plusbog logo
Plusbog logo
 Fordelsklub
 Altid billige bøger
 90 dages returret
 4,5 stjerner på Trustpilot
   Afspil eksempel

Dybet (Ravn-serien nr. 4)

Leveringstid: 1 - 3 hverdage
Vores normalpris 109 kr
Spar 60 kr
49 kr
Fragt pr. ordre 34,95 kr

Denne pris gælder for medlemmer. Medlemskab kun 49 kr/30 dage i løbende abonnement - afmeld når du har lyst.

Over 250.000 bøger, nyheder, bestsellers. Til ekstra lave priser

Køb kun hvad du vil - ingen tvang

Køber du bogen til medlemspris, har du allerede sparet én måneds medlemsskab
109 kr
Fragt pr. ordre 39,95 kr
For dig der ikke ønsker medlemskab.
Køber du bogen til medlemspris, har du allerede sparet én måneds medlemsskab
Beskrivelse:
Ondskaben kender ingen grænser. Den erfarne privatopdager Ravn får sin mest uhyggelige sag til dato, da en klient beder ham finde en gammel skolekammerat, som han ikke har haft kontakt med i 17 år. En række bestialske overfald på kvinder, der ryster København, har givet klienten mistanke om, at hans skolekammerat står bag, fordi overfaldene minder om det, som han og kammeraten begik på en lille pige tilbage i 1993, og som endte fatalt. Af frygt for hævnangreb mod drengene har de siden deres frigivelse levet under politiets vidnebeskyttelsesprogram med nye hemmelige identiteter og er derfor umulige at opspore. Da endnu en kvinde bliver overfaldet og denne gang dræbt, efterforsker Ravn sagen og indleder jagten på den anonyme morder. En gerningsmand der kan være hvem som helst, og slå til hvornår det skal være. Og spørgsmålet melder sig hurtigt for Ravn, om han kender sin klients virkelige identitet og hans motiver? Dybet er fjerde selvstændige bog i Michael Katz Krefelds populære serie om privatopdageren Ravn, der bor på sin båd i Christianshavns kanal sammen med sin engelske bulldog Møffe. Serien udkommer i 20 lande.
Sprog:
Dansk
ISBN-13:
9788711690772
Forlag:
Lindhardt og Ringhof
Forfatter(e):
ISBN-10:
8711690771
Indbinding:
Paperback
Sider:
408
Udg. Dato:
1 nov 2018
Oplagsdato:
20 jan 2020
Udgave:
2
Dimensioner:
B: 146mm H: 220mm D: 27mm

Typisk en billig udgave af en bog. Blød ryg, mindre godt papir og trykkvalitet.

Indbindingen har betydning for kvalitet og holdbarhed. Indbundet og hæftet er bøger i GOD KVALITET, mens hardback og paperback er en BILLIGERE UDGAVE.

Boganmeldelser · Dybet (Ravn-serien nr. 4)
Michael Katz Krefeld
Plusbogs
medlemmer giver
5 ud af 5 stjerner
Skriv en boganmeldelse & VIND
Hver måned udvælger vi 3 vindere:
Den der har skrevet flest anmeldelser
Den, der har skrevet den bedste
Vi trækker lod blandt alle nye anmeldelser
1 boganmeldelse
Af Fru Holm_Holm den 03. december 2018
En spændende og, fra første kapitel, gribende krimi, hvor vi endnu engang følger Ravn, der nu skriver privatdetektiv på cv'et. Bogen omhandler pædofili, mord, mishandling, underkastelse og er virkelig spændende. To drenge mishandler en lille pige til døde, og det bliver naturligvis opdaget. Inden da har de nået at mishandle katte, hunde, stjålet, og er godt og grundigt kriminelle. De bliver begge anbragt på en institution, får nye navne, udseende ,og kommer under PET's beskyttelses program. År senere begynder hændelserne forfra og den ene nu unge mand Dan (dreng 1) retter henvendelse til Ravn, da han mistænker Kasper (dreng 2), for at stå bag. Men vil Ravn kunne arbejde for og tro en ung mand som Dan/Morten, med så grimme ting på samvittigheden....? Og har det kun været en person om alle de grimme ting og hvor mange lig, vil det blive fundet.... Det bliver en menneskejagt og en kamp på liv og død. Kaminsky retter igen henvendelse til Ravn og mener de to kan hjælpe hinanden, men ønsker Ravn egentlig det og er Kaminsky nu også til at stole på....?

Hvorfor skal jeg blive medlem?
Vanvittige priser
Billig levering
PLATIN fordele
Plusbog er en fordelsklub med over 250.000 EKSTRA billige bøger. Denne pris gælder for medlemmer. Medlemskab kun 49 kr/30 dage i løbende abonnement - afmeld når du har lyst. .
Se alle fordele her.

Er du ikke medlem?
Du kan altid købe til lav normalpris uden medlemskab.
Plusbog – for dig, der er vild med bøger

I Plusbogs fordelsklub får du adgang til mere end 250.000 EKSTRA billige bøger og meget mere. Med store medlemsrabatter og fri fragt ved køb over 250 kr. kan det hurtigt betale sig. Denne pris gælder for medlemmer. Medlemskab kun 49 kr/30 dage i løbende abonnement - afmeld når du har lyst. Se alle fordele her.

Er du ikke medlem?
Du kan altid købe til lav normalpris uden medlemskab.
Medlemskab
49,-
30
/ dage