plusbog logo
Plusbog logo
 Fordelsklub
 Altid billige bøger
 90 dages returret
 4,5 stjerner på Trustpilot

Egoet

Leveringstid: Download straks efter køb
Vores normalpris 83 kr
Spar 20 kr
63 kr
Dette produkt leveres gratis

Denne pris gælder for medlemmer. Medlemskab kun 49 kr/30 dage i løbende abonnement - afmeld når du har lyst.

Over 250.000 bøger, nyheder, bestsellers. Til ekstra lave priser

Køb kun hvad du vil - ingen tvang

83 kr
Dette produkt leveres gratis
For dig der ikke ønsker medlemskab.
E-bog:

Når du læser e-bøger, kan du let have et helt bibliotek med dig på farten - på din tablet, mobil eller reader.

Du kan læse flere e-bøger på samme tid, og dine e-bøger kan selv huske, hvor du er kommet til.

Læs mere om hvad en e-bog er, samt hvordan du køber, modtager og læser e-bøger ved at klikke her.

       
Vi er et sted i vores udvikling hvor der er stor fokus på Egoet, og hvor du bliver mødt med mange udfordringer der involverer Egoet. Men hvad er da Egoet? Hvordan lever vi med det? Kan Egoet ændre sig? Har vi altid haft et Ego, og hvad betyder Egoet lige nu for vores udvikling?

Dette er spørgsmål som optager rigtig mange mennesker. Denne bog handler om Egoet, og om dets rolle i vores liv og udvikling, og hvordan du lever bedst med det.
Du skal se at Egoet både er en identitet og at det står for en ganske særlig måde at opleve livet på, som er bygget på et specifikt regelsæt som jeg vil beskrive i bogen. Tilsammen er alt dette indeholdt i ordet ’Egoet’.

Denne bog er langt mere end en øjebliksbeskrivelse af Egoet. For at nå helt bag om Egoet er det nemlig nødvendigt at beskrive det i et større udviklingsperspektiv. Kun ved at forstå hvordan og hvorfor det overhovedet opstod, kan vi nemlig komme til forstå det i dybden og få indsigt i hvorfor det virker som det gør i vores liv.

Bogen er delt op i 3 dele. I Part 1 skal du høre om Egoet, set ud fra et perspektiv, der både ser tilbage og frem i tiden. I Part 2 ’lander vi på jorden’ lige midt i dit eget liv, og fokus er på dig her og nu, og her skal du høre om Egoet ud fra det udtryk som det har i dit liv, og om hvordan du lever med det hver eneste dag. I part 3 skal du se at med tiden vil Egoet blive afviklet, og som erstatning for det dualistiske Ego-livssyn vil du fyldes af et livssyn, som jeg kalder den ’den enhedsorienterede Livsoplevelse’ og af en bevidsthed jeg kalder ’Hjerte bevidstheden’.

Sidstnævnte er faktisk allerede nu ved at indfinde sig, hvilket i den grad sat ekstra fokus på dine udfordringer med Egoet. Her skal du se at på den ene side er Egoet angstprovokeret af det nye livssyn, men på den anden side spiller netop Egoet en helt central rolle for at du skal kunne evne denne nye og fundamentalt anderledes måde at opleve livet på.

Dette er altså en bog for dig som ønsker en dybdegående forståelse for Egoet, og for hvordan det skal hjælpe dig videre mod en helt ny bevidsthedsform. Det er en bog der vil vise dig at du i langt højere grad end du er klar over selv kan vælge dine livsoplevelser, og at ikke alle livsoplevelser har Egoet i centrum.
Sprog:
Dansk
ISBN-13:
9788771438475
Forlag:
Saxo Publish
Forfatter(e):
ISBN-10:
8771438475
Format:
ePub
Sider:
0
Udg. Dato:
5 jul 2018
Oplagsdato:
5 jul 2018

En e-bog er en elektronisk bog, der kan læses på tablet, mobil eller reader. Du kan downloade og læse din e-bog straks efter købet under Mine digitale køb.

Boganmeldelser · Egoet
Jes Dietrich
Vær den første til
at anmelde bogen
Skriv en boganmeldelse & VIND
Hver måned udvælger vi 3 vindere:
Den der har skrevet flest anmeldelser
Den, der har skrevet den bedste
Vi trækker lod blandt alle nye anmeldelser
Hvorfor skal jeg blive medlem?
Vanvittige priser
Billig levering
PLATIN fordele
Plusbog er en fordelsklub med over 250.000 EKSTRA billige bøger. Denne pris gælder for medlemmer. Medlemskab kun 49 kr/30 dage i løbende abonnement - afmeld når du har lyst. .
Se alle fordele her.

Er du ikke medlem?
Du kan altid købe til lav normalpris uden medlemskab.
Plusbog – for dig, der er vild med bøger

I Plusbogs fordelsklub får du adgang til mere end 250.000 EKSTRA billige bøger og meget mere. Med store medlemsrabatter og fri fragt ved køb over 250 kr. kan det hurtigt betale sig. Denne pris gælder for medlemmer. Medlemskab kun 49 kr/30 dage i løbende abonnement - afmeld når du har lyst. Se alle fordele her.

Er du ikke medlem?
Du kan altid købe til lav normalpris uden medlemskab.
Medlemskab
49,-
30
/ dage