Se vores JULEGAVEGUIDE til hele familien  –  Få FRI FRAGT

Bliv Plusmedlem  og få adgang til vores altid lave priser på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 99kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

Dødsshowet

af Chris Carter

Paperback, 2015

ALTID BILLIGE BØGER

- det kan hurtigt betale sig at blive medlem

Forlagets pris 129,95 kr

Medlemspris info-icon

94,95 kr
Spar 35,00 kr

2-5 hverdages levering

Fragt pr. ordre 0,00 kr

Få alle medlemsfordele i dag:

1 uge gratis, herefter 99,-/md - afmeld når som helst

Spar op til 70% - over 200.000 bøger, nyheder, bestsellers...

Køb kun hvad du vil - ingen tvang

SE ALLE DINE FORDELE

VORES NORMALPRIS

8% RABAT

119,95 kr
Spar 10,00 kr

Fragt pr. ordre 0,00 kr

replay

90 dages returret

E-mærket - din sikkerhedSe også vores eksklusive udvalg af hobbyartikler
STAEDTLER Duo tuss...
Producentens pris 40 kr.
Pris 39,95 kr.
info-iconMedlemspris 22 kr.
STAEDTLER Twin-tip...
Producentens pris 100 kr.
Pris 99,95 kr.
info-iconMedlemspris 62 kr.
STAEDTLER Noris fa...
Producentens pris 32 kr.
Pris 31,95 kr.
info-iconMedlemspris 20 kr.
STAEDTLER guld- og...
Producentens pris 30 kr.
Pris 29,95 kr.
info-iconMedlemspris 20 kr.
STAEDTLER Noris ju...
Producentens pris 90 kr.
Pris 89,95 kr.
info-iconMedlemspris 50 kr.

3 boganmeldelser af Dødsshowet
Endnu en fantastisk bog om Robert Hunter. Jeg ved ikke helt, hvad det er, som i den grad tryllebinder, for normalt er jeg ikke stor fan af blodige og grusomme krimi. Men Carter kan noget med sin antihelt Robert Hunter og hans væbner Garcia. I denne historie er teknologien taget til hjælp, og Hunter modtager en webadresse, som han skal kigge på. Herefter rulles handlingen ud, og internettets påvirken af det almindelige menneskes etik og moralbegreb bliver sat på prøve. Bogen indeholder hele den kendte Carter cocktail, blod i stride strømme, skræk, rædselsfuld død, grusomhed og mangel på nattesøvn. Og man kan alligevel ikke slippe bogen før sidste side er vendt.
Dette var den første bog jeg læste i serien og jeg er hooked. En af de mest spændende, nervepirrende og rå krimi-thrillere jeg nogensinde har læst. Allerede i første kapitel var jeg tryllebundet - jeg ville vide mere og jeg må indrømme at jeg blev nervøs ved slutningen, for hvad kunne der ikke ske? Nu har jeg læst samtlige bøger i serien og denne er stadig min favorit.
Endnu engang har Chris Carter overgået sig selv. Dødsshowet er 5. bind i serien med kriminalassistent Hunter og kollegerne i LA's helt specielle afdeling, hvor det er de særligt voldelige seriemordere, der bliver jagtet. Hunter Får et anonymt opkald og bliver anvist til en hjemmeside, hvor han bliver tvunget til at afgøre hvordan et menneske skal dø. Det bliver en smertefuld og aldeles skræmmende forestilling, som han gerne havde været foruden. Jagten går ind og det bliver en hård nød at knække. Grænser bliver overtrådt og det er ikke kun morderens onde sider der viser sit grimme ansigt, men også mennesket i al almindelighed viser sig at have sider man ikke lige ser til daglig. Chris Carter forstår virkelig at skrue grusomme historier sammen og denne er ingen undtagelse. Er du til de barske krimihistorier, så er denne serie lige noget for dig :-)
Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display