Bliv Medlem Returbøger Kundeservice

Plusbog Play - Ny gratis app til lydbøger

Bliv Plusmedlem  og få adgang til vores altid lave priser på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 99kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

En længsel efter noget

af Peter Solberg Dirksen

Hæftet, 2014

1-3 hverdages levering

Fragt pr. ordre 19,95 kr

Forlagets pris 149,00 kr

info-icon Medlemspris

96,85 kr

Spar 52,15 kr (35%)

Denne pris gælder kun for

Plusmedlemmer.

Få første uge gratis (herefter 99,-/md.) og afmeld når du ønsker det. For dig der ELSKER Bøger og Hygge.

heart-icon
Beskrivelse
Thomas, der er midt i 40’erne, har levet det meste af sit voksne liv som familiefar i en forstad til København. Det er alt, hvad han har drømt om. Men drengerøven og den barnlige sjæl holdes i kort snor af de ægteskabelige bånd og forsørgerens forpligtelser og mangel på frihed. Børnene, som var med til at holde ham ung, minder ham nu om, at han er gammel. Thomas føler sig krumrygget. Har han fået opfyldt sine drømme og udlevet sine fantasier? Fået realiseret sig selv? Og hvorfor føler han sig fristet af en ung piges kunstige bryster i fitnesscentret? Hvad er det, han længes efter?
En flyttekasse med kærestebreve fra Horsens og en walkman med TV-2’s Rigtige Mænd sender Thomas tilbage til sin første kæreste, der vil ”gi’ den hele armen” og til kliken fra Europaskolen i Bruxelles, hvor alt kan ske og sker.
En længsel efter noget er romanen om ungdomslivet i 80’erne og overgangen mellem barn og voksen i en tid, hvor AIDS var noget, man døde af, og den kolde krig rasede. Og romanen om, hvorfor det er så svært at blive en voksen mand i dagens Danmark, selvom slipset sidder lige, og der er mere end fire årtiers erfaringer at trække på.

Bog detaljer
Dansk
9788793068568
Skriveforlaget
8793068565
Hæftet
266
17. marts 2014
17. marts 2014
1
1
B: 128 H: 200 D: 20 mm


Se også vores eksklusive udvalg af hobbyartikler
STAEDTLER dobbelt...
Producentens pris 35 kr.
info-iconMedlemspris 28 kr.
STAEDTLER Noris Cl...
Producentens pris 85 kr.
info-iconMedlemspris 63 kr.
STAEDTLER Noris Cl...
Producentens pris 60 kr.
info-iconMedlemspris 47 kr.
STAEDTLER Pigment...
Producentens pris 90 kr.
info-iconMedlemspris 68 kr.
STAEDTLER Voks skr...
Producentens pris 35 kr.
info-iconMedlemspris 29 kr.

2 boganmeldelser af En længsel efter noget
Jeg blev grebet af den velskrevne roman og læste den i ét hug. Det var som at flyve tilbage i tiden i en Delorean og genopleve sit eget ungdomsliv. Et liv, hvor man på den ene side vidste alt, kunne alt og var totalt udødelig, og på den anden side var umoden, sårbar og ude af stand til at kontrollere sine teenage følelser. Drenge- og pigegrupperingerne, de venskabelige og til tider ondsindede drillerier, det første kys, den første forelskelse og den allerførste gang mens, TV-2 og Tøsedrengene spillede i baggrunden og Adam Tønsberg oplevede sin storhedstid i Tro, håb og kærlighed. Både 80’er tidsbilledet og overgangen mellem barn og voksen er fremragende beskrevet i romanen og minder mig om datidens ungdomsromaner. Forfatteren gør flere af datidens historiske begivenheder til en naturlig del af romanen fx den kolde krig. Romanen starter og slutter i nutiden, hvorfor man også konfronteres med sit voksenliv dvs. vores generation bliver alligevel aldrig voksne. Nutidsbeskrivelsen af 80'er generationen og dens efterkommere er ligeså godt beskrevet som 80’er perioden og det er en bog, jeg vil læse flere gange fordi, den ikke bare er sjov og underholdende men også har så mange lag, dybde, og får mig til at reflektere over både ungdomslivet og voksenlivet. Jeg kan varmt anbefale bogen. Det må - til den pris -være "årets fund" på Plusbog :-)!!!
Glemmer du - her er et dejligt tilbageblik til 80'erne med TV2 citater - nøjagtige og pinefulde minder fra din tid som teenager Læs den og nyd hvordan vi snublede i længslen efter erfaring - sex og den eneste ene - inden vi finder vores egen kernefamilie - og nåede vi det hele inden vi står midt i livet og måske midtlivskrise, når man som Thomas i bogen er sødt rart og imødekommende mand, der elsker piger - ikke kun hans egne
Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display