Plusbog abonnement – for dig, der er vild med bøger

Plusbog er en fordelsklub med over 250.000 EKSTRA billige bøger. Medlemspriserne gælder kun for medlemmer. Har du ikke et medlemskab, bliver det automatisk lagt i din indkøbskurv. Medlemskabet koster kun 49 kr/30 dage i løbende abonnement - afmeld når du har lyst. Se alle fordele her.

Er du ikke medlem?
Du kan altid købe til lav normalpris, uden medlemskab.
Plusbog abonnement – for dig, der er vild med bøger

Plusbog er en fordelsklub med over 250.000 EKSTRA billige bøger. Medlemspriserne gælder kun for medlemmer. Har du ikke et medlemskab, bliver det automatisk lagt i din indkøbskurv. Medlemskabet koster kun 49 kr/30 dage i løbende abonnement - afmeld når du har lyst. Se alle fordele her.

Er du ikke medlem?
Du kan altid købe til lav normalpris, uden medlemskab.
Medlemskab
49,-
30
/ dage
Plusbog logo
 Fordelsklub
 Altid billige bøger
 90 dages returret
 4,7 stjerner på Trustpilot

Ensuring Safety and Quality in the Production of Beef Volume 2

af

Vores normalpris 2.174 kr
Spar 50 kr
2.124 kr
Fragt pr. ordre 24,95 kr

Denne pris gælder for medlemmer. Medlemskab kun 49 kr/30 dage i løbende abonnement - afmeld når du har lyst.

Over 250.000 bøger, nyheder, bestsellers. Til ekstra lave priser

Køb kun hvad du vil - ingen tvang

Køber du bogen til medlemspris, har du allerede sparet én måneds medlemsskab
Bogen er desværre udsolgt fra forlaget - se andre bøger af samme genre her
2.174 kr
Fragt pr. ordre 39,95 kr
For dig der ikke ønsker medlemskab.
Køber du bogen til medlemspris, har du allerede sparet én måneds medlemsskab
Beskrivelse:
Volume 2 reviews developments related to quality, starting with the way breeding and growth affect meat quality. The book then discusses cattle nutrition and management before concluding with an assessment of factors determining individual quality traits such as colour and flavour.
Sprog:
Engelsk
ISBN-13:
9781786760609
Forlag:
Burleigh Dodds Science Publishing Limited
Forfatter(e):
ISBN-10:
1786760606
Indbinding:
Indbundet
Sider:
442
Udg. Dato:
30 apr 2017
Oplagsdato:
30 apr 2017
Udgave:
Dimensioner:
B: 235mm H: 160mm D: 30mm

En indbundet bog er i RIGTIG GOD KVALITET. Oftest med hård ryg, godt papir og mange gange med smudsomslag. Typisk en førsteudgave af en bog.

Indbindingen har betydning for kvalitet og holdbarhed. Indbundet og hæftet er bøger i GOD KVALITET, mens hardback og paperback er en BILLIGERE UDGAVE.

Boganmeldelser · Ensuring Safety and Quality in the Production of Beef Volume 2
Vær den første til
at anmelde bogen
Skriv en boganmeldelse & VIND
Hver måned udvælger vi 3 vindere:
Den der har skrevet flest anmeldelser
Den, der har skrevet den bedste
Vi trækker lod blandt alle nye anmeldelser
Hvorfor skal jeg blive medlem?
Vanvittige priser
Billig levering
PLATIN fordele