Du kan stadig nå det! Se julens leveringstider her - Få fri fragt

Bliv Plusmedlem  og få adgang til vores altid lave priser på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 99kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

Færgen

af Mats Strandberg

Ebog, 2016

ALTID BILLIGE BØGER

- det kan hurtigt betale sig at blive medlem

Forlagets pris 103,12 kr

Medlemspris info-icon

68,75 kr
Spar 34,37 kr

Til download omgående

Fragt pr. ordre 0 kr

Få alle medlemsfordele i dag:

1 uge gratis, herefter 99,-/md - afmeld når som helst

Spar op til 70% - over 200.000 bøger, nyheder, bestsellers...

Køb kun hvad du vil - ingen tvang

SE ALLE DINE FORDELE

VORES NORMALPRIS

20% RABAT

82,50 kr
Spar 20,62 kr

Fragt pr. ordre 0 kr

replay

90 dages returret

E-mærket - din sikkerhedSe også vores eksklusive udvalg af hobbyartikler
STAEDTLER Duo tuss...
Producentens pris 40 kr.
Pris 39,95 kr.
info-iconMedlemspris 22 kr.
STAEDTLER guld- og...
Producentens pris 30 kr.
Pris 29,95 kr.
info-iconMedlemspris 20 kr.
STAEDTLER Twin-tip...
Producentens pris 100 kr.
Pris 99,95 kr.
info-iconMedlemspris 62 kr.
STAEDTLER Noris fa...
Producentens pris 32 kr.
Pris 31,95 kr.
info-iconMedlemspris 20 kr.
STAEDTLER Noris ju...
Producentens pris 90 kr.
Pris 70,00 kr.
info-iconMedlemspris 50 kr.

3 boganmeldelser af Færgen
En bog som "Færgen" skal fange dig fra de første sider, og det gør den også. Fra starten møder man flere spændende personer, og det hele lover godt. Desværre taber historien mig flere gane. Der er lange passager, hvor der ikke sker noget nyt, men man læser om det samme igen og igen. Og til slut formår historien ikke at samle mig op igen, og den eneste grund til at læse færdig er en lille flig af nysgerrighed om, hvordan det slutter. En historie som "Færgen" skal have nogle personer, som fanger dig, nogle man holder af, og nogle man virkelig hader. Det er der desværre ikke. Der er mange personskildringer, men der er ikke nogen, man virkelig hader, og heller ikke nogen man virkelig holder af. Jeg var faktisk lidt ligeglad med, hvem der døde, og hvem der overlevede. En historie som "Færgen" skal have et brag af en afslutning, og her fejler forfatteren totalt. Slutningen er intetsigende, kedelig og er ikke i nærheden af at komme med noget overraskende, som måske kunne have reddet lidt af æren. Det er lidt ærgerligt, for historien havde mulighed for at komme helt op at ringe for selve plottet er ganske udemærket, omend set før. Men desværre virker det som om, Mats har villet det hele og lidt mere, og så er han endt med ingenting. 2 stjerner for en god start og et udemærket plot. Men så er der desværre heller ikke mere at komme efter. Jeg blev aldrig følelsesmæssigt involveret, og derfor blev det hele lidt ligegyldigt. Øv.
En bloddryppende og skræmmende bog! Jeg havde meget svært ved at stoppe med at læse, specielt om aftenen, for jeg skulle helst slutte med et kapitel der ikke er alt for spændende, så jeg kunne sove roligt. Men det måtte jeg som regel opgive. Så hvis du er til gys, kan den klart anbefales.
Den er ret vild denne spændingsbog! Først bevæger vi os igennem alle personbeskrivelser, og dem er der mange af, men der skal jo også være nogen at tag af ;) For nogen vil det måske være forvirrende med så mange fortæller, men jeg synes det var et godt valg, og kapitlerne er dejlig korte. Ret hurtig er det onde om bord i gang med at deltage i hele festen, og det er vel en spændingsbog! For det er voldsomt spændende, og man sidder bare og holder vejret, imens man venter på, hvem der er den næste, der falder i armene på det onde. Læs den hvis du er til de bøger, hvor man godt ved, der ikke rigtig er en ende på mareridtet, men der er altid nogen overlevende, man ved bare ikke hvem, før man når sidste side.
Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display