Spar EKSTRA 20% på vores Først til Mølle tilbud - vælg mellem over 300 titler. 

Plusbog er for dig der ELSKER hygge, fordybelse og forkælelse. heart-icon
Bliv
Plusmedlem og spar op til 90%. Få 1. uge GRATIS (herefter 99 kr/md), og afmeld når du ønsker det. E
ller køb helt uden medlemskab.

Dukan diæten

af Pierre Dukan

Indbundet, 2012

1-3 hverdages levering

Fragt pr. ordre 19,95 kr

Forlagets pris 250,00 kr

info-icon Medlemspris

149 kr

Spar 101,00 kr (40%)

Denne pris gælder kun for

Plusmedlemmer.

Få første uge gratis (herefter 99,-/md.) og afmeld når du ønsker det. For dig der ELSKER Bøger og Hygge.

heart-icon
Beskrivelse
DUKAN DIÆTEN – international bestseller nu på dansk  Gå ned i vægt med proteinkuren, der har hjulpet millioner af mennesker med at tabe sig!   Den franske læge, Pierre Dukan, opdagede for 35 år siden, at hans overvægtige patienter opnåede opsigtsvækkende resultater ved at spise udelukkende proteiner som kød, fisk, skaldyr og fedtfattige mælkeprodukter.   I dag følger millioner af mennesker verden over hans kostråd. Ved at veksle mellem proteiner og kulhydrater holder man sig mæt længe og slipper desuden for at tælle kalorier!  Metoden, som er videnskabelig og veldokumenteret, omfatter kostråd, opskrifter og ugemenuer og er inddelt i fire trin:  Trin 1: ANGREBSFASENSpis ubegrænset af 72 proteinrige fødevarer, fx okse- eller kalvekød, æg og usødet yoghurt.  Trin 2: FORANDRINGSFASENFortsæt med at spise proteinrig mad, og tilføj op til 28 forskellige grøntsager.  Trin 3: KONSOLIDERINGSFASENNu kan du også spise frugt, brød, ost og kulhydrater, ligesom du kan unde dig selv nogle festmåltider.  Trin 4: STABILISERINGSFASENSpis alt, hvad du har lyst til, så længe en dag om ugen bevares som ren proteindag.   Om forfatteren Pierre Dukan er fransk læge og har hjulpet millioner af mennesker med at tabe sig. Han har skrevet over tyve bøger, der tilsammen har solgt 2,5 millioner eksemplarer. Hans bestseller Dukan diæten har ligger på bestsellerlisterne i 10 år.

Bog detaljer
Dansk
9788740007527
Politikens Forlag
8740007529
Indbundet
338
28. august 2012
26. november 2013
1
7
B: 161 H: 233 D: 27 mm

Andre kunder, der købte dette produkt, købte også
Selfies
Jussi Adler-Olsen
Forlagets pris 300 kr.
Pris 238,50 kr.
info-iconMedlemspris 169 kr.
Det der ikke slår...
David Lagercrantz
Forlagets pris 300 kr.
Pris 238,46 kr.
info-iconMedlemspris 169 kr.
Bedemandens datter
Sara Blædel
Forlagets pris 300 kr.
Pris 238,46 kr.
info-iconMedlemspris 169 kr.
Syv dage med Sense
Suzy Wengel og Ida...
Forlagets pris 90 kr.
Pris 75,00 kr.
info-iconMedlemspris 49 kr.
STAEDTLER guld- og...
Producentens pris 30 kr.
Pris 19,00 kr.
info-iconMedlemspris 9 kr.

Se også vores eksklusive udvalg af hobbyartikler
STAEDTLER guld- og...
Producentens pris 30 kr.
Pris 19,00 kr.
info-iconMedlemspris 9 kr.
STAEDTLER Duo tuss...
Producentens pris 40 kr.
Pris 29,00 kr.
info-iconMedlemspris 19 kr.
STAEDTLER Noris Cl...
Producentens pris 85 kr.
Pris 69,00 kr.
info-iconMedlemspris 39 kr.
STAEDTLER dobbelt...
Producentens pris 25 kr.
Pris 19,00 kr.
info-iconMedlemspris 9 kr.
STAEDTLER Noris sk...
Producentens pris 70 kr.
Pris 59,00 kr.
info-iconMedlemspris 19 kr.

19 boganmeldelser af Dukan diæten
Bogen er godt skrevet og i et letlæselig sprog. Dog synes jeg, den er for lang med tanke på hensigten med den - jeg nåede at miste motivationen, inden jeg var færdig, og mener bestemt godt, den kunne kortes væsentligt ned.
Kedelig bog som ikke formår at inspirere. Defor bliver det meget sværere at holde kuren. Få opskrifter, ingen billeder. Den er ikke pengene værd.
Har lige købt bogen, og er spændt på at komme i gang med kuren. Kan den leve op til de forventninger jeg har til den??? Når man læser andre anmeldelser er der stor uenighed, og jeg kender da også nogle der har prøvet den, og der er uenigheden lige så stor. Nu giver jeg den i hvert fald en chance. Så spændt på resultatet.
Bogen er skrevet godt, men personligt kan jeg bare ikke holde mig til den!
Rigtig nem og letlæselig bog der giver rigtig god mening omkring vægttab. Dog tror jeg man lynhurtig kører sur i kuren på sigt da den som alle andre er et livsvarigt projekt, hvis ikke man skal hente de tabte kilo igen.
Jeg købte denne bog til min mor, og de har hjulpet hende til et vægttab på 15 kg. Kiloene raslede af hende og hun fandt stor inspiration i bogen. Efterfølgende har jeg selv undersøgt bogen, og den er virkelig genial hvis man ønsker at komme af med de ekstra kilo.
Fantastisk go kur-der virker. Bogen har jeg læst med stor iver og bruger den jævnligt som opslagsbog. Jeg har foreslået den til mange jeg kender og lånt den ud et par gange. Jeg har fundet ud af at denne kur er den bedste for mig, jeg kan skrue op eller ned for den alt efter, hvor meget jeg vil tabe mig og hvor jeg er i mit liv. Godt skrevet og let at forstå også på vægten.
Letlæst bog, dog virker den en anelse "religiøs" og lidt for mange begrænsninger efter min smag.
Det er den mest fantastiske skankebog jeg endnu har læst. Her får man både forklaringen på hvorfor kuren virker og opskrifter. En god og uddybende beskrivelse af de 4 forskellige faser i kuren. Og hvorfor det er så vigtigt at man overholder dem. Alt hvad Pierre Dukan skriver passer, kuren er nem at overholde, da man ikke føler sig sulten. Jeg kan varmt anbefale bogen til andre der har forsøgt andre kure. Denne holder.
Super god bog og let læselig. Jeg blev virkelig klogere på proteiners virkning og effekt på kroppen og vægttab. Meget lærerig og interessant læsning!
Hold dig væk!!! Jeg gav diæten en chance i 14 dage og jeg blev så dårlig: kvalme, hovedpine, svimmelhed og træthed! Ja man taber sig, MEN kroppen HAR altså brug for Kulhydrater - så skær ned på dem i stedet, eller spring på noget andet!
Anbefaler varmt bogen som hjalp mig med at smide 20 kg! Dog lidt tung at komme igennem til tider. Men der er masser af opskrifter og kan godt lide forhistorien om hvordan han 'opfandt' kuren
Har prøvet kuren, men synes den er lidt hård ved hele kroppen og i det hele taget hård at følge. Specielt de dage hvor man udelukkende lever af proteiner. Men alle kure er jo generelt hårde at komme igennem.
Jeg har forsøgt at holde kuren, og jeg vil sige at på de få dage jeg var på den der tabte jeg mig. Men jeg stoppede for jeg havde meget kraftige reaktioner på diæten
En rigtig god bog der hurtigt og nemt forklarer hvordan diæten fungerer. Jeg har været meget glad for den og den har hjulpet mig meget. Man får også en masse baggrunds viden om hvorfor de tykke mennesker er blevet tykke og hvad der gør de har så svært ved at tabe sig.
Endelig en kur, der holder, hvad den lover. Min veninde har tabt sig 12 kg med kuren, og jeg skal nu også i gang. Bogen er delt op i meget overskuelige afsnit tilpasset de enkelte faser i kuren, så den efterfølgende kan bruges som opslagsværk, når jeg går i gang med kuren. Vil dog give Jakob2000 ret i, at sproget til tider kan være kedeligt.
Læste dukan-bøgerne i bagvendt rækkefølge, så efter at have læst 2'eren (opskriftsbogen) og været rigtig skuffet, gav tingene jo mening med en udførligt beskrevet diæt. Hvorvidt den virker efter hensigten eller ej, må folk selv bedømme....
Denne kur er den bedste kur i verden og den bedste bog, jeg har købt om mad i årevis. Jeg har lige nu tabt mig 14 kg på Dukankuren siden maj uden at følge kuren helt slavisk, men teorien om at spise sig mæt hovedsagelig på proteiner, er den helt rigtige. Proteiner giver mæthed og det mindsker ens behov for fristelser, søde sager og andre ting herunder ris, kartofler, pasta og brød. Jeg spiser normalt, når jeg er i byen, men mit køleskab står på Dukan diæt til daglig, og jeg spiser så meget, jeg har lyst til. Kager om aftenen er ikke længere et problem, jeg drikker kaffe eller en Cola Light. Jeg vil tabe mig 20 kg mere, og det er nu ikke længere en diætkur, det er en livsstil. Prøv Dukan kuren, den virker bare fra dag ét.
Meget lidt fangende og kedeligt skrevet.
Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display