Bliv Medlem Returbøger Kundeservice

FRI FRAGT I HELE OKTOBER

Bliv Plusmedlem  og få adgang til vores altid lave priser på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 99kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

Drengen, der voksede op som hund

af Bruce D. Perry og Maia Szalavitz

Hæftet, 2011

ALTID BILLIGE BØGER

- det kan hurtigt betale sig at blive medlem

Forlagets pris 310,00 kr

Medlemspris info-icon

232,50 kr
Spar 77,50 kr

1-2 hverdages levering

Fragt pr. ordre 0,00 kr

Få alle medlemsfordele i dag:

1 uge gratis, herefter 99,-/md - afmeld når som helst

Spar op til 90% - over 200.000 bøger, nyheder, bestsellers...

Køb kun hvad du vil - ingen tvang

SE ALLE DINE FORDELE
replay

90 dages returret

E-mærket - din sikkerhed


Andre kunder, der købte dette produkt, købte også
Den neuroaffektive...
Marianne Bentzen
Forlagets pris 260 kr.
info-iconMedlemspris 195 kr.
Papmaché-reglen
Hella Joof
Forlagets pris 250 kr.
info-iconMedlemspris 99 kr.
Båven om Gud
Hella Joof
Forlagets pris 300 kr.
info-iconMedlemspris 190 kr.
Under bjælken
Jens Andersen
Forlagets pris 350 kr.
info-iconMedlemspris 221 kr.
Oprindelse
Dan Brown
Forlagets pris 300 kr.
info-iconMedlemspris 168 kr.

Se også vores eksklusive udvalg af hobbyartikler
STAEDTLER Duo tuss...
Producentens pris 40 kr.
info-iconMedlemspris 22 kr.
STAEDTLER guld- og...
Producentens pris 30 kr.
info-iconMedlemspris 20 kr.
STAEDTLER Twin-tip...
Producentens pris 100 kr.
info-iconMedlemspris 62 kr.
STAEDTLER Noris Cl...
Producentens pris 60 kr.
info-iconMedlemspris 29 kr.
STAEDTLER Noris ju...
Producentens pris 90 kr.
info-iconMedlemspris 50 kr.

5 boganmeldelser af Drengen, der voksede op som hund
Uden sammenligning den mest interessante og fængende "fagbog" jeg nogensinde har læst! En bog jeg med sikkerhed skal læse igen.. og igen.. Usandsynlig velskrevet og formidlet i et forståeligt sprog, som har givet mig en nysgerrighed på at læse mere. Bogen tager udgangspunkt i hjernen, og hvad der sker, når den ikke bliver stimuleret hensigtsmæssigt. Den har en super god vekslen mellem virkelige case-eksempler og faglig forklaring, på hvorfor disse overgreb giver bestemte skader. Bruce Perry formår med denne bog at gøre det helt logisk (og forståeligt) hvorfor børn af samme forældre kan få så forskellige udfordringer, senere i livet. Forfatteren har skrevet bogen med så stor grad af respekt og ikke mindst etik overfor personerne i bogen, at det er helt rørende. Der er ingen "udstilling" af dem der begår overgrebene, men derimod en forståelse for hvorfor de handlede som de gjorde. Bruce Perry viser en stor menneskelighed i hans måde at formidle dette stof på, som jeg beundrer. Det her er en bog jeg har lyst til at anbefale enhver der krydser min vej, uanset om man er fagperson eller ej - ganske enkelt fordi den er så oplysende, og interessant. Jeg er blæst helt tilbage! Læs den!
Denne bog er intet mindre end fantastisk. Gennem autentiske historier om traumatiserede børn fortælles om hvor essentielt empati og øjenkontakt er for børns udvikling - og at der er håb for et bedre liv for børn med traumer. Bogen er skrevet i et ærligt, indlevende sprog. Denne bog er pot. min absolutte yndlingsbog, jeg har allerede læst den flere gange. Den er væsentlig for både fagpersoner der arbejder med børn med traumer, men også for fagpersoner der arbejder med mennesker i det hele taget - og så er den interessant for enhver der interesserer sig for mennesker og deres udvikling.
Drengen der voksede op som hund er en fantastisk bog, der kombinere faglitteratur med skønlitteratur. Denne bog er enormt lærerig for fagpersoner der arbejder med udsatte unge i den ene eller anden forstand. Samtidig er beskrivelserne af de børn og unge der er en del af bogen så velskrevet, at de fleste vil blive både fangede og berørte. Der er en fin og detaljeret gennemgang af hjernens funktioner, og den betydning omsorgssvigt har for dennes udvikling. Jeg kan klart anbefale denne bog til socialrådgivere, pædagoger, terapeuter mv. der arbejder med de mest udsatte grupper af børn og unge.
Denne bog er simpelthen så kærligt skrevet, at man intet problem har med at skulle indleve sig i det Bruce skriver. Den er fuld af kærlighed, nysgerrighed, og kæmpe empati for alle de traumatiserede børn der bliver nævnt i bogen. Det at få et indblik i deres verden, giver et mere åbent landkort, og gør ens forståelse overfor de forskellige traumer større.
Fuldstændig uundværlig bog for os der arbejder med udsatte og traumatiserede børn. Klumpen i maven vokser, sammen med omsorgen og lysten til at skabe en forandring for disse børn.
Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display