Plusbog logo

 

 Fordelsklub
 Altid billige bøger
 90 dages returret
 4,5 stjerner på Trustpilot

Det norske job

Leveringstid: 1 - 3 hverdage
Vores normalpris 149 kr
Spar 23 kr
126 kr
Fragt pr. ordre 34,95 kr

Denne pris gælder for medlemmer. Medlemskab kun 49 kr/30 dage i løbende abonnement - afmeld når du har lyst.

Over 250.000 bøger, nyheder, bestsellers. Til ekstra lave priser

Køb kun hvad du vil - ingen tvang

149 kr
Fragt pr. ordre 39,95 kr
For dig der ikke ønsker medlemskab.
Beskrivelse:

Det norske job af Ole Tornbjerg & Jeanette Øbro Gerlow fortæller historien om et internationalt magtspil i krigen mod narko, og en ondsindethed uden sidestykke, som ramler sammen med jagten efter en forsvunden lille dreng, og en gangster der (muligvis) ønsker at blive et bedre menneske.
Katrine Wraa er kriminalpsykolog og gravid med sit første barn sammen med efterforsker Jens Høgh. Da der modtages efterretninger om, at den undslupne danske drabsmand og smugler, Jim Hellberg, er set i Caribien, er Katrine netop kommet tilbage fra sin suspendering. For Katrine er Jim Hellberg ikke en hvilken som helst gangster. Han stod i spidsen for den kriminelle organisation, som hun var med til at afsløre, og det var hans skyld, at hun måtte dræbe en mand i selvforsvar.
Jim Hellberg er flygtet til Seagrape Island, som er en lille paradis-ø i De Britiske Jomfruøer i Caribien. Han ved ikke, om han nogensinde ser sin 6-årige søn Lukas igen, og han savner ham. Han er en presset mand; en orkan har ødelagt det strandhotel, han har bygget, og politiet har lagt beslag på hans penge reserver. Pludselig en dag ankommer en tiltrækkende norsk skibsrederdatter, og Jim får en idé, som også inddrager en rå colombiansk narkohandler.
Desværre går det ikke helt efter planen, og Lukas er snart i colombianernes hænder, hvis motto er "tillid er godt, men et gidsel er bedre". Colombianeren jagtes af det amerikanske narkopoliti, Jens Høgh jagter Jim Hellberg, Katrine søger desperat efter Lukas. Og det britiske politi ønsker dem alle hen, hvor kokabladene gror.

Øvrige bøger i serien:

Om forfatterne:

Jeanette Øbro Gerlow er uddannet jordemoder og senere kommunikationsuddannet. Hun har arbejdet som konsulent og projektleder. Ole Tornbjerg har læst kommunikation og er uddannet filmproducer. Han har i mange år arbejdet som instruktør, producer og producent i tv- og filmbranchen. Parret er gift og har tre børn.
 
 
Sprog:
Dansk
ISBN-13:
9788740003550
Forlag:
Politikens Forlag
Forfatter(e):
ISBN-10:
8740003558
Indbinding:
Indbundet
Sider:
344
Udg. Dato:
15 okt 2014
Oplagsdato:
21 maj 2015
Udgave:
1
Dimensioner:
B: 155mm H: 227mm D: 35mm

En indbundet bog er i RIGTIG GOD KVALITET. Oftest med hård ryg, godt papir og mange gange med smudsomslag. Typisk en førsteudgave af en bog.

Indbindingen har betydning for kvalitet og holdbarhed. Indbundet og hæftet er bøger i GOD KVALITET, mens hardback og paperback er en BILLIGERE UDGAVE.

Boganmeldelser · Det norske job
Øbro, Tornbjerg
Plusbogs
medlemmer giver
4 ud af 5 stjerner
Skriv en boganmeldelse & VIND
Hver måned udvælger vi 3 vindere:
Den der har skrevet flest anmeldelser
Den, der har skrevet den bedste
Vi trækker lod blandt alle nye anmeldelser
2 boganmeldelser
Af Helle den 02. april 2015
150 sider, hvor der sker absolut intet. Vi får en masse sex, endnu mere yoga og mest kokain. Hvorfor skal bøger være så lange, når der ikke sker noget på de første 150 sider? Det positive ved bogen er både person- og miljøbeskrivelserne. Efterhånden har man lært personerne rigtig godt at kende via de 3 første bøger i serien, og man føler både med heltene og skurkene, måske lige bortset fra Martinez. En forfatter, der ikke ser det hele i sort/hvid. Denne gang er noget af handlingen flyttet til Caribien, hvor en dansk forbryder, som politiet søger efter, har slået sig ned. Han arrangerer en smugling af narko, og det hele går gruelig galt. Der er for meget unødvendigt med i denne bog, men plottet er godt!

Af Pia Klitte den 25. oktober 2014
Katrine arbejder hårdt videre selvom hun nu er gravid. Vi følger Jim Helleberg i Caribien, hvor det ikke går ham for godt, kæresten og sønnen i Danmark savner ham frygteligt. En spændende roman hvor du er lidt over alt, med en overraskende slutning. Jeg glæder mig til den næste i rækken.

Hvorfor skal jeg blive medlem?
Vanvittige priser
Billig levering
PLATIN fordele
Plusbog er en fordelsklub med over 250.000 EKSTRA billige bøger. Denne pris gælder for medlemmer. Medlemskab kun 49 kr/30 dage i løbende abonnement - afmeld når du har lyst. .
Se alle fordele her.

Er du ikke medlem?
Du kan altid købe til lav normalpris uden medlemskab.
Plusbog – for dig, der er vild med bøger

I Plusbogs fordelsklub får du adgang til mere end 250.000 EKSTRA billige bøger og meget mere. Med store medlemsrabatter og fri fragt ved køb over 250 kr. kan det hurtigt betale sig. Denne pris gælder for medlemmer. Medlemskab kun 49 kr/30 dage i løbende abonnement - afmeld når du har lyst. Se alle fordele her.

Er du ikke medlem?
Du kan altid købe til lav normalpris uden medlemskab.
Medlemskab
49,-
30
/ dage