Bliv Medlem Returbøger Kundeservice

FRI FRAGT I HELE OKTOBER

Bliv Plusmedlem  og få adgang til vores altid lave priser på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 99kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

En længsel efter noget

af Peter Solberg Dirksen

Hæftet, 2014

ALTID BILLIGE BØGER

- det kan hurtigt betale sig at blive medlem

Forlagets pris 149,00 kr

Medlemspris info-icon

119,20 kr
Spar 29,80 kr

1-3 hverdages levering

Fragt pr. ordre 0,00 kr

Få alle medlemsfordele i dag:

1 uge gratis, herefter 99,-/md - afmeld når som helst

Spar op til 90% - over 200.000 bøger, nyheder, bestsellers...

Køb kun hvad du vil - ingen tvang

SE ALLE DINE FORDELE
replay

90 dages returret

E-mærket - din sikkerhedSe også vores eksklusive udvalg af hobbyartikler
FIMO soft ovn-hærd...
Producentens pris 120 kr.
info-iconMedlemspris 69 kr.
STAEDTLER Duo tuss...
Producentens pris 40 kr.
info-iconMedlemspris 19 kr.
STAEDTLER guld- og...
Producentens pris 30 kr.
info-iconMedlemspris 16 kr.
STAEDTLER Twin-tip...
Producentens pris 100 kr.
info-iconMedlemspris 62 kr.
STAEDTLER Noris Cl...
Producentens pris 60 kr.
info-iconMedlemspris 29 kr.

2 boganmeldelser af En længsel efter noget
Jeg blev grebet af den velskrevne roman og læste den i ét hug. Det var som at flyve tilbage i tiden i en Delorean og genopleve sit eget ungdomsliv. Et liv, hvor man på den ene side vidste alt, kunne alt og var totalt udødelig, og på den anden side var umoden, sårbar og ude af stand til at kontrollere sine teenage følelser. Drenge- og pigegrupperingerne, de venskabelige og til tider ondsindede drillerier, det første kys, den første forelskelse og den allerførste gang mens, TV-2 og Tøsedrengene spillede i baggrunden og Adam Tønsberg oplevede sin storhedstid i Tro, håb og kærlighed. Både 80’er tidsbilledet og overgangen mellem barn og voksen er fremragende beskrevet i romanen og minder mig om datidens ungdomsromaner. Forfatteren gør flere af datidens historiske begivenheder til en naturlig del af romanen fx den kolde krig. Romanen starter og slutter i nutiden, hvorfor man også konfronteres med sit voksenliv dvs. vores generation bliver alligevel aldrig voksne. Nutidsbeskrivelsen af 80'er generationen og dens efterkommere er ligeså godt beskrevet som 80’er perioden og det er en bog, jeg vil læse flere gange fordi, den ikke bare er sjov og underholdende men også har så mange lag, dybde, og får mig til at reflektere over både ungdomslivet og voksenlivet. Jeg kan varmt anbefale bogen. Det må - til den pris -være "årets fund" på Plusbog :-)!!!
Glemmer du - her er et dejligt tilbageblik til 80'erne med TV2 citater - nøjagtige og pinefulde minder fra din tid som teenager Læs den og nyd hvordan vi snublede i længslen efter erfaring - sex og den eneste ene - inden vi finder vores egen kernefamilie - og nåede vi det hele inden vi står midt i livet og måske midtlivskrise, når man som Thomas i bogen er sødt rart og imødekommende mand, der elsker piger - ikke kun hans egne
Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display