerdag, ender det i en katastrofe. I takt med at bjerningsarbejdet skrider frem, viser det sig at flere af ligene ikke har lidt druknedøden, men er blevet myrdet. Konrad Simonsen og hans efterforskningsteam sættes til at opklare den grusomme sag, der rammer teamet hårdt, da der trækkes paralleler til et tidligere dødsfald der blev betragtet som opklaret - af alle undtaget teamets unge kriminalassistent, Pauline Berg, der indædt har forsøgt at gøre opmærksom på uligheder i efterforskningen og det har kostet hende, dyrt...
Opklaringen af sagen leder tilbage til en mørklagt mission i Bosnien i 1995, som danske FN-soldater var indblandet i. Drabsafdelingen får derfor brug for hjælp fra danske veteraner, som nu – glemt af de fleste – slås med traumer efter krigen. Men magtfulde kræfter modarbejder efterforskningen. Derfor ser Konrad Simonsen kun én løsning: Han må selv til Bosnien i håb om at finde svar. Andre har dog en helt anden dagsorden med den rejse.

Medlemsfordele

Gratis Fragt
Uanset ordrestørelse og antal af ordrer

Bøger til Indkøbspriser
Spar op til 90% på mere end 250 000 bøger
Skriv en boganmeldelse og VIND!
Hver måned udvælger vi 3 vindere:
  •    Den der har skrevet flest anmeldelser.
  •    Den, der har skrevet den bedste.
  •    Vi trækker lod blandt alle nye anmeldelser.
Bog anmeldelser
"Den sindssyge polak" af Søren Hammer, Lotte
4 anmeldelser
Lenariis / 91 anmeldelse(r)
den 03. september 2017
De har gjort det igen, Lotte og Søren Hammer! Skrevet en fuldstændig fantastisk krimi. Historien starter med et overfald og drab på voksne på en kanalturbåd i København. Den tilbageværende skoleklasse fra Japan bliver i båden, som kolliderer med Oslofærgen, og de fleste drukner. Sagen leder drabsafdelingen til en mørklagt sag i Bosnien i 1995. Femte bind i serien om drabschef Konrad Simonsen og hans team. Jeg er glad for at der findes endnu to bind i serien. Den er spændende, uforudsigelig - på trods af at morderen relativt hurtigt udpeges. Det er plottet for ugerningerne der skal trævles op, som er superspændende og ikke sådan lige til at greje.
Havping / 125 anmeldelse(r)
den 31. oktober 2015
Endnu en fabelagtig bog fra Hammerparret. Forliset giver historien kant fra første sætning, og beretningerne om danske veteraners vilkår er gribende. Som altid er der ironi og humor blandet med gys og gru. Jeg kan ikke lade være med at sammenligne med Sjøval & Wahlø 's Beck romaner, der fletter kritik af 'samfundet' ind i deres historier, Hammer's kan det samme. De har en mening og et skarpt øje, og bogen får liv. gnist og nærvær, så det er mere end bare en krimi.
Helle / 828 anmeldelse(r)
den 19. maj 2014
Det er godt nok en bog, der kan noget. Jeg både grinte og græd undervejs, blev rasende, forarget, følte mig afmægtig( hvorfor er der ingen, der gør noget), men sidst, men ikke mindst rigtig godt underholdt. Optakten kunne ikke skrives bedre: en båd fra Kanalrundfarten bliver ”sejlet ned” af Oslo-færgen. Man er fanget med det samme. Plottet er fantastisk skruet sammen, og jeg var virkelig ude af stand til at gætte, hvordan tingene hang sammen. Beskrivelsen af de danske Balkan-veteraners liv gjorde dybt indtryk, og fik mig til at tænke på, hvem det var amerikanerne sendte til Vietnam i sin tid. De sorte. Her er det de unge mænd fra Udkants-Danmark uden fremtidsudsigter. Jeg har ikke begreb skabt om, hvordan politiarbejde foregår, men jeg tror næsten, at det kunne være noget i stil med dette, især i første afsnit. At man også får nogle indspark om samarbejdsproblemer mellem FE, PET og politiet, gør ikke bogen mindre interessant, og selv problemer i regeringen kommer frem. Det er en super spændende krimi, den bedste fra søskendeparret indtil nu.
Pia Klitte / 125 anmeldelse(r)
den 07. april 2014
Efter koldblodige mord på kanalrundfartens turbåd, kommer Simon og Komtessen på noget af et arbejde. Det fører dem vidt omkring for at løse sagen. Alt imens Arne kæmper med sine egne dæmoner. På mig virkede bogen lidt rodet, men historien var bestemt god :-).