Plusbog logo
Vare lagt i kurv
af
Antal:
Vare lagt i kurv
Vi anbefaler også
af

Dress Scandinavian Pernille Teisbæk 9788771599541
Dress Scandinavian

Dress Scandinavian

22% PLUSRABAT

Dress Scandinavian

Skandinavisk stil har opnået en ikonisk status i modeverdenen. Men hvad er det, der gør skandinavisk mode så særligt, og hvordan får du den helt rigtige skandinaviske stil? læs mere
0 anmeldelser
Vælg format:
Hvad er forskellen?
Spar 44 kr
155 kr
Store besparelser, gratis fragt og første 30 dage gratis
Få første 30 dage til kun 1 kr. (Herefter automatisk 89 kr / 30 dage indtil det opsiges) - binding i 60 dage – samlet mindstepris er 90 kr
  • Denne pris gælder for medlemmer. Få første 30 dage til kun 1 kr. (Herefter automatisk 89 kr / 30 dage indtil det opsiges) - binding i 60 dage – samlet mindstepris er 90 kr
  • Få altid de nyeste bøger, bestsellers og mere end 250.000 bøger til ekstra lave priser.
  • Fri fragt.
 
Leveringstid: 1 - 3 hverdage
Gratis fragt på alle ordrer
Bøger til indkøbspriser
199 kr
Vores lave normalpris
For dig der ikke ønsker medlemskab.
Leveringstid: 2 - 5 hverdage (59 kr)
Anmeld
bogen
Leveringstid: 1 - 3 hverdage
90 dages returret
Detaljer
Sprog:
Dansk
ISBN-13:
9788771599541
Forfatter(e):
ISBN-10:
8771599541
Indbinding:
Indbundet
Sider:
112
Udg. Dato:
28 okt 2016
Oplagsdato:
6 dec 2017
Udgave:
1
Dimensioner:
B: 180mm H: 248mm D: 14mm
Anmeld
bogen

Beskrivelse af Dress Scandinavian

DRESS SCANDINAVIAN af Pernille Teisbæk er en styleguide, til alle der ønsker den cool, skandinaviske stil, som Pernille Teisbæk er kendt for.
  
Den skandinaviske stil har efterhånden opnået en nærmest ikonisk status i modeverdenen. Men hvad det er, som gør skandinavisk mode til noget særligt, og hvordan får man ramt den skandinaviske stil helt rigtigt, kan være svært at afkode.  
 
Men med sit “less is more”-mantra guider stylisten og modeeksperten Pernille Teisbæk med bogen DRESS SCANDINAVIAN læseren og giver en forståelse for, hvad der er skandinavisk stil. Med bogen finder du frem til de fundamentale items og styles, som er kendetegn for skandinavisk mode, og du lærer at bruge dem i din egen garderobe. Pernille Teisbæk deler i DRESS SCANDINAVIAN ud af sine erfaringer fra hendes adskillige år i branchen, og hun fortæller læseren om sin personlige skandinaviske stil og viser, hvordan man med lethed kan få en chic scandinavian casualness ind i sit eget garderobeskab.  
 
Bogen DRESS SCANDINAVIAN af Pernille Teisbæk af tager dig gennem både de androgyne og de minimalistiske modetendenser, over til de typiske farvesammensætninger og de atypiske mix af materialer. DRESS SCANDINAVIAN af Pernille Teisbæk er spækfyldt af gode og konkrete moderåd. Bogen byder blandt de mange anvendelige tips og råd f.eks. på en jeans-fit guide, dos & don’t’s i skandinavisk mode og du får endda også Pernilles top 10-liste over de bedste scandi brands.
 
Køb DRESS SCANDINAVIAN af Pernille Teisbæk billigt her hos Plusbog.dk og giv din garderobe et skud cool, casual og skandinavisk stil.
 
Medlemsfordele

Gratis Fragt
Uanset ordrestørelse og antal af ordrer

Bøger til Indkøbspriser
Spar op til 90% på mere end 250 000 bøger
Skriv en boganmeldelse og VIND!
Hver måned udvælger vi 3 vindere:
  •    Den der har skrevet flest anmeldelser.
  •    Den, der har skrevet den bedste.
  •    Vi trækker lod blandt alle nye anmeldelser.