Bliv Medlem Returbøger Kundeservice

NYT i sortiment - LEGO skoletasker mv. 

Bliv Plusmedlem  og få adgang til vores altid lave priser på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 49kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

Du går ikke alene

af Mari Jungstedt

Indbundet, 2016

1-4 hverdages levering

Fragt pr. ordre 19,95 kr

Forlagets pris 299,95 kr

info-icon Medlemspris

165,95 kr

Spar 134,00 kr (45%)

Denne pris gælder kun for

Plusmedlemmer.

Få første uge gratis (herefter 49,-/md.) og afmeld når du ønsker det. For dig der ELSKER Bøger og Hygge.

heart-icon
Andre udgaver
144 kr 169 kr
78 kr 99 kr

Beskrivelse
DU GÅR IKKE ALENE er elvte kriminalroman i Mari Jungstedts krimiserie om kriminalkommissær Anders Knutas og kollegaen Karin Jacobsson fra Visby Politi.
I Visby gennemlever en mor sit værste mareridt - hendes toårige datter Andrea Eliasson forsvinder en varm sommerdag i september. Datteren var med sin mor på arbejde i en skønhedssalon og var derfor under opsyn hele dagen. Alligevel er datteren ikke at finde. Heller ingen forbipasserende i den lille brostensbelagte gade har set skyggen af Andrea.
 
To uger senere finder politiet liget af en kvinde. Liget ligger godt skjult i sivene ved et smukt, afsidesliggende naturområde med sumpområder og dybe søer.
Karin Jacobsson bliver sat til at lede efterforskningen - hendes egen første store sag.  En sag, der viser sig at skjule afgrund af fortvivlelse og ensomhed. Hun får hjælp af kollegaen kriminalkommissær Anders Knutas. Knutas er dog sygemeldt med en depression og arbejder derfor kun på halv tid. De to kæmper både med deres stærke følelser for hinanden og mod tiden for at finde Andrea og drabsmanden. De leder efter morderen, der gemmer sig et eller andet sted i efterårsmørket - Og de leder efter en, der stjæler børn. Er det den samme?

Bog detaljer
Dansk
9788771599138
People'sPress
8771599134
Indbundet
242
1. juli 2016
1. juli 2016
1
1
B: 148 H: 224 D: 24 mm

Andre kunder, der købte dette produkt, købte også
Selfies
Jussi Adler-Olsen
Forlagets pris 300 kr.
info-iconMedlemspris 159 kr.
Bedemandens datter
Sara Blædel
Forlagets pris 300 kr.
info-iconMedlemspris 166 kr.
Ilkas arv
Sara Blædel
Forlagets pris 300 kr.
info-iconMedlemspris 148 kr.
Dybet (Ravn-serien...
Michael Katz Krefe...
Forlagets pris 300 kr.
info-iconMedlemspris 113 kr.
Heksen
Camilla Läckberg
Forlagets pris 300 kr.
info-iconMedlemspris 165 kr.

Se også vores eksklusive udvalg af hobbyartikler
STAEDTLER Duo tuss...
Producentens pris 40 kr.
info-iconMedlemspris 22 kr.
Påskeæg
Producentens pris 450 kr.
info-iconMedlemspris 99 kr.
STAEDTLER dobbelt...
Producentens pris 35 kr.
info-iconMedlemspris 22 kr.
STAEDTLER Geometri...
Producentens pris 20 kr.
info-iconMedlemspris 15 kr.
STAEDTLER Pigment...
Producentens pris 90 kr.
info-iconMedlemspris 51 kr.

8 boganmeldelser af Du går ikke alene
Den 11. krimi i serien om Knutas og Karin. Omdrejningspunktet er denne gang en lille pige, der forsvinder - som dog kommer tilbage. Herefter forsvinder endnu en lille pige, og byen er igen skræmt over, hvad der mon er sket! Opbygningen i denne bog fungerer bedre end den nogensinde har gjort i denne serie. Selve nysgerrigheden er i behold, hele bogen igennem, pga. beskrivelsen af "den mystiske kvinde". Jeg fangede det i hvert fald først sent i bogen, hvad det handlede om. Forholdet mellem Knutas og Karin er ligeledes fængende, og er passet godt ind i bogen. Alt i alt en god og flydende historie. Eneste "minus" er at den er kort, og dermed hurtig læst. Den er ikke endnu i "sværvægterne" men en god sommerkrimi. Da det er den bedste i serien giver jeg den 5 stjerner, og bedste anmeldelser herfra!
11. krimi i serien med Knutas og Karin som makkerparret ansat ved Visby politi. Denne krimi synes jeg er er af de bedste i serien. Tror det skyldes at vi denne gang stort set ike hører om Johan og Helena. ( jeg var ved at køre lidt træt i deres forhold ) Som altid forstå M.J. at overraske .
At begynde på en ny bog af MJ, er som at møde gode gamle bekendte. Vi møder Knutas, som kun arbejder lidt pga. en depression, han fik efter Gran Canaria, og Karin, der stadig sukker efter Knutas, men nu ikke længere forgæves, efter at Line er rejst hjem til Danmark. Men så bliver vi også præsenteret for nogle nye personer, som er de uheldige (ofrene/vidnerne), som der er nødt til at være i en krimi. En 3-årig pige forsvinder, og hele Gotland er i oprør. Samtidig finder en mand ud af, at hans kone tilbyder telefonsex til andre mænd om natten. Denne kvinde findes senere myrdet, og straks rettes mistanken mod hendes mand. Og en anden kvinde vil ikke erkende, at begge hendes forældre er døde, og hun lader dem ligge i deres soveværelse et stykke tid. Spændingskurven stiger kun langsomt, men at vi ligefrem skal have en cliff-hanger til næste bog udkommer, havde jeg godt nok ikke forventet. God sommerlæsning!
Jeg har ELSKET Mari Jungstedts bøger lige fra "Den du ikke ser" og gør det stadig. Med "Du går ikke alene" følger hun op på de andre fantastiske bøger i serien om Knutas, Karin og de andre på Gotland. Jeg er dybt fascineret af, hvordan hun gang på gang formår at fange mig med endnu en uforudsigelig og skræmmende forbrydelse. "Du går ikke alene" er super spændende og handlingen i bogen skiller sig egentlig lidt ud fra hendes tidligere bøger, hvilket hun klarer ganske godt. Rigtig spændende og godt fortalt historie! Jeg glæder mig allerede til den næste! Og håber at høre lidt mere til Johan og Emma i den. ;)
'Du går ikke alene' er Jungstedts elvte krimi om Anders Knutas, Karin Jacobsen og alle de andre i Visby. En lille pige forsvinder sporløst, da hendes mor lader hende uden opsyn et kort øjeblik, og byen er på den anden ende i eftersøgningen af pigen. Nogle få dage senere dukker pigen dog op igen på præcis det sted, hun forsvandt. Men hvad er der sket i mellemtiden? Karin Jacobsen er efterforskningsleder, da Knutas stadig er delvist sygemeldt med depression. Privat er Karin og Knutas begyndt at se mere til hinanden, men Knutas oplever mærkelige, uforklarlige ting og føler sig pludselig forfulgt. En lidt tynd historie som er hurtigt læst - måske bør Jungstedt snart overveje at afslutte serien.
Du går ikke alene er 11. bind i serien om Anders Knutas, Karin Jacobsen og de andre gennemgående personer, som man kommer til at holde så meget af i løbet af Mari Jungsteds serie. Eva er nyskilt og mor til lille Vilma på 3 år, der forsvinder sporløst i et uopmærksomt øjeblik. Eva står midt i en mors værste mareridt og politiet er nærmest på bar bund, da Vilma efter nogle dage pludselig dukker op præcis, hvor hun forsvandt. Alle er til dels lettede, men hvad har den lille pige været udsat for? Hvor har hun været og hvem kan dog finde på at bortføre et barn, for at levere det tilbage igen? Spørgsmålene er mange og pludselig forsvinder et barn mere. Karin Jacobsen har nok at se til, da Anders Knutas fortsat er delvis sygemeldt efter skilsmisse og en sag med en voldsom afslutning. Det er som altid dejligt med et gensyn med Knutas, Karin og de andre karakterer som vi kender så godt efterhånden. Er du til spænding af den ublodige slags, så kan Mari Jungsteds serie anbefales. Læs den i den rigtige rækkefølge, da de gennemgående personer bærer en stor del af handlingen.
En super fin og "hyggelig" krimi på den måske lidt tøsede måde. Det er en meget kort krimi, så du må ikke forvente det store - men jeg synes om både plottet og den sideløbende historie og følte mig rigtigt godt underholdt - også selvom den var læst på to aftener.
Du går ikke alene er Mari Jungsteds 11 bog i serien med politiinspektøren Anders Knutas og Karin Jacobsen. Den 3 årige Vilma forsvinder pludseligt. Hun er med sin mor på arbejde, og imens moren er ved at ordne negle på en kunde og er optaget i en samtale, er hun pludselig væk. Da der nogle uger senere findes et død kvinde i en kuffert, og en lille pige igen forsvinder, får politiet nok at se til. Knutas arbejder på halv til, da han døjer med en desperation, efter hvad der sket i Grækenland. Han og Karin er kommet i et forhold, men Knutas går og glemmer ting og føler sig overvåget. Bogen er let og hurtig læst desværre. Men lægger op til en fortsættelse.
Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display