1 uge gratis, herefter 99,-/30 dage genhæves automatisk til du afmelder
Over 250.000 bøger, nyheder, bestsellers. Til ekstra lave priser
Køb kun hvad du vil - ingen tvang
FERMENTERING 2.0 - alt det nyeste om det hippe fermentering
Endelig er den her - opfølgeren til bestselleren Fermentering! Få en masse lækre opskrifter og lær samtidig en masse om fænomenet fermentering.
Grøntsagsnørderne fra Aarstiderne tager over i denne nye bog over, hvor bestselleren Fermentering slap. Søren Ejlersen og Ditte Ingemann dykker i Fermentiering 2.0 endnu dybere ned i den oldgamle konserveringsmetode og gør dig klogere på de processer, der ligger bag en af tidens største kulinariske trends. Hvad sker der med grøntsager og frugter, når vi tilsætter mælkesyre og lader dem gære? Og hvordan påvirker det mikrolivet i vores tarme, når vi spiser mad, som indeholder levende planter. Herudover får du 50 lækre opskrifter på alt fra pickles og salsaer til krydrede saucer - og selvfølgelig kraut og kimchi, som vi ikke kan komme udenom, når vi taler fermentering.
En indbundet bog er i RIGTIG GOD KVALITET. Oftest med hård ryg, godt papir og mange gange med smudsomslag. Typisk en førsteudgave af en bog.
Indbindingen har betydning for kvalitet og holdbarhed. Indbundet og hæftet er bøger i GOD KVALITET, mens hardback og paperback er en BILLIGERE UDGAVE.