Plusbog logo
 Fordelsklub
 Altid billige bøger
 90 dages returret
 4,5 stjerner på Trustpilot

En tosset sommerferie og jomfruen, der blev væk

Leveringstid: 1 - 3 hverdage
Vores normalpris 149 kr
Spar 23 kr
126 kr
Fragt pr. ordre 34,95 kr

Denne pris gælder for medlemmer. Medlemskab kun 49 kr/30 dage i løbende abonnement - afmeld når du har lyst.

Over 250.000 bøger, nyheder, bestsellers. Til ekstra lave priser

Køb kun hvad du vil - ingen tvang

149 kr
Fragt pr. ordre 39,95 kr
For dig der ikke ønsker medlemskab.
Beskrivelse:
En tosset sommerferie og jomfruen, der blev væk er en rejse tilbage til dengang, solen skinnede hele sommeren. Hvor colaen var uden farve, og et studenterbrød kunne købes for 75 øre. Her møder man Jens og lillebroren Luffe samt deres helt almindelige familie. En mor og far som den slags er flest. Og en storesøster som den slags er færrest. Jens, Luffe, forelskede Lotte, pensionisten og ludokongen Osvald, camping på Birkø, Cirkus Walstrøm og tyveriet af maleriet Den fortabte jomfru bliver ingredienserne i en livlig fortælling med fart over feltet. Men også en fortælling, der berettiget stiller spørgsmålstegn ved, om man kan klappe en hest – når man ikke har en hest, om det er muligt at sætte ny verdensrekord i 100 meter brystsvømning iført svømmevinger, og ikke mindst om det er rimeligt at navngive sin yngste søn Herluf?   
Gør jer klar til en herlig historie om en sommerferie, der i den grad blev tosset, og en jomfru, der i den grad blev væk.       

Uddrag af bogen 
”Vauw  … total ninja,” jublede Luffe. Foran os stod Osvald. Helt klædt i sort. Fra top til tå. Tilmed en elefanthue på hovedet klar til at rulle ned foran ansigtet. Og et par sorte gummisko, der lignede noget, som var gået af mode, dengang Osvald gik til gymnastik i folkeskolen. De så betænkeligt mølædte ud, men Osvald mente jo nok, at de ville egne sig, når han skulle liste lydløst omkring. Ellers var der nu ikke meget ninja over Osvald. Han var tydeligvis ret nervøs, spejdede til alle sider og trippede omkring som en, der i den grad skulle tisse. Han faldt nogenlunde lige så meget i ét med omgivelserne som en ræv i en hønsegård.  
”Hej, Osvald,” sagde jeg. 
”Hej med jer,” hviskede Osvald tilbage. 
”Hvorfor hvisker du?” ville Luffe vide. Det ville jeg egentlig også. Her på pladsen var larmen fra aftenens cirkusfore­stilling ret gennemtrængende. Man kunne affyre en mindre kanon, uden at nogen ville bemærke det.  
”Det ved jeg ikke,” peb Osvald og lignede én, der var ved at besvime. ”Gør man ikke det, når man er ude for at luske?”         

Om forfatteren 
René Feodor (f. 1967) er uddannet cand.merc. og indehaver af et analyseinstitut. Den typiske hverdag er således præget af tal og procenter. Til gengæld bruges fritiden på bogstaver. En tosset sommerferie og jomfruen, der blev væk er René Feodors debutroman. Du kan besøge forfatteren på hans hjemmeside: renefeodor.dk – her finder du gode råd og tips til oplæsning for større børn. Det kræver ikke en teateruddannelse at blive en god oplæser.
Sprog:
Dansk
ISBN-13:
9788772181301
Forlag:
Forlaget mellemgaard
Forfatter(e):
ISBN-10:
8772181303
Indbinding:
Hæftet
Sider:
138
Udg. Dato:
15 mar 2019
Oplagsdato:
15 mar 2019
Udgave:
1
Dimensioner:
B: 147mm H: 211mm D: 12mm

En hæftet bog er i RIGTIG GOD KVALITET. Blød ryg, godt papir, ofte med "flapper" på for- og bagside. Kan også være en førsteudgave. Den går også under betegnelsen softcover.

Indbindingen har betydning for kvalitet og holdbarhed. Indbundet og hæftet er bøger i GOD KVALITET, mens hardback og paperback er en BILLIGERE UDGAVE.

Boganmeldelser · En tosset sommerferie og jomfruen, der blev væk
René Feodor
Vær den første til
at anmelde bogen
Skriv en boganmeldelse & VIND
Hver måned udvælger vi 3 vindere:
Den der har skrevet flest anmeldelser
Den, der har skrevet den bedste
Vi trækker lod blandt alle nye anmeldelser
Hvorfor skal jeg blive medlem?
Vanvittige priser
Billig levering
PLATIN fordele
Plusbog er en fordelsklub med over 250.000 EKSTRA billige bøger. Denne pris gælder for medlemmer. Medlemskab kun 49 kr/30 dage i løbende abonnement - afmeld når du har lyst. .
Se alle fordele her.

Er du ikke medlem?
Du kan altid købe til lav normalpris uden medlemskab.
Plusbog – for dig, der er vild med bøger

I Plusbogs fordelsklub får du adgang til mere end 250.000 EKSTRA billige bøger og meget mere. Med store medlemsrabatter og fri fragt ved køb over 250 kr. kan det hurtigt betale sig. Denne pris gælder for medlemmer. Medlemskab kun 49 kr/30 dage i løbende abonnement - afmeld når du har lyst. Se alle fordele her.

Er du ikke medlem?
Du kan altid købe til lav normalpris uden medlemskab.
Medlemskab
49,-
30
/ dage