plusbog logo
Plusbog logo
  •  FORDELSKLUB
  •  FRI FRAGT FOR GULD OG PLATIN-MEDLEMMER
  •  90 DAGES RETURRET
  •     TRUSTPILOT
   Afspil eksempel

Dødevaskeren

Leveringstid: 1 - 3 hverdage
Vores normalpris 189 kr
Spar 24 kr
165 kr
Fragt pr. ordre 29,95 kr

1 uge gratis, herefter 99,-/30 dage genhæves automatisk til du afmelder

Over 250.000 bøger, nyheder, bestsellers. Til ekstra lave priser

Køb kun hvad du vil - ingen tvang

189 kr
Fragt pr. ordre 29,95 kr
For dig der ikke ønsker medlemskab.
Beskrivelse:

Da det lille barn Frmesk kommer til verden i Kudistan i 1986, er hun uønsket af sin far, fordi hun er en pige. Modsat normalen har hun oveni købet en lille hårtot på den skaldede isse, som er kridhvid - hun er mærket for livet. Kan det være et tegn fra Allah? Hviler der mon en velsignelse eller forbandelse over hende?

Frmesk er meget lille og svag, så da hendes farmor vil have, at hun skal omskæres med det samme, protesterer Frmesks mor, idet hun frygter, at hun ikke vil kunne overleve indgrebet. Hun frygter dog endnu mere Frmesks far, som truer med at skaffe barnet af vejen. Da han bliver mere og mere voldelig, ser hun ingen anden udvej end at sætte Frmesk i pleje hos sine forældre, hvis barnet skal have en chance i verden.  

Frmesks mormor er dødevasker. Hun begraver de kvinder, som ingen andre vil tage sig af - skændede og maltrakterede kvinder, som er dræbt i vanære eller skam. Morfaren er tidligere oberst, og til forskel fra sin kone er han meget kritisk overfor koranen og ejer et bibliotek med bøger i alle genrer. Frmesk får hos morforældrene for en tid et trygt og kærligt hjem. Men Kurdistan er i krig, og hverdagen præges i stigende grad af drab, overgreb og had, og med tiden kan Frmesk ikke skærmes mod både fysisk og psykisk overlast begået i Allahs navn. 

DØDEVASKEREN er en gribende og dramatisk roman om et ekstremt voldsomt pigeliv. 

Sara Omar blev kåret som månedens forfatter i marts 2018 hos Plusbog.dk på baggrund af hendes flotte debutroman Dødevaskeren. Køb bogen billigt hos Plusbog.dk. 

Sprog:
Dansk
ISBN-13:
9788740046656
Forlag:
C & K
Forfatter(e):
ISBN-10:
8740046656
Indbinding:
Hæftet
Sider:
336
Udg. Dato:
7 dec 2017
Oplagsdato:
19 feb 2019
Udgave:
2
Dimensioner:
B: 148mm H: 220mm D: 26mm

En hæftet bog er i RIGTIG GOD KVALITET. Blød ryg, godt papir, ofte med "flapper" på for- og bagside. Kan også være en førsteudgave. Den går også under betegnelsen softcover.

Indbindingen har betydning for kvalitet og holdbarhed. Indbundet og hæftet er bøger i GOD KVALITET, mens hardback og paperback er en BILLIGERE UDGAVE.

Hvorfor skal jeg blive medlem?
Vanvittige priser
1 uge gratis
PLATIN fordele