Plusbog logo
Telefonen er lukket uge 28, 29, 30 - men du kan skrive til os HER

 

 Fordelsklub
 Altid billige bøger
 90 dages returret
 4,5 stjerner på Trustpilot

Den store antiinflammatoriske kostguide

Leveringstid: 2 - 4 hverdage
Vores normalpris 329 kr
Spar 60 kr
269 kr
Fragt pr. ordre 24,95 kr

Denne pris gælder for medlemmer. Medlemskab kun 49 kr/30 dage i løbende abonnement - afmeld når du har lyst.

Over 250.000 bøger, nyheder, bestsellers. Til ekstra lave priser

Køb kun hvad du vil - ingen tvang

Køber du bogen til medlemspris, har du allerede sparet én måneds medlemsskab
329 kr
Fragt pr. ordre 39,95 kr
For dig der ikke ønsker medlemskab.
Køber du bogen til medlemspris, har du allerede sparet én måneds medlemsskab
Beskrivelse:
Slut med ømme led og sener, eksem, kredsløbsproblemer og en generelt hensygnende krop. Bogen giver svaret på det meste. Vejen til en antiinflammatorisk livsstil kan godt virke kringlet, men her er drejebogen, der er lige til at følge, inklusive fire ugers kostplan, masser af lækre opskrifter og en hel bunke værdifulde redskaber, der tilsammen hjælper med at slukke branden i kroppen. Bogen er en uundværlig guide for alle, der ønsker at tage livtag med de gængse velfærdssygdomme, ønsker større overskud i hverdagen og at kunne holde til udfordrende træning uden at gå i stykker. Læseren bliver udfordret på sine nuværende kostvaner, søvnen, motionen og flere andre områder. Ny vitalitet og livsglæde følger med den antiinflammatoriske livsstil.

Om forfatterne
Martin Kreutzer er ernæringskonsulent, EH, og en af landets mest velrenommerede specialister inden for præstationsfremmende ernæring. Har været ansat ved Institut for Human Ernæring, KU, i 10 år. Har et omfattende forfatterskab og er fast skribent ved flere forskellige medier. Martin står for bogens teori og råvarernes sundhedsvinkel.

Anne Larsen er gennem en lang årrække succesfuld madskribent og foredragsholder. Forfatter til rigtig mange inspirerende og populære kogebøger. Fast skribent ved flere forskellige medier. Anne står for alle bogens mange velsmagende opskrifter. 
Sprog:
Dansk
ISBN-13:
9788793314597
Forlag:
Muusmann Forlag
Forfatter(e):
ISBN-10:
8793314590
Indbinding:
Paperback
Sider:
272
Udg. Dato:
4 nov 2015
Oplagsdato:
16 jan 2020
Udgave:
1
Dimensioner:
B: 214mm H: 272mm D: 21mm

Typisk en billig udgave af en bog. Blød ryg, mindre godt papir og trykkvalitet.

Indbindingen har betydning for kvalitet og holdbarhed. Indbundet og hæftet er bøger i GOD KVALITET, mens hardback og paperback er en BILLIGERE UDGAVE.

Boganmeldelser · Den store antiinflammatoriske kostguide
Anne Larsen, Martin Kreutzer
Plusbogs
medlemmer giver
5 ud af 5 stjerner
Skriv en boganmeldelse & VIND
Hver måned udvælger vi 3 vindere:
Den der har skrevet flest anmeldelser
Den, der har skrevet den bedste
Vi trækker lod blandt alle nye anmeldelser
2 boganmeldelser
Af Havping den 30. april 2016
En utrolig positiv oplevelse. Bogen er opdelt i to dele, en teoretisk og opskrifter. Teorien præsenteres på en absolut spiselig måde. Enkelt, med glimt i øjet og til at forstå. Og Anne Larsens opskrifter er som altid nede på jorden og lette at gå til - og så selvfølgelig også super lækre. Der ingen ingen løftede pegefingre, men derimod inspiration og ideer så man virkelig får lyst til at komme i gang med projektet.

Af Suzzer den 14. december 2015
Det var med stor spænding, at jeg kastede mig over denne kostguide, da jeg havde læst "Antiinflammatorisk kost" af samme forfattere, som var noget overordnet og generel. Jeg forventede derfor en dyberegående guide til den antiinflammatoriske kost, og jeg blev bestemt ikke skuffet. Her er virkelig tale om en grundig kostguide, der går i dybden med de forskellige elementer, der tilsammen danner den antiinflammatoriske kost. Første del af bogen består af en grundig indføring i de forskellige principper for valg af fedtstoffer og antioxidanter, efterfulgt af en 28-dages kostplan, der både dækker forslag til morgenmad, frokost og aftensmad og de små mellemmåltider, som der kan plukkes i efter behov. Kosten er kernen i denne bog, og det er virkelig gennemarbejdet og beskrevet på en letforståelig måde. Både beskrivelsen af kosten og selve kostplanen egner sig fortrinligt som opslagsværk og "kogebog". Jeg motiveres til at gøre noget ved kosten, når jeg ser de flotte, inspirerende billeder, der følger med hver opskrift, og jeg elsker, at der er et billede af hver ret. Sund mad behøver bestemt ikke at være kedelig, og den meget farverige kostsammensætning inspirerer og får tænderne til at løbe i vand. Jeg skal have printet kostpyramiden og sat på køleskabslågen som anbefalet, som en daglig positiv påmindelse til den sunde kost. Herefter er der et afsnit om den antiinflammatoriske livsstil vedrørende søvn, træning og stresshåndtering. Det er tydeligt, at forfatteren har bedst tag på selve kostens bestanddele og ikke så meget de øvrige elementer i livsstilen, for her beskrives igen kun på et overordnet, generelt plan om det vigtige i at få styr på sin stress, få en god nattesøvn og dyrke motion uden at overdrive. Der er ingen værktøjer eller løsninger til en god stresshåndtering, og ej heller andet end en generel anbefaling til motion. Jeg giver den alligevel 5 stjerner, fordi den har helt styr på kostdelen og inspirerer mig til at få lagt min kost om til en antiinflammatorisk kost på en motiverende måde.

Hvorfor skal jeg blive medlem?
Vanvittige priser
Billig levering
PLATIN fordele
Plusbog er en fordelsklub med over 250.000 EKSTRA billige bøger. Denne pris gælder for medlemmer. Medlemskab kun 49 kr/30 dage i løbende abonnement - afmeld når du har lyst. .
Se alle fordele her.

Er du ikke medlem?
Du kan altid købe til lav normalpris uden medlemskab.
Plusbog – for dig, der er vild med bøger

I Plusbogs fordelsklub får du adgang til mere end 250.000 EKSTRA billige bøger og meget mere. Med store medlemsrabatter og fri fragt ved køb over 250 kr. kan det hurtigt betale sig. Denne pris gælder for medlemmer. Medlemskab kun 49 kr/30 dage i løbende abonnement - afmeld når du har lyst. Se alle fordele her.

Er du ikke medlem?
Du kan altid købe til lav normalpris uden medlemskab.
Medlemskab
49,-
30
/ dage