Plusbog abonnement – for dig, der er vild med bøger

Plusbog er en fordelsklub med over 250.000 EKSTRA billige bøger. Medlemspriserne gælder kun for medlemmer. Har du ikke et medlemskab, bliver det automatisk lagt i din indkøbskurv. Medlemskabet koster kun 49 kr/30 dage i løbende abonnement - afmeld når du har lyst. Se alle fordele her.

Er du ikke medlem?
Du kan altid købe til lav normalpris, uden medlemskab.
Plusbog abonnement – for dig, der er vild med bøger

Plusbog er en fordelsklub med over 250.000 EKSTRA billige bøger. Medlemspriserne gælder kun for medlemmer. Har du ikke et medlemskab, bliver det automatisk lagt i din indkøbskurv. Medlemskabet koster kun 49 kr/30 dage i løbende abonnement - afmeld når du har lyst. Se alle fordele her.

Er du ikke medlem?
Du kan altid købe til lav normalpris, uden medlemskab.
Medlemskab
49,-
30
/ dage
Plusbog logo
 Fordelsklub
 Altid billige bøger
 90 dages returret
 4,7 stjerner på Trustpilot

Fermentering 2.0

Leveringstid: 2 - 4 hverdage
Vores normalpris 199 kr
Spar 33 kr
166 kr
Fragt pr. ordre 34,95 kr

Denne pris gælder for medlemmer. Medlemskab kun 49 kr/30 dage i løbende abonnement - afmeld når du har lyst.

Over 250.000 bøger, nyheder, bestsellers. Til ekstra lave priser

Køb kun hvad du vil - ingen tvang

199 kr
Fragt pr. ordre 39,95 kr
For dig der ikke ønsker medlemskab.
Beskrivelse:

FERMENTERING 2.0 - alt det nyeste om det hippe fermentering

 

Endelig er den her - opfølgeren til bestselleren Fermentering! Få en masse lækre opskrifter og lær samtidig en masse om fænomenet fermentering.  

Grøntsagsnørderne fra Aarstiderne tager over i denne nye bog over, hvor bestselleren Fermentering slap. Søren Ejlersen og Ditte Ingemann dykker i Fermentiering 2.0 endnu dybere ned i den oldgamle konserveringsmetode og gør dig klogere på de processer, der ligger bag en af tidens største kulinariske trends. Hvad sker der med grøntsager og frugter, når vi tilsætter mælkesyre og lader dem gære? Og hvordan påvirker det mikrolivet i vores tarme, når vi spiser mad, som indeholder levende planter. Herudover får du 50 lækre opskrifter på alt fra pickles og salsaer til krydrede saucer - og selvfølgelig kraut og kimchi, som vi ikke kan komme udenom, når vi taler fermentering.

 
Sprog:
Dansk
ISBN-13:
9788771803365
Forlag:
People'sPress
ISBN-10:
877180336X
Indbinding:
Indbundet
Sider:
206
Udg. Dato:
23 mar 2017
Oplagsdato:
3 dec 2018
Udgave:
1
Dimensioner:
B: 178mm H: 248mm D: 22mm

En indbundet bog er i RIGTIG GOD KVALITET. Oftest med hård ryg, godt papir og mange gange med smudsomslag. Typisk en førsteudgave af en bog.

Indbindingen har betydning for kvalitet og holdbarhed. Indbundet og hæftet er bøger i GOD KVALITET, mens hardback og paperback er en BILLIGERE UDGAVE.

Boganmeldelser · Fermentering 2.0
Søren Ejlersen, Ditte Ingemann Thuesen
Vær den første til
at anmelde bogen
Skriv en boganmeldelse & VIND
Hver måned udvælger vi 3 vindere:
Den der har skrevet flest anmeldelser
Den, der har skrevet den bedste
Vi trækker lod blandt alle nye anmeldelser
Hvorfor skal jeg blive medlem?
Vanvittige priser
Billig levering
PLATIN fordele