Plusbog logo
Vare lagt i kurv
af
Antal:
Vare lagt i kurv
Vi anbefaler også
af

Dødens kode Michael Larsen 9788740620009
Dødens kode

Dødens kode

36% PLUSRABAT

Dødens kode

Et brutalt mord på en helt ung pige sender Drabsafdelingens Jan Folmer til Ærø. En række bemærkelsesværdige kendetegn synes på mystisk vis at knytte mordet til en aldrig fuldt belyst sag om mordet på... læs mere
2 anmeldelser
Vælg format:
Hvad er forskellen?
Spar 109 kr
190 kr
Store besparelser, gratis fragt og første 30 dage gratis
Få første 30 dage til kun 1 kr. (Herefter automatisk 89 kr / 30 dage indtil det opsiges) - binding i 60 dage – samlet mindstepris er 90 kr
  • Denne pris gælder for medlemmer. Få første 30 dage til kun 1 kr. (Herefter automatisk 89 kr / 30 dage indtil det opsiges) - binding i 60 dage – samlet mindstepris er 90 kr
  • Få altid de nyeste bøger, bestsellers og mere end 250.000 bøger til ekstra lave priser.
  • Fri fragt.
 
Leveringstid: 1 - 3 hverdage
Gratis fragt på alle ordrer
Bøger til indkøbspriser
299 kr
Vores lave normalpris
For dig der ikke ønsker medlemskab.
Leveringstid: 2 - 5 hverdage (59 kr)
Anmeld
bogen
Smugkig i
bogen
Smuglyt
lydbogen
Leveringstid: 1 - 3 hverdage
90 dages returret
Detaljer
Sprog:
Dansk
ISBN-13:
9788740620009
Forfatter(e):
ISBN-10:
874062000X
Indbinding:
Hardback
Sider:
445
Udg. Dato:
8 nov 2017
Oplagsdato:
8 nov 2017
Udgave:
1
Dimensioner:
B: 168mm H: 234mm D: 40mm
Anmeld
bogen
Smugkig i
bogen
Smuglyt
lydbogen

Beskrivelse af Dødens kode

Et brutalt mord på en helt ung pige sender Drabsafdelingens Jan Folmer til Ærø. En række bemærkelsesværdige kendetegn synes på mystisk vis at knytte mordet til en aldrig fuldt belyst sag om mordet på en ung modeblogger fra København.
Jan Folmer gør et særdeles makabert fund og må indse, han står over for en langt større forbrydelse end frygtet. Og en farligere og meget mere udspekuleret modstander, end han havde troet.
Journalisten Charlotte Monson sidder inde med viden, der er afgørende for Jan Folmers sag. Hun har tydet en kode – en kode, der handler om mere end mord. Langt mere. Men hun er på flugt fra fjender, der ikke skyr nogen midler for at slå hende ihjel. Og uret tikker. For både hende og Jan Folmer. På en måde, som ingen af dem har forudset.

Dødens Kode er et gensyn med personer og univers fra Michael Larsens anmelderroste krimi-comeback “Mordet på Øen”.
Medlemsfordele

Gratis Fragt
Uanset ordrestørelse og antal af ordrer

Bøger til Indkøbspriser
Spar op til 90% på mere end 250 000 bøger
Skriv en boganmeldelse og VIND!
Hver måned udvælger vi 3 vindere:
  •    Den der har skrevet flest anmeldelser.
  •    Den, der har skrevet den bedste.
  •    Vi trækker lod blandt alle nye anmeldelser.
Bog anmeldelser
"Dødens kode" af Michael Larsen
2 anmeldelser
Helle / 833 anmeldelse(r)
den 12. november 2018
Man kan roligt sige, at denne bog er en fantastisk reklame for Ærø med alle de utroligt smukke naturbeskrivelser. Men når det så er sagt, er det noget totalt overgearet møg. Man skal nærmest have en professorgrad i filmhistorie for overhovedet at kunne gætte med. Jeg var i hvert fald fuldstændig fortabt, og selv om jeg fik små hints undervejs, gættede jeg aldrig, hvad det egentlig gik ud på. Og der mangler noget. Så godt aflyttede, som gerningsmændene blev, burde PET eller politiet da have opsnappet noget. Og igen skulle vi høre om visse kameraers fortræffeligheder og også om, hvordan man spiller poker. Nej tak! Jeg kedede mig, og den kom aldrig i nærheden af andre bøger med udspekulerede konspirationsteorier. Selv om der var et langt resume fra første bog, var det svært at følge med i toeren.
Bastholm / 20 anmeldelse(r)
den 17. februar 2018
Har også læst mordet på øen. Modsat dødens kode, holdt den spændingsniveaut det meste af bogen igennem. Plottet var mere overskueligt, og den røde tråd, var tilstede. Det samme er langtfra gældende i dødens kode. Starter med et mord på en ung pige på Ærø. Jan Folmer går igang med opklaringen. Derfra går det hastigt ned af bakke, med ligegyldigt info, lange - alt for lange, beskrivelser af øens fauna, kamerateknik, og meget andet, som bestemt ikke øger spændingsniveauet. Som anmelderen før mig rigtigt skriver; hver gang spændingen begynder at stige, skifter forfatteren synsvinkel. Den finder aldrig sit momentum, men kører nærmest i tomgang. Normalt plejer jeg at kunne overskue et persongalleri, (Tolstoj undtaget :-) ), men der bliver introduceret så mange personer undervejs, at man næsten mister overblikket. En del af dem, har ikke nogen egentlig betydning for selve historien !?? Slutningen bliver en hæsblæsende samling af alle de bolde der har fløjet igennem bogen. Som om han har tænkt: “hvordan får jeg kogt alle de personer sammen i en gryde?” Men spændende - dét blev den aldrig !!!