Plusbog logo

 

 Fordelsklub
 Altid billige bøger
 90 dages returret
 4,5 stjerner på Trustpilot
   Afspil eksempel

Det jeg elskede

Leveringstid: 1 - 3 hverdage
Vores normalpris 149 kr
Spar 23 kr
126 kr
Fragt pr. ordre 34,95 kr

Denne pris gælder for medlemmer. Medlemskab kun 49 kr/30 dage i løbende abonnement - afmeld når du har lyst.

Over 250.000 bøger, nyheder, bestsellers. Til ekstra lave priser

Køb kun hvad du vil - ingen tvang

149 kr
Fragt pr. ordre 39,95 kr
For dig der ikke ønsker medlemskab.
Beskrivelse:

‘Det jeg elskede’ handler om to familier - kunstnere og intellektuelle - i New York. Som naboer i et hus i SoHo deler de både den store glæde og dyb sorg. Med indblik i såvel den kreative proces som personlige dramaer gives et nuanceret billede af New Yorks kunstnermiljø - fra de eksklusive galleriers glimmer til seksuel perversion og mord.

Med ‘Det jeg elskede’ har Siri Hustvedt skrevet en stor eksistential roman.

Sprog:
Dansk
ISBN-13:
9788790724801
Forlag:
Lindhardt og Ringhof
Forfatter(e):
ISBN-10:
8790724801
Indbinding:
Hæftet
Sider:
380
Udg. Dato:
26 mar 2004
Oplagsdato:
19 aug 2013
Udgave:
2
Dimensioner:
B: 137mm H: 220mm D: 27mm

En hæftet bog er i RIGTIG GOD KVALITET. Blød ryg, godt papir, ofte med "flapper" på for- og bagside. Kan også være en førsteudgave. Den går også under betegnelsen softcover.

Indbindingen har betydning for kvalitet og holdbarhed. Indbundet og hæftet er bøger i GOD KVALITET, mens hardback og paperback er en BILLIGERE UDGAVE.

Boganmeldelser · Det jeg elskede
Siri Hustvedt
Plusbogs
medlemmer giver
5 ud af 5 stjerner
Skriv en boganmeldelse & VIND
Hver måned udvælger vi 3 vindere:
Den der har skrevet flest anmeldelser
Den, der har skrevet den bedste
Vi trækker lod blandt alle nye anmeldelser
1 boganmeldelse
Af Mie Jonassen den 16. april 2020
Jeg har læst denne bog 3 gange nu og jeg har elsket hvert et ord alle 3 gange! Der er ingen tvivl om, at det er noget af det bedste litteratur jeg nogensinde har læst. Men desværre er det bare næsten umuligt helt at sætte ord på, hvad det præcis er som gør denne bog så fantastisk. Bogen foregår i New York og omdrejningspunktet er fortælleren Leo som er universitetsprofessor, hans kone Erica og deres venskab med kunsteren Bill. Bill er først gift med Lucille, som han dog senere bliver skilt fra for at gifte sig med Violet. Begge familier får på samme tid en søn og dette knytter dem yderligere sammen men desværre bliver begge familie ramt af den ene tragedie efter den anden. Og så vil jeg ikke sige mere om handlingen. Den måde Hustvedt så naturligt skriver sig ind i hovedet på sin mandlige hovedperson, synes jeg er imponerende. Det er sjældent at forfatteres hovedpersoner er af det modsatte køn og det er yderst sjældent, at det lykkedes så godt som det gør her. Man kommer utroligt tæt på karakterne i bogen og historien er så intens, at man kan forbløffes over, at man kan komme så dybt ned og så langt omkring med så få ord. På den gode måde føles det som dobbelt så mange sider, som de knap 400 bogen er på. Der er så mange forskellige temaer i bogen, bla. fylder kunst og psykologi en del, og så handler bogen jo overordnet set om de store temaer som kærlighed, venskab, relationer, tab og sorg. Det hele går op i en højere enhed og er skrevet i et sprog og på en måde som gør historien meget indlevende. Det er tydeligt at Hustvedt har styr på sin research til bogen og dette medvirker til at bogen fremstår både intellektuel og lærerig uden at det på nogen måde bliver højttravende. Hvis man skal sige noget dårligt om bogen, så må det være, at alt andet af Hustvedt desværre kommer til at blegne ved siden af denne her bog.

Hvorfor skal jeg blive medlem?
Vanvittige priser
Billig levering
PLATIN fordele
Plusbog er en fordelsklub med over 250.000 EKSTRA billige bøger. Denne pris gælder for medlemmer. Medlemskab kun 49 kr/30 dage i løbende abonnement - afmeld når du har lyst. .
Se alle fordele her.

Er du ikke medlem?
Du kan altid købe til lav normalpris uden medlemskab.
Plusbog – for dig, der er vild med bøger

I Plusbogs fordelsklub får du adgang til mere end 250.000 EKSTRA billige bøger og meget mere. Med store medlemsrabatter og fri fragt ved køb over 250 kr. kan det hurtigt betale sig. Denne pris gælder for medlemmer. Medlemskab kun 49 kr/30 dage i løbende abonnement - afmeld når du har lyst. Se alle fordele her.

Er du ikke medlem?
Du kan altid købe til lav normalpris uden medlemskab.
Medlemskab
49,-
30
/ dage