plusbog logo
Plusbog logo
 Fordelsklub
 Altid billige bøger
 90 dages returret
 4,5 stjerner på Trustpilot
   Afspil eksempel

En mand der hedder Ove

Leveringstid: 2 - 4 hverdage
Vores normalpris 226 kr
Spar 50 kr
176 kr
Fragt pr. ordre 34,95 kr

Denne pris gælder for medlemmer. Medlemskab kun 49 kr/30 dage i løbende abonnement - afmeld når du har lyst.

Over 250.000 bøger, nyheder, bestsellers. Til ekstra lave priser

Køb kun hvad du vil - ingen tvang

Køber du bogen til medlemspris, har du allerede sparet én måneds medlemsskab
226 kr
Fragt pr. ordre 39,95 kr
For dig der ikke ønsker medlemskab.
Køber du bogen til medlemspris, har du allerede sparet én måneds medlemsskab
Beskrivelse:

Sur, vrissen, vred og helt uimodståelig! 

Ove er 59 år. Han kører Saab. Folk kalder ham ”bitter” og ”en nabos værste mareridt”. Men Ove er for helvede ikke bitter, bare fordi han undlader at smile smørret konstant!Der er heller ikke meget at grine af, når Ove hver morgen går sin inspektionsrunde i kvarteret. Flytter cykler, rusker i låste døre, sparker ulåste porte op og kvalitetstjekker naboernes affaldssortering i skralderummet til trods for, at det er flere år siden, han blev afsat som formand for grundejerforeningen. En begivenhed Ove benævner som ”statskuppet”.  

Men under huden på den rigide regelrytter, findes en historie og en sorg. Så den novemberdag, hvor en temperamentsfuld udenlandsk kvinde og hendes milde mand flytter ind overfor og uheldigvis baglænsparallelparkerer deres bil oven i Oves postkasse, bliver begyndelsen på en morsom og rørende fortælling. Om værdien af kvalitetsværktøj og uventet venskab, om herreløse katte og gammel kærlighed, sprogproblemer, selvmordsforsøg og kunsten at bakke med anhænger. Og historien kommer til at forandre en mand og en boligforening helt fra grunden.

Sprog:
Dansk
ISBN-13:
9788771373349
Forlag:
People'sPress
Forfatter(e):
ISBN-10:
8771373349
Indbinding:
Indbundet
Sider:
360
Udg. Dato:
26 sep 2013
Oplagsdato:
18 aug 2014
Udgave:
1
Dimensioner:
B: 151mm H: 222mm D: 36mm

En indbundet bog er i RIGTIG GOD KVALITET. Oftest med hård ryg, godt papir og mange gange med smudsomslag. Typisk en førsteudgave af en bog.

Indbindingen har betydning for kvalitet og holdbarhed. Indbundet og hæftet er bøger i GOD KVALITET, mens hardback og paperback er en BILLIGERE UDGAVE.

Boganmeldelser · En mand der hedder Ove
Fredrik Backman
Plusbogs
medlemmer giver
5 ud af 5 stjerner
Skriv en boganmeldelse & VIND
Hver måned udvælger vi 3 vindere:
Den der har skrevet flest anmeldelser
Den, der har skrevet den bedste
Vi trækker lod blandt alle nye anmeldelser
4 boganmeldelser
Af Havping den 30. oktober 2016
Jeg havde læst og hørt en del om bogen og troede, vi var på vej mod den 100-åriges univers, som jeg i øvrigt holder meget af. Jeg blev glædeligt overrasket, fordi bogen indeholder så megen varme, visdom og tanker under den sjove fernis. Faktisk blev jeg både glad og ked af at læse den. Forfatteren har et sprog, der gnistrer. Alene et ord som et katteformet hul. At udtænke det er en perle i sig selv, som jeg sent skal glemme. Ove er en enkel og stædig mand, der bare gerne vil have, at tilværelsen går ret til, men det er omverdenen ikke rigtigt indstillet til at honorere. Samtidig gemmer Ove på en rørende historie om det enkle liv og den evige kærlighed. Det bliver aldrig kedeligt eller langtravent, altid sjovt eller med et glimt i øjet, og bare så meget taget lige på kornet.

Af Mit lille bibliotek den 17. september 2016
Havde hørt at bogen skulle være sjov, men det kan man jo ikke altid regne med, da humor er individuelt! Valgte alligevel at købe bogen, meget billigt, hvis nu den var lidt tidssmart, beige og kedelig. Fredrik Backman skriver om almindelige mennesker, på en gang let og flydende, og samtidig så indlevende at læseren kommer helt tæt på, så tæt at du synes de bliver virkelige. "En mand der hedder Ove" handler om almindelige mennesker OG kærlighed. Ove er ikke en mand af mange ord eller gestikulationer, men han taler målrettet og elsker betingelsesløst. Ove er en firkantet mand i en rund verden af farver, forskellighed og udtryksformer. Han ønsker ikke længere at leve, men samtidig er det næsten umuligt at få lov at tage sit liv, Oves nærmiljø er fyldt med rod som han lige skal rydde op, fyldt med mennesker med mange ord og armbevægelser. Bag Oves vrede, irritation og udbrud er der stor kærlighed til mennesker og livet. Fredrik Backman har skabt fantastiske karakterer omkring Ove, som viser læseren, hvor meget kærlighed Ove skaber og modtager, specielt i en lille barnetegning. Bogen er skrevet i et flydende og letforståelig sprog som tryllebinder læseren, og som fortjener at blive læst igen......og igen!

Af Pia Klitte den 03. januar 2014
Man kan så let dømme andre mennesker uden at lære dem at kende først. Ove er en sær gammel snegl som man kommer til at holde af, jo mere man læser. Jeg har grinet højlydt mange gange og anbefaler bogen på det varmeste.

Af Niels Borg-Østerlin den 19. december 2013
Hvis man vil læse en bog, som har humor, varme og lækkert har - så skal man bare bestilde Fredrik Backmans En mand der hedder Ove. Bogen handler om Oves som er en enfoldig svensk eksistens som på grund af sin livsførelse skiller sig rigtig meget ud, mens han samtidig er elsket og uundværlig. Man kan ikke la' være med at læse bogen uden smil på læben

Hvorfor skal jeg blive medlem?
Vanvittige priser
Billig levering
PLATIN fordele
Plusbog er en fordelsklub med over 250.000 EKSTRA billige bøger. Denne pris gælder for medlemmer. Medlemskab kun 49 kr/30 dage i løbende abonnement - afmeld når du har lyst. .
Se alle fordele her.

Er du ikke medlem?
Du kan altid købe til lav normalpris uden medlemskab.
Plusbog – for dig, der er vild med bøger

I Plusbogs fordelsklub får du adgang til mere end 250.000 EKSTRA billige bøger og meget mere. Med store medlemsrabatter og fri fragt ved køb over 250 kr. kan det hurtigt betale sig. Denne pris gælder for medlemmer. Medlemskab kun 49 kr/30 dage i løbende abonnement - afmeld når du har lyst. Se alle fordele her.

Er du ikke medlem?
Du kan altid købe til lav normalpris uden medlemskab.
Medlemskab
49,-
30
/ dage