Bliv Medlem Returbøger Kundeservice

FRI FRAGT I HELE OKTOBER

Bliv Plusmedlem  og få adgang til vores altid lave priser på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 99kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

Dødens kunstner

af Chris Carter

Paperback, 2017

ALTID BILLIGE BØGER

- det kan hurtigt betale sig at blive medlem

Forlagets pris 129,95 kr

Medlemspris info-icon

94,95 kr
Spar 35,00 kr

2-5 hverdages levering

Fragt pr. ordre 0,00 kr

Få alle medlemsfordele i dag:

1 uge gratis, herefter 99,-/md - afmeld når som helst

Spar op til 90% - over 200.000 bøger, nyheder, bestsellers...

Køb kun hvad du vil - ingen tvang

SE ALLE DINE FORDELE
replay

90 dages returret

E-mærket - din sikkerhedSe også vores eksklusive udvalg af hobbyartikler
STAEDTLER Duo tuss...
Producentens pris 40 kr.
info-iconMedlemspris 22 kr.
STAEDTLER guld- og...
Producentens pris 30 kr.
info-iconMedlemspris 20 kr.
STAEDTLER Twin-tip...
Producentens pris 100 kr.
info-iconMedlemspris 62 kr.
STAEDTLER Noris ju...
Producentens pris 90 kr.
info-iconMedlemspris 50 kr.
STAEDTLER Noris fa...
Producentens pris 32 kr.
info-iconMedlemspris 20 kr.

6 boganmeldelser af Dødens kunstner
Kan lige så godt sige det. Jeg er stor fan af Carter. Og denne bog gør det ikke mindre. Handlingen er som altid er unik, gennemtænkt, grusom, strategisk og særdeles underholdende. Det er altid en utrolig opfindsomhed som Carter lægger for dagen, og selvom det er grumtog uhyggeligt ind i mellem, er man solgt, simpelthen.
Chris Carter kan altså noget helt specielt når det drejer sig om krimi og spænding af den onde slags. I Dødens Kunstner, der er bind 4 i serien om Hunter og Garcia, står Hunter og Garcia endnu engang over for et bestialsk mord af den klamme slags. En ung sygeplejerskeelev finder sin patient myrdet og parteret og ikke nok med det har morderen produceret en yderst mærkelig skulptur af den døde mands legemsdele. Dødens kunstner er endnu en vildt spændende krimi, der er utrolig frastødende men samtidig helt umulig at lægge fra sig.
CC er fænomenal til at lave et oplæg, der tryllebinder læserne fra første side. Man skal hele tiden lige læse et kapitel mere, for hvem er det dog, der har udtænkt disse grusomheder, og hvad har ofrene gjort for at fortjene det? Igen er det spændingen og spændingskurven, der holder en fangen, men vi får også i hver bog lidt mere at vide om Robert Hunter, så man kan danne sig et billede af ham, men har man ikke læst de tre foregående bøger er det måske lidt overfladisk. Der er blot en ting der irriterer mig. Hvorfor skal Hunter komme i livsfarlige situationer i hver bog? Det er totalt unødvendigt, fordi handlingen er spændende nok i sig selv. Og denne 4. bog i serien havde en slutning og en morder, som jeg slet ikke havde gættet på. Fantastisk!!
Endnu en velskrevet, ond og grusom bog af Chris Carter. Bogen fanger med det samme og er som der foregående 3 bøger af ham svær at lægge fra sig. Bogen er nem at læse. Så bare kom i gang.
Chris Carter beskriver på en helt unik måde Kriminalassistent Robert Hunters jagt på morderen. Han beskriver jagten med et gennemført plot. Kan klart anbefales.
Blot 30 sider inde i bogen, var jeg rædselsslagen, men Chris Carter havde mig tryllebundet til sidste side. Glæder mig til at læse den næste i serie.
Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display