Plusbog logo
 Fordelsklub
 Altid billige bøger
 90 dages returret
 4,5 stjerner på Trustpilot
   Afspil eksempel

Fasandræberne

Leveringstid: Download straks efter køb
Vores normalpris 109 kr
Spar 25 kr
84 kr
Dette produkt leveres gratis

Denne pris gælder for medlemmer. Medlemskab kun 49 kr/30 dage i løbende abonnement - afmeld når du har lyst.

Over 250.000 bøger, nyheder, bestsellers. Til ekstra lave priser

Køb kun hvad du vil - ingen tvang

109 kr
Dette produkt leveres gratis
For dig der ikke ønsker medlemskab.
E-bog:

Når du læser e-bøger, kan du let have et helt bibliotek med dig på farten - på din tablet, mobil eller reader.

Du kan læse flere e-bøger på samme tid, og dine e-bøger kan selv huske, hvor du er kommet til.

Læs mere om hvad en e-bog er, samt hvordan du køber, modtager og læser e-bøger ved at klikke her.

       
Fasandræberne er andet bind i Jussi Adler-Olsens populære og prisvindende serie om Afdeling Q.
I 1987 findes et søskendepar brutalt myrdet i et sommerhus. Politiets efterforskning peger på, at morderen skal findes blandt en gruppe unge kostskoleelever, der kommer fra nogle af Danmarks mest velhavende familier. Men beviserne er ikke stærke nok, og sagen henlægges, indtil en af de mistænkte ti år senere tilstår, at han stod bag mordene. Dermed er sagen tilsyneladende opklaret.
Mappen med sagens akter lander på skrivebordet foran Carl Mørck, der er leder af politiets Afdeling Q. Carl Mørck er overbevist om, at det må være en fejl, men da han alligevel begynder at grave lidt i materialet, opdager han, at noget er rivende galt.
Sammen med sin assistent Assad begynder Carl Mørck at efterforske en sag, der trækker spor fra den usle posedame Kimmie til tre af landets mest magtfulde mænd, som leder desperat efter hende, fordi hun har en viden, der kan knuse dem. Klapjagten er begyndt!
Sprog:
Dansk
ISBN-13:
9788740006278
Forlag:
JP/Politikens Forlag
Forfatter(e):
ISBN-10:
8740006271
Format:
ePub
Sider:
399
Udg. Dato:
7 mar 2012
Oplagsdato:
7 mar 2012

En e-bog er en elektronisk bog, der kan læses på tablet, mobil eller reader. Du kan downloade og læse din e-bog straks efter købet under Mine digitale køb.

Boganmeldelser · Fasandræberne
Jussi Adler-Olsen
Plusbogs
medlemmer giver
4 ud af 5 stjerner
Skriv en boganmeldelse & VIND
Hver måned udvælger vi 3 vindere:
Den der har skrevet flest anmeldelser
Den, der har skrevet den bedste
Vi trækker lod blandt alle nye anmeldelser
1 boganmeldelse
Af Reader's World den 19. april 2015
Afdeling Q har fået masser af opmærksomhed efter den opklarede sag i "Kvinden i Buret". Det giver Carl Mørck og Assad en tredje medarbejder i kælderen, da de behøver en sekretær. Dette er ikke noget Carl er særligt begejstret for og da slet ikke da han møder den noget anderledes og frembrusende Rose. Samtidig dukker en ny sag på mystisk vis op på Carls skrivebord. En sag der egentlig er lukket med en dom, men som alligevel virker noget ulden. Det bringer Carl og Assad til folk helt oppe i magtens top, hvor noget kunne tyde på, at deres ungdomstid på en kostskole ikke gik helt efter bogen. Fasandræberne er en rigtig spændende bog, der meget hurtigt fanger læseren. Den er skrevet let læselig, men også med et godt nuanceret sprogbrug og mange ping pong replikker mellem karakterne. Plottet og opklaringen er gennemtænkt til mindste detalje, og Adler-Olsen får læseren til at finde både afsky og sympati hos de mange personligheder. Han gør det ikke let for den kære Carl Mørck og flere gange måtte jeg tage mig til hovedet mens jeg tænkte mit, om det liv vicekriminalkommissærren levede, eller prøvede på. Det hele ender i en hurtig afslutning, hvor jeg godt kunne have brugt en længerevarende spænding. Noget hvor Carl og Assad var virkelig tæt på, men så gled det mellem fingrene agtigt. Det er også det eneste jeg vil give af negativitet. Jeg kan og vil ikke sætte mere på bogen, den blev læst på lidt over en dag, og vupti, så var den slut. Jeg er normalt ikke til krimi, men Adler-Olsens formidling af historier og hans helt igennem geniale karakterer, virker bare.

Hvorfor skal jeg blive medlem?
Vanvittige priser
Billig levering
PLATIN fordele
Plusbog er en fordelsklub med over 250.000 EKSTRA billige bøger. Denne pris gælder for medlemmer. Medlemskab kun 49 kr/30 dage i løbende abonnement - afmeld når du har lyst. .
Se alle fordele her.

Er du ikke medlem?
Du kan altid købe til lav normalpris uden medlemskab.
Plusbog – for dig, der er vild med bøger

I Plusbogs fordelsklub får du adgang til mere end 250.000 EKSTRA billige bøger og meget mere. Med store medlemsrabatter og fri fragt ved køb over 250 kr. kan det hurtigt betale sig. Denne pris gælder for medlemmer. Medlemskab kun 49 kr/30 dage i løbende abonnement - afmeld når du har lyst. Se alle fordele her.

Er du ikke medlem?
Du kan altid købe til lav normalpris uden medlemskab.
Medlemskab
49,-
30
/ dage