Plusbog logo
Vare lagt i kurv
af
Antal:
Vare lagt i kurv
Vi anbefaler også
af

Fermentering 2.0 Søren Ejlersen, Ditte Ingemann Thuesen 9788771803365
Fermentering 2.0

Fermentering 2.0

22% PLUSRABAT

Fermentering 2.0

Endelig er den her - opfølgeren til bestselleren Fermentering! Få en masse lækre opskrifter og lær samtidig en masse om fænomenet fermentering. læs mere
0 anmeldelser
Vælg format:
Hvad er forskellen?
Spar 44 kr
155 kr
Store besparelser, gratis fragt og første 30 dage gratis
Få første 30 dage til kun 1 kr. (Herefter automatisk 89 kr / 30 dage indtil det opsiges) - binding i 60 dage – samlet mindstepris er 90 kr
  • Denne pris gælder for medlemmer. Få første 30 dage til kun 1 kr. (Herefter automatisk 89 kr / 30 dage indtil det opsiges) - binding i 60 dage – samlet mindstepris er 90 kr
  • Få altid de nyeste bøger, bestsellers og mere end 250.000 bøger til ekstra lave priser.
  • Fri fragt.
 
Leveringstid: 1 - 3 hverdage
Gratis fragt på alle ordrer
Bøger til indkøbspriser
199 kr
Vores lave normalpris
For dig der ikke ønsker medlemskab.
Leveringstid: 2 - 5 hverdage (59 kr)
Anmeld
bogen
Leveringstid: 1 - 3 hverdage
90 dages returret
Detaljer
Sprog:
Dansk
ISBN-13:
9788771803365
ISBN-10:
877180336X
Indbinding:
Indbundet
Sider:
206
Udg. Dato:
23 mar 2017
Oplagsdato:
1 feb 2021
Udgave:
1
Dimensioner:
B: 178mm H: 248mm D: 22mm
Anmeld
bogen

Beskrivelse af Fermentering 2.0

FERMENTERING 2.0 - alt det nyeste om det hippe fermentering

 

Endelig er den her - opfølgeren til bestselleren Fermentering! Få en masse lækre opskrifter og lær samtidig en masse om fænomenet fermentering.  

Grøntsagsnørderne fra Aarstiderne tager over i denne nye bog over, hvor bestselleren Fermentering slap. Søren Ejlersen og Ditte Ingemann dykker i Fermentiering 2.0 endnu dybere ned i den oldgamle konserveringsmetode og gør dig klogere på de processer, der ligger bag en af tidens største kulinariske trends. Hvad sker der med grøntsager og frugter, når vi tilsætter mælkesyre og lader dem gære? Og hvordan påvirker det mikrolivet i vores tarme, når vi spiser mad, som indeholder levende planter. Herudover får du 50 lækre opskrifter på alt fra pickles og salsaer til krydrede saucer - og selvfølgelig kraut og kimchi, som vi ikke kan komme udenom, når vi taler fermentering.

 
Medlemsfordele

Gratis Fragt
Uanset ordrestørelse og antal af ordrer

Bøger til Indkøbspriser
Spar op til 90% på mere end 250 000 bøger
Skriv en boganmeldelse og VIND!
Hver måned udvælger vi 3 vindere:
  •    Den der har skrevet flest anmeldelser.
  •    Den, der har skrevet den bedste.
  •    Vi trækker lod blandt alle nye anmeldelser.