Bliv Medlem Returbøger Kundeservice

NYHED - Lækre produkter fra RICE

Bliv Plusmedlem  og få adgang til vores altid lave priser på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 99kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

Efter dig

af Jojo Moyes

Indbundet, 2015

ALTID BILLIGE BØGER

- det kan hurtigt betale sig at blive medlem

Forlagets pris 299,95 kr

Medlemspris info-icon

174,95 kr
Spar 125,00 kr

1-4 hverdages levering

Fragt pr. ordre 29,95 kr

Få alle medlemsfordele i dag:

1 uge gratis, herefter 99,-/md - afmeld når som helst

Spar op til 90% - over 200.000 bøger, nyheder, bestsellers...

Køb kun hvad du vil - ingen tvang

SE ALLE DINE FORDELE
replay

90 dages returret

E-mærket - din sikkerhed


Andre kunder, der købte dette produkt, købte også
Stadig mig
Jojo Moyes
Forlagets pris 300 kr.
info-iconMedlemspris 99 kr.
Selfies
Jussi Adler-Olsen
Forlagets pris 150 kr.
info-iconMedlemspris 103 kr.
Sommeren jeg mødte...
Jojo Moyes
Forlagets pris 300 kr.
info-iconMedlemspris 175 kr.
Den evige ild
Ken Follett
Forlagets pris 400 kr.
info-iconMedlemspris 212 kr.
Toner i natten
Jojo Moyes
Forlagets pris 300 kr.
info-iconMedlemspris 178 kr.

Se også vores eksklusive udvalg af hobbyartikler
Børne-sommer-pakke
Producentens pris 200 kr.
info-iconMedlemspris 99 kr.
STAEDTLER Duo tuss...
Producentens pris 40 kr.
info-iconMedlemspris 22 kr.
STAEDTLER Geometri...
Producentens pris 20 kr.
info-iconMedlemspris 15 kr.
STAEDTLER trekante...
Producentens pris 60 kr.
info-iconMedlemspris 29 kr.
STAEDTLER Triplus...
Producentens pris 180 kr.
info-iconMedlemspris 98 kr.

17 boganmeldelser af Efter dig
En rigtig fin efterfølger til den fantastiske Mig før dig. Selvom jeg bedst kunne lide forgængeren, blev jeg ikke skuffet.
En fin historie der lader læseren opleve det hul, som Lou er havnet i efter at have mistet Will, men historien er slet ikke på samme højde som Mig før dig. Den får ikke grebet om mit hjerte på samme måde. Måske fordi den handler mere om savnet end om kærligheden, men den får da en happy end, og det er jo dejligt.
Efter dig er en skøn fortsættelse, og det er dejligt at være tilbage hos Lou og følge hendes liv efter Will. For mig var bogen ikke i nærheden af at være lige så fantastisk og hjerteknusende som mig før dig. Men det er alligevel en skøn bog, der helt klart kan anbefales at læse.
Louisa er stadig i stor sorg efter tabet af Will. Ved et uheld, falder hun ned fra tagetagen, og kommer til skade. Hendes familie, er efterfølgende bekymrede for hendes sinds-tilstand, hvilket ender med hun starter i sorg-gruppe, og møder her mange mennesker, som er i (nogenlunde) samme situation som hun selv. En dag kontakter en ung pige hende, og livet tager endnu en uventet drejning for Louisa. Jojo Moyes er tilbage i samme skrivestil som tidligere, med fantastik indlevelse i Louisas svære (følelses)liv. Bogen er fuld af komik, tragedie, og store følelser, som fik mig til at le, og fælde tårer undervejs. "Mig før dig" er svær at komme efter, da den rummede alt, men det er ikke desto mindre lykkes for forfatteren. Jeg var også denne gang fuldstændig grebet fra første side, og dette er en bog, der var svær at lægge fra mig. Persongalleriet er nuanceret og fantastisk beskrevet - jeg har kunnet fornemme samtlige personer i bogen. Dette er ganske enkelt en bog man ikke kan undgå at holde af, og får absolut mine allerbedste anbefalinger.
Lige så god som "Mig før dig". Og ligesom sin forgænger, sætter også denne gang i lattermusklerne. Moyes har virkelig en fantastisk og meget let måde at skrive på.
Halvandet år efter Wills død kæmper Louisa stadig med sorgen og savnet. Jeg læste engang, "at sorg er kærlighed, du ikke kan komme af med", og det passer i den grad i forhold til Louisas situation. Hun ved godt, at hun skal prøve at komme videre, men det er rigtig svært for hende. Hun savner Will, og efter en forfærdelig ulykke begynder hun at gå i en sorggruppe "Kom videre". Igennem de andre gruppemedlemmers sorg får hun langsomt åbnet op for sin egen og sat nye perspektiver på. Samtidig vikles hun ind i en række dramatiske begivenheder, da hun en sen aften får uventet besøg af pigen Lily. Lily har en hemmelighed, som får stor betydning for Louisas liv. Jeg var igennem hele følelsesregistret i "Dig før mig" og derfor utrolig spændt på, om "Efter dig" kunne leve op til samme niveau. Det kan den på sin vis, og så alligevel ikke helt. Jeg har jo selv gjort mig nogle tanker om, hvad der skete med Louisa efter Wills død, og derfor vil en to'er jo selvfølgelig aldrig kunne leve helt op til mine forestillinger. Alligevel er jeg positivt overrasket, fordi Jojo Moyes så fint får taget fat om de svære temaer om sorg, mistet kærlighed, skyldfølelse, og hvordan man kommer videre trods alt. Hun viser virkelig stor menneskelig indsigt og psykologisk forståelse, samtidig med at hun får flettet en god portion humor ind i det hele, så fortællingen ikke bliver alt for tung og trist at læse. Faktisk tog jeg mig i at sidde og grine for mig selv ind i mellem, fordi Louisas familie er så hudløs ærlig, skæv og helt sin egen. Jeg ved, at nogle gerne ser en tre'er også, og jeg er sikker på, at hvis Jojo Moyes selv skriver den, skal den nok blive lige så fantastisk, som de to første.
Bogen "Efter dig" er velskrevet og humoristik ligesom bogen "Mig før dig" som den efter følger. Lou er nu flyttet til London og lever et pænt kedeligt liv indtil en dag, hvor det ringer på døren med en ret uventet gæst, hvorefter handlingen tager fart i ret sjov og til tider tragisk retning, men som får rusket op i Lou, og får hende til at tage livtag med hendes eget liv igen og leve det, som Will egentligt have bedt hende gøre det. Absolut en læse værdig bog :-)
Den er præcist lige så skøn, som jeg havde håbet på. Hvis man var vild med "Mig før dig", så vil man også elske "Efter dig".
Et kort øjeblik troede jeg vi var ude i at skulle læse ghost 2.. Jeg kunne simpelthen ikke regne ud hvordan man kunne få skrevet videre på første bog uden Will. Men det kunne man og jeg elsker det.. Ofte når man læser en bog eller ser en film kunne man godt have brugt “og hvad sker der så efterfølgende”.. det er hvad man får her. Vi oplever en Lou der kæmper sig væk fra sin egen skygge samt hendes familie og chef.. Men hun får hjælp til at genfinde den gamle Lou. Livet går videre efter et så stort tab men må så også indse til sidst at Will er så meget med i denne bog. Det er hendes forældre til gengæld også.. det fylder bare alt for meget og jeg kunne egentlig ikke være mere ligeglad.. Forældre skal tag sig sammen og ikke opføre sig som to teenagere.
Efter dig er forsættelsen til Jojo Moyes fantastiske bog Mig før dig. I bogen følger vi Lou liv efter Will død. Hun bor nu i en lille lejlighed i London. Og arbejder i en lufthavns pub som servitricer. Hun lever et meget tilbagetrukke liv, det eneste hun endvidere foretager sig er hun er med i en selvhjælps gruppe der hedder Kom-videre. Men pludselig en dag banker det op hendes dør, personen derude vil komme til at vende op og ned på hendes nu meget kedelige og sørgmodig liv. Bogen er en rigtig god fortsættelse af forgangeren Mig efter dig. Nød bogen fra start til slut.
Efter dig er fortsættelsen til den helt vidunderlige bog Mig før dig og Den svære to'er er i dette tilfælde blevet til den perfekte to'er. Lou kæmper stadig for at komme videre efter historien med Will, men det er ikke nemt. En dag ringer det på døren og der venter Lou en alvorlig overraskelse. Endnu engang bliver hendes verden rystet godt og grundigt og der bliver skubbet til de kendte grænser. Efter dig er endnu en helt og aldeles vidunderlig bog af Jojo Moyes og ikke mindst en perfekt fortsættelse til Mig før dig. Da jeg først gik i gang kunne jeg slet ikke stoppe. Jeg blev ret hurtigt klar over hvor nysgerrig jeg var efter at høre mere om Lous liv efter Will og så havde jeg virkelig savnet hendes sjove og lidt skøre familie.
En på alle måder vidunderlig bog. Selv om det ikke er en krimi, var den lige så svær at lægge fra sig, for hele tiden skulle man lige finde ud af, hvordan Lou klarede den næste situation. Personerne er så dejligt beskrevet, så man ikke kan andet end holde af dem, og især Lili bliver mesterligt beskrevet med alle pubertetens op og nedture. Mens jeg læste, havde jeg altid et lommetørklæde inden for rækkevidde, for man vidste aldrig, om det var nu man skulle le eller græde. Mesterligt gjort! Og ja, så fik vi sendt Lou videre i livet, og lad os håbe, det går hende godt!
Jeg læste med stor begejstring Mig før dig om Louisa Clark og hendes kærlighed til Will. Derfor blev jeg meget spændt, glad men også lidt nervøs, da jeg fandt ud af, at Jojo Moyes ville skrive en efterfølger til " Mig før dig" for ville den kunne leve op til " Mig før dig". " Efter dig" blev for mit vedkommende en meget morsom og livsbekræftende fortælling om sorg og kærlighed. Især Louisa' s familie og Lily fik mig flere gange til at grine højlydt, Lily havde jeg dog også meget sympati for på grund af det dårlige forhold til moderen og stedfaren, der mere var optaget af dem selv end af Lily og hendes problemer . Jeg håber meget på, at der kommer en bog nummer tre, for jeg føler ikke, at jeg er færdig med Louisa og hendes skønne familie. Bogen giver jeg med glæde fem stjerner.
Åååååhhhh altså! Jojo Moyes gør det igen med Efter dig . Selvfølgelig skal hun have 5 stjerner efter at have holdt mig vågen den halve nat for liiige at læse færdig. Man er ikke helt samme register af følelser igennem som ved MIG før DIG for selvom bogen både er trist, humoristisk og sågar latterfremkaldende morsom så er historien selvfølgelig en anden. Vi vender tilbage til Louisa Clark ca. halvandet år efter Wills død og Lou er på ingen måde kommet over tabet af den mand som betød så uendeligt meget for hende og hele hendes livsopfattelse. Lou har rejst rundt i forsøget på at komme videre men er tilbage i England hvor hun nu er flyttet til London fordi hun ikke kunne holde ud at blive i en by hvor hun hvert sekund blev mindet om manden hun har mistet. Lou arbejder igen som servitrice, har ikke fundet venner i London og livets trummerum er trøstesløst og ensomt. Men en aften ringer det på Louisas dør, og udenfor står en ung pige med en besked som ryster Lou i en sådan grad at hun har svært ved at bevare fodfæstet. Herefter ruller begivenhederne på bedste Jojo Moyes maner og man bliver helt og aldeles opslugt af en FREMRAGENDE roman om kærlighed og sorg, om livets udfordringer, og om at turde gribe chancen hvis den byder sig. Men allermest om kærlighed.
hun gør det igen. Hvis man har læst MIG FØR DIG, så skylder man sig selv at læse denne bog. Jeg kunne slet ikke ligge den fra mig, og håber at der kommer meget mere om Lou og hendes familie. (faderen er fantastisk i denne bog)
En fuldstændig vidunderlig efterfølger til bogen "Mig før dig" som jeg lige genlæste inden jeg startede. sød og rørende.
Det burde være svært at skrive efterfølgeren til "Mig før dig", der høster roser og anerkendelse både vidt og bredt. Jojo Moyes formår dog at gøre det umulige. "Efter dig" når nye højder i forhold til at være hjertevarm, vedkommende, overraskende og ikke mindst underholdende. Hvem skulle have troet, at efterfølgeren til årtiets tåreperser, skulle gå hen og være så sjov og smil-fremkaldende... Flere gange imens jeg læste "Efter dig" oplevede jeg at le højt, og i sær af Lous familie, der beskrives så humoristisk og levende at man hurtigt føler at man er lige dér, tilstede og sammen med dem i deres tossede selskab. Lou er lige så vidunderlig som i "Mig før dig". Hudløst ærlig, uheldig, heldig, klodset og vidunderlig. Hun kæmper for at komme videre efter tabet af Will. Skæbnen byder hende dog nye udfordringer, der hjælper hende til at genfinde sin begejstring for nuet. Intet skal dog være for nemt og rosenrødt, og jeg lukkede da også bogen med en følelse af, at jeg håber, at der følger en 3'er, for jeg er slet ikke færdig med at følge Lou og hendes gamle og nye bekendtskaber.
Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display