Plusbog logo
Vare lagt i kurv
af
Antal:
Vare lagt i kurv
Vi anbefaler også
af

Fatale forandringer Christian Ørsted 9788770364041
Fatale forandringer

Fatale forandringer

15% PLUSRABAT

Fatale forandringer

VI LØBER HURTIGERE OG HURTIGERE. MEN LØBER VI I DEN RIGTIGE RETNING? Tempoet i forandringer har aldrig været højere. Det har man sagt i mere end 30 år. Men problemet i dag er et andet: Forandringer h... læs mere
0 anmeldelser
Vælg format:
Hvad er forskellen?
Spar 26 kr
143 kr
Store besparelser, gratis fragt og første 30 dage gratis
Få første 30 dage til kun 1 kr. (Herefter automatisk 89 kr / 30 dage indtil det opsiges) - binding i 60 dage – samlet mindstepris er 90 kr
  • Denne pris gælder for medlemmer. Få første 30 dage til kun 1 kr. (Herefter automatisk 89 kr / 30 dage indtil det opsiges) - binding i 60 dage – samlet mindstepris er 90 kr
  • Få altid de nyeste bøger, bestsellers og mere end 250.000 bøger til ekstra lave priser.
  • Fri fragt.
 
Download straks efter køb
Gratis fragt på alle ordrer
Bøger til indkøbspriser
169 kr
Vores lave normalpris
For dig der ikke ønsker medlemskab.
Download straks efter køb (59 kr)
Anmeld
bogen
Smugkig i
bogen
Smuglyt
lydbogen
Download straks efter køb
90 dages returret
Detaljer
Sprog:
Dansk
ISBN-13:
9788770364041
Forfatter(e):
ISBN-10:
8770364044
Format:
ePub
Sider:
272
Udg. Dato:
4 jun 2020
Oplagsdato:
4 jun 2020
Anmeld
bogen
Smugkig i
bogen
Smuglyt
lydbogen

Beskrivelse af Fatale forandringer

Bogen Fatale forandringer er Christian Ørsteds opfølger på Livsfarlig ledelse, som med over 40.000 solgte eksemplarer er en af de mest solgte ledelsesbøger i de senere år. 

I mere end 30 år har det lydt, at tempoet i forandringer aldrig har været højere. Vi løber stærkere og stærkere. Men har vi næsen i den rigtige retning? Fatale forandringer handler om, når ledelse skaber modstand mod forandring. Udfordringen i dag er, at vi aldrig har haft så usikkert og komplekst et arbejdsliv som nu, og forandringerne er langt mere uforudsigelige end nogensinde før. 

I de sidste årtier har vi lært mangt og meget om forandringer og forandringsledelse. Så hvorfor bliver forandringer alligevel ofte mødt med modstand? Hvorfor slår de fejl og leder til dårligere resultater? Er det, vi har lært, ikke optimalt? Kan det tænkes, at mange ledere uforvarende gør situationen værre, selvom de i god tro forventer, at de gør det rigtige? Kan modstand mod forandring i virkeligheden være et varsel om, at der ledelsesmæssig er gjort noget forkert? 

I en usikker verden må vi kigge efter alternative løsninger, og ikke øge presset på den enkelte fagperson eller servere budskabet pænt indpakket i professionel kommunikation om større mening og højere mål. Når vi håndterer forandringer i dag, gør vi det nemlig ofte til noget svært, og det peger ikke i den rigtige retning. Vi får det til ikke at nytte noget, vi får det til at være en undtagelse i hverdagen. Men en forandring er ingen undtagelse. Det er derimod hverdag, og derfor skal vi blive bedre til at håndtere det sammen. 

Her i Fatale forandringer giver Christian Ørsted os et kritisk indblik i den moderne ledelses bagside. Alle medarbejdere og ledere, der i deres arbejdsliv oplever forandringer og uforudsigelighed, kan have stor glæde af at læse bogen. Køb Fatale forandringer til en god pris på Plusbog.dk!

Medlemsfordele

Gratis Fragt
Uanset ordrestørelse og antal af ordrer

Bøger til Indkøbspriser
Spar op til 90% på mere end 250 000 bøger
Skriv en boganmeldelse og VIND!
Hver måned udvælger vi 3 vindere:
  •    Den der har skrevet flest anmeldelser.
  •    Den, der har skrevet den bedste.
  •    Vi trækker lod blandt alle nye anmeldelser.