Bliv Medlem Returbøger Kundeservice

Plusbog Play - Ny gratis app til lydbøger

Bliv Plusmedlem  og få adgang til vores altid lave priser på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 99kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

Det ender med os

af Colleen Hoover

Hæftet, 2017

1-3 hverdages levering

Fragt pr. ordre 19,95 kr

Forlagets pris 199,95 kr

info-icon Medlemspris

117,96 kr

Spar 81,99 kr (41%)

Denne pris gælder kun for

Plusmedlemmer.

Få første uge gratis (herefter 99,-/md.) og afmeld når du ønsker det. For dig der ELSKER Bøger og Hygge.

heart-icon
Beskrivelse
DET ENDER MED OS af Colleen Hoover er en bevægende og fængslende kærlighedsroman, som beskriver et svært emne.
 
NOGLE GANGE VIL DEN DER ELSKER DIG OGSÅ VÆRE DEN, SOM SÅRER DIG MEST.
 
Lily har ikke altid haft det let, men det har ikke bremset hende i at arbejde hårdt for at få det liv, hun ønsker. Hun voksede op i en lille by i Maine og flyttede til storbyen Boston efter college, hvor hun startede sin egen virksomhed. Da der opstår kemi mellem Lily og den flotte neurokirurg Ryle Kincaid, virker alt i hendes liv pludselig næsten for godt til at være sandt.
 
Ryle er selvsikker, stædig og måske endda lidt arrogant. Han er også følsom, klog og har et blødt punkt for Lily. Men Ryles modvilje mod forhold er foruroligende.
 
Da Lily overvældes af bekymringer om hendes nye forhold begynder hun at tænke på Atlas Corrigan, som var hendes første store kærlighed fra hjembyen. De var åndsfæller, og han var hendes beskytter – og pludselig dukker han op i Lilys liv igen. Alt hvad Lily har opbygget med Ryle trues nu.
 
DET ENDER MED OS er en modig og dybt personlig roman, hvor Colleen Hoover leverer en hjerteskærende historie. En uforglemmelig fortælling om kærlighedens pris.  
 
Samme forfatter har skrevet bestsellerne Forbandede kærlighed og Måske en dag.
Bogen har fået 6 stjerner, hos ChriChri. Hvor anmelderen skriver, at hun blev så grebet af bogen, at hun læste den på under 24 timer.

Bog detaljer
Dansk
9788711568477
Lindhardt og Ringhof
871156847X
Hæftet
413
30. maj 2017
30. maj 2017
1
1
B: 131 H: 198 D: 36 mm

Andre kunder, der købte dette produkt, købte også
Måske en dag
Colleen Hoover
Forlagets pris 200 kr.
info-iconMedlemspris 118 kr.
Forbandede kærligh...
Colleen Hoover
Forlagets pris 200 kr.
info-iconMedlemspris 138 kr.
9. november
Colleen Hoover
Forlagets pris 200 kr.
info-iconMedlemspris 116 kr.
Calendar Girl 3: j...
Audrey Carlan
Forlagets pris 200 kr.
info-iconMedlemspris 138 kr.
Stadig mig
Jojo Moyes
Forlagets pris 300 kr.
info-iconMedlemspris 99 kr.

Se også vores eksklusive udvalg af hobbyartikler
STAEDTLER dobbelt...
Producentens pris 35 kr.
info-iconMedlemspris 25 kr.
STAEDTLER børnesak...
Producentens pris 20 kr.
info-iconMedlemspris 14 kr.
STAEDTLER Duo tuss...
Producentens pris 40 kr.
info-iconMedlemspris 26 kr.
STAEDTLER A4 skits...
Producentens pris 45 kr.
info-iconMedlemspris 31 kr.
STAEDTLER jumbo bl...
Producentens pris 30 kr.
info-iconMedlemspris 22 kr.

4 boganmeldelser af Det ender med os
Det er en fin, medrivende og personlig historie, om Lily og Ryle der indleder et hedt forhold. Da Lilys barndoms betagelse introduceres lod jeg mig kun underholde, da jeg tænkte den historie går, som historien om første kærlighed altid går. Men så tog bogen bare en drejning, jeg ikke havde ventet. Det er en følsom historie, om et vigtigt emne, som bestemt bør læses. Det var min første bog af Colleen Hoover, men bestemt ikke den sidste.
Colleen Hover har allerede bevist med sine tidligere bøger, at hun er en fantastisk forfatter. Alt det overgår hun i "Det ender med os" som tager et forfærdeligt emne op, og på overbevisende måde, kreerer en både fantastisk og forfærdelig historie til os. Fortællingen er tankevækkende og hjertevarmende, men den knuser også hjerter og får tårer til at trille. Absolut anbefalelsesværdig kærlighedsroman.
Lily har bestemt ikke haft et nemt liv. Faderen er lige død og Lily er ulykkelig og føler sig ensom. Ved et tilfælde møder hun neurokirurgen Ryle. Hun falder for Ryle med et brag og snart indleder de et forhold. Men en dag dukker Lily's ekskæreste Atlas op. Hvad vil det betyde for Lily og Ryle's forhold? Åh hvor jeg knus elskede " Det ender med os" fra allerførste side. Det var så nemt at få sympati for Lily og Ryle og jeg var vild med kemien imellem den. Bogen er en dejlig roman om kærlighed og venskab, og jeg fandt historien både sød, sjov, rørende og meget tankevækkende. Som sagt blev jeg meget betaget af Lily, for hun var så godt et menneske med hjertet på rette sted. Colleen Hoover tager også et tabubelagt emne op og hun skriver om det på nænsom vis, af hensyn til nye læsere undlader jeg at fortælle hvad emnet er for jeg synes det afslører for meget af bogens handling. Jeg kan ikke rose " Det ender med os" nok og til nye læsere kan jeg kun sige: Glæd jer! Der venter jer en rigtig god læseoplevelse."
Colleen Hoover har gjort det igen. En helt fantastisk bog, som ikke kan lægges tilside før sidste side er læst. Hun forstår virkelig at fange sine læsere. Håber snart der kommer yderligere en bog fra hende.
Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display