Se vores JULEGAVEGUIDE til hele familien  –  Få FRI FRAGT

Bliv Plusmedlem  og få adgang til vores altid lave priser på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 99kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

Engletræet

af Lucinda Riley

Indbundet, 2016

ALTID BILLIGE BØGER

- det kan hurtigt betale sig at blive medlem

Forlagets pris 299,95 kr

Medlemspris info-icon

189,95 kr
Spar 110,00 kr

1-4 hverdages levering

Fragt pr. ordre 0,00 kr

Få alle medlemsfordele i dag:

1 uge gratis, herefter 99,-/md - afmeld når som helst

Spar op til 70% - over 200.000 bøger, nyheder, bestsellers...

Køb kun hvad du vil - ingen tvang

SE ALLE DINE FORDELE

VORES NORMALPRIS

20% RABAT

239,95 kr
Spar 60,00 kr

Fragt pr. ordre 0,00 kr

replay

90 dages returret

E-mærket - din sikkerhedSe også vores eksklusive udvalg af hobbyartikler
STAEDTLER Duo tuss...
Producentens pris 40 kr.
Pris 39,95 kr.
info-iconMedlemspris 22 kr.
STAEDTLER Twin-tip...
Producentens pris 100 kr.
Pris 99,95 kr.
info-iconMedlemspris 62 kr.
STAEDTLER guld- og...
Producentens pris 30 kr.
Pris 29,95 kr.
info-iconMedlemspris 20 kr.
STAEDTLER Noris fa...
Producentens pris 32 kr.
Pris 31,95 kr.
info-iconMedlemspris 20 kr.
STAEDTLER Geometri...
Producentens pris 20 kr.
Pris 19,95 kr.
info-iconMedlemspris 15 kr.

2 boganmeldelser af Engletræet
Jeg har læst de fleste bøger af Lucinda Riley. Denne er den absolut bedste af alle hendes skønne bøger. En usædvanlig historie, der griber en og hvor man bare lige må læse et kapitel mere. Hovedpersonen er Grethe som vi møder i 1985. I 25 år har hun lidt af hukommelsestab efter en ulykke. I bogen tages vi tilbage i tiden lige efter 2. verdenskrig og møder den unge Grethe. En gribende historie.
Greta Simpson har i mange år ikke sat sine ben i sit tidligere hjem, det smukke, gamle gods Marchmont Hall, som ligger meget idyllisk i Wales's bjerge. Desværre kan Greta ikke huske noget om hendes tidligere liv på godset, for hun lider af hukommelsestab på grund af en tragisk ulykke. Sammen med Gretas gamle ven David Marchmont vender Greta tilbage til Marchmont Hall for at holde jul. På en gåtur i godsets park støder Greta tilfældigvis på en gravsten mellem træerne. Greta bliver klar, at gravstenen tilhører en lille dreng, drengen er Gretas egen lille søn, men hun kan desværre ikke huske ham. Greta er dybt rystet over fundet af gravstenen, men hun beslutter sig for at dykke ned i sin fortid for at blive klogere på hvem hun er og hvad der sket hende i sit liv. Men måske er det bedst for Greta, at hun ikke kender til alt i fortiden, for hvordan vil hun reagere, hvis hun får kendskab til en forfærdelig hemmelighed? Lucinda Riley har atter skrevet en vidunderlig roman om kærlighed og familieforhold. Det var virkelig en stor fornøjelse at læse om Greta, Mary, David, Laura Jane og Ava. Bogen foregår op igennem tiden fra Gretas ungdom og til hun er i slutningen af halvtredserne. Det har været en meget spændende periode at følge for mig som læser, idet der var mange spændende og dramatiske hændelser undervejs som stormende forelskelser, svigt, bedrag og psykisk sygdom. Der var mange gode og sympatiske personer, som jeg fulgte med stor interesse, og som jeg heppede på undervejs, mens jeg ønskede de knap så gode hen hvor peberet gror. Jeg synes virkelig, st Lucinda Riley atter har formået at lave nogle fremragende miljø og personbeskrivelser i " Engletræet", det er blandt andet det, der gør, at hendes bøger er så spændende og velskrevne, at man helst ikke lægger hendes bøger fra sig, når man er startet på dem. Jeg vil også gerne rose forsiden på bogen, som jeg synes er rigtig flot, den var helt sikkert med til at vække min " appetit" til at læse " Engletræet", i det hele taget synes jeg alle Lucinda Riley's bøger har nogle flotte og indbydende forsider. Imens jeg venter på, at Lucinda Rileys næste roman, " De syv søstre" udkommer på dansk, glæder jeg mig over, at jeg har til gode at læse " Orkideens hemmelighed", " Lavendelhaven" og " Midnatsrosen". 5 store og velfortjente stjerner giver jeg " Engletræet".
Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display