Plusbog logo

 

 Fordelsklub
 Altid billige bøger
 90 dages returret
 4,5 stjerner på Trustpilot

Engel i sneen

Leveringstid: Download straks efter køb
Vores normalpris 166 kr
Spar 35 kr
131 kr
Dette produkt leveres gratis

Denne pris gælder for medlemmer. Medlemskab kun 49 kr/30 dage i løbende abonnement - afmeld når du har lyst.

Over 250.000 bøger, nyheder, bestsellers. Til ekstra lave priser

Køb kun hvad du vil - ingen tvang

166 kr
Dette produkt leveres gratis
For dig der ikke ønsker medlemskab.
E-bog:

Når du læser e-bøger, kan du let have et helt bibliotek med dig på farten - på din tablet, mobil eller reader.

Du kan læse flere e-bøger på samme tid, og dine e-bøger kan selv huske, hvor du er kommet til.

Læs mere om hvad en e-bog er, samt hvordan du køber, modtager og læser e-bøger ved at klikke her.

       
Det uudtalte Det er vinter, og det sner, men det er ikke alle, der er ude at lege i sneen. Der er nogen, der kun lige orker at stå ved vinduet og se ud på de svævende snekrystaller, nogen der ikke vil have, at far skal vide, hvor ondt det gør, nogen der er syg og snart skal dø. Man sidder med en klump i halsen, mens man læser om dette barn, der hele tiden insisterer på, at ’det går fint’ og på at holde modet oppe – i hvert fald hos de andre. ENGEL I SNEEN er en af de bøger, der gør døden nærværende, uden at omklamre sin læser. Døden, det uafvendelige faktum, fremstår som et skarpt skåret krystal i Anders Totlands på én gang knappe og billedskabende sprog, hvor det uudtalte hersker og giver plads til den medskabende indlevelse: Her i historien om døden, der indtræffer alt for tidligt og berører læseren dybt, men samtidig trøster og indgyder håb. ENGEL I SNEEN er hverken en ungdomsbog eller en børnebog – det er en bog for alle. En bog, der kan danne udgangspunkt for den svære samtale om døden og livet. ENGEL I SNEEN er en bog, som kan og bør læses langsomt. Og tages frem igen og igen. Lektørudtalelse Totland, Anders, f. 1986 Engel i sne (2016) - BOG Kort om bogen Hjertegribende og smuk historie om døden. For alle med døden tæt på og god som udgangspunkt for samtaler om liv og død. Til selvlæsning for 11-15-årige og til højtlæsning og samtale fra 8 år Beskrivelse En dreng ligger på sygehuset. Vi ved ikke hvad han hedder, og heller ikke hvad han fejler, men det er hans oplevelser bogen handler om. Der er mange andre børn på afdelingen, og de er allesammen meget syge. Nogle af dem bliver raske. Det gør både Leander og Jonas. Nogle bliver svagere og svagere. Det gør Silje, som lærte ham at spille klaver, og det gør han også selv, men han er tapper og har nogle gode samtaler med sin far og med Jonas' mor. Historien er inddelt i 24 kapitler, og teksten er sat i små afsnit. Bogen er illustreret af Rune Markhus Vurdering Flot, rørende og afdæmpet bog, hvor døden hele tiden er nærværende. Sørgelig uden at det bliver omklamrende
Sprog:
Dansk
ISBN-13:
9788779163492
Forlag:
ABC Forlag
Forfatter(e):
ISBN-10:
8779163491
Format:
ePub
Sider:
80
Udg. Dato:
3 nov 2016
Oplagsdato:
3 nov 2016

En e-bog er en elektronisk bog, der kan læses på tablet, mobil eller reader. Du kan downloade og læse din e-bog straks efter købet under Mine digitale køb.

Boganmeldelser · Engel i sneen
Anders Totland
Vær den første til
at anmelde bogen
Skriv en boganmeldelse & VIND
Hver måned udvælger vi 3 vindere:
Den der har skrevet flest anmeldelser
Den, der har skrevet den bedste
Vi trækker lod blandt alle nye anmeldelser
Hvorfor skal jeg blive medlem?
Vanvittige priser
Billig levering
PLATIN fordele
Plusbog er en fordelsklub med over 250.000 EKSTRA billige bøger. Denne pris gælder for medlemmer. Medlemskab kun 49 kr/30 dage i løbende abonnement - afmeld når du har lyst. .
Se alle fordele her.

Er du ikke medlem?
Du kan altid købe til lav normalpris uden medlemskab.
Plusbog – for dig, der er vild med bøger

I Plusbogs fordelsklub får du adgang til mere end 250.000 EKSTRA billige bøger og meget mere. Med store medlemsrabatter og fri fragt ved køb over 250 kr. kan det hurtigt betale sig. Denne pris gælder for medlemmer. Medlemskab kun 49 kr/30 dage i løbende abonnement - afmeld når du har lyst. Se alle fordele her.

Er du ikke medlem?
Du kan altid købe til lav normalpris uden medlemskab.
Medlemskab
49,-
30
/ dage