plusbog logo
Plusbog logo
 Fordelsklub
 Altid billige bøger
 90 dages returret
 4,5 stjerner på Trustpilot

En som Bjarne Reuter

Leveringstid: 2 - 4 hverdage
Vores normalpris 249 kr
Spar 43 kr
206 kr
Fragt pr. ordre 34,95 kr

Denne pris gælder for medlemmer. Medlemskab kun 49 kr/30 dage i løbende abonnement - afmeld når du har lyst.

Over 250.000 bøger, nyheder, bestsellers. Til ekstra lave priser

Køb kun hvad du vil - ingen tvang

249 kr
Fragt pr. ordre 39,95 kr
For dig der ikke ønsker medlemskab.
Beskrivelse:

Bogen En som Bjarne Reuter er skrevet af Helle Retbøll Carl i samarbejde med Anders Houmøller Thomsen. Læs om en af de mest folkekære danske forfattere Bjarne Reuter og hør ham for første gang berette om sit liv. 

Bjarne Reuter voksede op med sin familie i en etageejendom på Kabbelejevej i Brønshøj. Pladsen i lejligheden var trang, og Bjarne fortrak sig ofte til et lille pulterkammer på loftet. Det var her, det hele startede. Bjarne var et sensitivt barn, og loftet var derfor en rolig oase midt i en krævende verden, der bare drønede derudaf. I loftsrummet opbevarede Bjarnes far sine litterære klassikere, og Bjarne Reuter begyndte at læse. Og uden at nogen vidste om det, begyndte han også at skrive. I starten skrev han fædrelandssange. Senere stjal han kladdehæfter i skolen og begyndte at skrive fiktive historier. Lige siden har han skrevet og forfattet verdenslitteratur. Bøger som Busters verden, Zappa og Månen over Bella Bio er følt og forfattet i barndommens Brønshøj. 

Bjarne Reuter fylder 70 år til april. På dagen udkommer En som Bjarne – en biografi, hvor han for første gang selv beretter om sit liv. Læs om hans forunderlige opvækst, om et traumatisk og brat uskyldstab, om de mystiske hemmeligheder i familien og om hans vej til at blive forfatter på fuld tid. 

Bjarne Reuter er en af de mest succesfulde nulevende danske forfattere. Bjarnes bøger er udgivet i adskillige lande, og en del af dem er desuden udgivet på film. Køb Bjarne Reuters bøger til fordelagtige priser HER på Plusbog.dk! 

Sprog:
Dansk
ISBN-13:
9788770365208
Forlag:
People'sPress
ISBN-10:
8770365202
Indbinding:
Indbundet
Sider:
300
Udg. Dato:
29 apr 2020
Oplagsdato:
29 apr 2020
Udgave:
1
Dimensioner:
B: 166mm H: 238mm D: 32mm

En indbundet bog er i RIGTIG GOD KVALITET. Oftest med hård ryg, godt papir og mange gange med smudsomslag. Typisk en førsteudgave af en bog.

Indbindingen har betydning for kvalitet og holdbarhed. Indbundet og hæftet er bøger i GOD KVALITET, mens hardback og paperback er en BILLIGERE UDGAVE.

Boganmeldelser · En som Bjarne Reuter
Helle Retbøll Carl, Helle Retbøll Carl I samarbejde med Anders Houmøller Thomsen, Anders Houmøller Thomsen, Helle Retbøll Carl – i samarbejde med Anders Houmøller Thomsen
Vær den første til
at anmelde bogen
Skriv en boganmeldelse & VIND
Hver måned udvælger vi 3 vindere:
Den der har skrevet flest anmeldelser
Den, der har skrevet den bedste
Vi trækker lod blandt alle nye anmeldelser
Hvorfor skal jeg blive medlem?
Vanvittige priser
Billig levering
PLATIN fordele
Plusbog er en fordelsklub med over 250.000 EKSTRA billige bøger. Denne pris gælder for medlemmer. Medlemskab kun 49 kr/30 dage i løbende abonnement - afmeld når du har lyst. .
Se alle fordele her.

Er du ikke medlem?
Du kan altid købe til lav normalpris uden medlemskab.
Plusbog – for dig, der er vild med bøger

I Plusbogs fordelsklub får du adgang til mere end 250.000 EKSTRA billige bøger og meget mere. Med store medlemsrabatter og fri fragt ved køb over 250 kr. kan det hurtigt betale sig. Denne pris gælder for medlemmer. Medlemskab kun 49 kr/30 dage i løbende abonnement - afmeld når du har lyst. Se alle fordele her.

Er du ikke medlem?
Du kan altid købe til lav normalpris uden medlemskab.
Medlemskab
49,-
30
/ dage