SOM MEDLEM FÅR DU EKSTRA LAVE PRISER PÅ BØGER, SPIL, GAVER OG MEGET MERE … FORDELSKLUB
1 uge GRATIS medlemskab, herefter automatisk fornyelse til 99 kr/30 dage.
Afmeld når som helst og fordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.
1 uge GRATIS*. Klik her
FORDELSKLUB
1 uge GRATIS*. 
plusbog logo
Plusbog logo
  •  FORDELSKLUB
  •  FRI FRAGT FOR GULD OG PLATIN-MEDLEMMER
  •  90 DAGES RETURRET
  •     TRUSTPILOT

En Roland Triel-krimi #3: Hviskende Lig PB

Leveringstid: 1 - 3 hverdage
Vores normalpris 119 kr
Spar 25 kr
94 kr
Fragt pr. ordre 29,95 kr

1 uge gratis, herefter 99,-/30 dage genhæves automatisk til du afmelder

Over 250.000 bøger, nyheder, bestsellers. Til ekstra lave priser

Køb kun hvad du vil - ingen tvang

119 kr
Fragt pr. ordre 39,95 kr
For dig der ikke ønsker medlemskab.
Beskrivelse:

HVISKENDE LIG er Dennis Jürgensens tredje bog i serien om Roland Triel. Den erfarne politimand Roland Triel kommer endnu engang på arbejde i HVISKENDE LIG, men i denne omgang kommer han på dobbelt arbejde.

Der er en kvæler løs i Københavns gader, hvis ofre er unge kvinder. Roland Triel og kollegaerne på Politigården bliver sat til at opklare sagen og finde gerningsmanden, men samtidig dukker der et lig op i en mose ved Vestvolden. Det der er usædvanligt ved liget af en skolepige er, at det er så velbevaret, at det fremstår nyt, selvom det er gammelt – pigen forsvandt 40 år tidligere.

I samarbejde med journalisten Thor Brandt har Roland Triel i sin fritid arbejde på en personlig sag fra sin fortid. De to finder sammen frem til en person fra Roland Triels fortid, der muligvis er gerningsmanden bag mordet på Triels kone og som traumatiserede parrets datter Andrea.

Men som Roland Triel finder ud af i Dennis Jürgensens HVISKENDE LIG, så venter døden altid lige rundt om hjørnet, og pludselig befinder han sig i slem livsfare.

Jürgensen har udtalt at Roland Triels personlige tragedie bliver fortalt parallelt med de sager, han efterforsker i denne krimiserie.
HVISKENDE LIG er det 3. bind i Roland Triel serien, og Dennis Jürgensen har udtalt, at selvom historien nu er oppe på næsten 1500 sider, så er den langt fra slut. Du kan også finde første og andet bind i krimiserien om Roland Triel LØBENDE TJENER (#1) og DANSENDE RØDE BJØRNE (#2). Køb HVISKENDE LIG af Dennis Jürgensen billigt her hos Plusbog.dk.

EAN:
9788758830926
Dimensioner:
B: 146mm H: 220mm D: 37mm
Hvorfor skal jeg blive medlem?
Vanvittige priser
1 uge gratis
PLATIN fordele