Bliv Medlem Returbøger Kundeservice

FRI FRAGT I HELE OKTOBER

Bliv Plusmedlem  og få adgang til vores altid lave priser på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 99kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

En torn i øjet, pocket

af Julie Hastrup

Pocket, 2010

ALTID BILLIGE BØGER

- det kan hurtigt betale sig at blive medlem

Forlagets pris 69,95 kr

Medlemspris info-icon

49,95 kr
Spar 20,00 kr

1-2 hverdages levering

Fragt pr. ordre 0,00 kr

Få alle medlemsfordele i dag:

1 uge gratis, herefter 99,-/md - afmeld når som helst

Spar op til 90% - over 200.000 bøger, nyheder, bestsellers...

Køb kun hvad du vil - ingen tvang

SE ALLE DINE FORDELE
replay

90 dages returret

E-mærket - din sikkerhedSe også vores eksklusive udvalg af hobbyartikler
STAEDTLER Duo tuss...
Producentens pris 40 kr.
info-iconMedlemspris 22 kr.
STAEDTLER guld- og...
Producentens pris 30 kr.
info-iconMedlemspris 20 kr.
STAEDTLER Twin-tip...
Producentens pris 100 kr.
info-iconMedlemspris 62 kr.
STAEDTLER Noris ju...
Producentens pris 90 kr.
info-iconMedlemspris 50 kr.
STAEDTLER Noris fa...
Producentens pris 32 kr.
info-iconMedlemspris 20 kr.

6 boganmeldelser af En torn i øjet, pocket
WAUW! Jeg vidste ikke hvad jeg skulle forvente og blev i den grad positivt overrasket. Jeg kunne ikke lægge den fra mig så den blev læst på en dag. Let at læse og perfekt ferielæsning. Har købt de tre næste i rækken om Rebekka Holm også.
Meget spændende krimi, den første jeg har læst af denne forfatter. Og virkelig godt sat sammen med det traume, som Rebekka Holm lider under. Det eneste jeg undrede mig over, var hvordan hun, en erfaren kriminalassistent,kunne finde på at løbe den risiko, som hun gør hen mod slutningen. Stadig yderst læseværdig.
En af danmarks bedste krimi forfattere er Julie Hastrup. Denne krimi er så velskrevet, spændene og samtidig uhyggelig. Hendes bog kan klart anbefales.
Julie Hastrups første roman med den kvindelige efterforsker Rebekka Holm, der er ansat ved Rigspolitiets Rejsehold bliver send til Ringkøbing, hvor hun skal hjælpe til med at opklare moderet på den kun 22-årige Anna Gudbergsen, som findes brutalt myrdet i Fruerskoven. Men for Rebekka er det ikke helt let ved at vende tilbage til sin barndomsby, da den fortrængte fortid vender tilbage med større virkning end hun havde ventet, og bringer hende ud af sin ellers kontrollerede ro. Romanen holder et fint spændingsniveau, hvor der kommer nye forbrydelser og hændelser til, som er med til at holde læserens nysgerrighed fæstnet, men nogle af disse mysterier er dog mere åbenlyse, og lige til end selve opklaringen på hovedforbrydelsen, og ikke mindst gerningsmanden, som ikke er helt let at gætte. Selve plotstrukturen og den narrative instans er enkel, samt let at følge, og er med til at læseren fokuserer på romanens karakter, som fremstår levende og realistiske. Denne krimi er spændende og god, men jeg ville dog ønske at der var lidt mindre mysterier, som afviger fra hovedforbrydelsen, da der er i dette puslespil er nogle brikker som ikke finder deres rette plads, og herved går tabt.
Julie Hastrup er en skøn krimiforfatter lige til sommerferien! Rebekka Holm er en skøn figur, der har sin bagage at slås med - en bagage hun må forholde sig til, da hun vender tilbage til sine rødder.
Meget letlæseligt. Plottet er nemt at følge og man kan hurtigt læse den igennem uden at skulle tænke alt for meget. Nem at komme igennem og ok spændende
Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display