Plusbog logo
Vare lagt i kurv
af
Antal:
Vare lagt i kurv
Vi anbefaler også
af

Fifty Shades - Fri E L James 9788763825962
Fifty Shades - Fri
af: E L James

Fifty Shades - Fri

af: E L James
31% PLUSRABAT

Fifty Shades - Fri

af: E L James
Fifty Shades -FRI : Da den overjordiske studerende Anastasia Steele mødte den drevne og blændende unge iværksætter Christian Gray, startede det en sensuel affære der ændrede begges liv uigenkaldeligt.... læs mere
5 anmeldelser
Vælg format:
Hvad er forskellen?
Spar 46 kr
103 kr
Store besparelser, gratis fragt og første 30 dage gratis
Få første 30 dage til kun 1 kr. (Herefter automatisk 89 kr / 30 dage indtil det opsiges) - binding i 60 dage – samlet mindstepris er 90 kr
  • Denne pris gælder for medlemmer. Få første 30 dage til kun 1 kr. (Herefter automatisk 89 kr / 30 dage indtil det opsiges) - binding i 60 dage – samlet mindstepris er 90 kr
  • Få altid de nyeste bøger, bestsellers og mere end 250.000 bøger til ekstra lave priser.
  • Fri fragt.
 
Leveringstid: 1 - 3 hverdage
Gratis fragt på alle ordrer
Bøger til indkøbspriser
149 kr
Vores lave normalpris
For dig der ikke ønsker medlemskab.
Leveringstid: 2 - 5 hverdage (59 kr)
Anmeld
bogen
Smugkig i
bogen
Smuglyt
lydbogen
Leveringstid: 1 - 3 hverdage
90 dages returret
Detaljer
Sprog:
Dansk
ISBN-13:
9788763825962
Forfatter(e):
ISBN-10:
8763825962
Indbinding:
Hæftet
Sider:
608
Serie:
Fifty Shades
Udg. Dato:
11 okt 2012
Oplagsdato:
17 jun 2015
Udgave:
1
Dimensioner:
B: 144mm H: 221mm D: 45mm
Anmeld
bogen
Smugkig i
bogen
Smuglyt
lydbogen

Beskrivelse af Fifty Shades - Fri

Tredje bind i den erotiske bestsellertrilogi om det dominansprægede forhold mellem den unge, karismatiske forretningsmand Christian Grey og den 21-årige litteraturstuderende Anastasia Steele. Det passionerede forhold mellem den unge studerende Anastasia Steele og den succesfulde Christian Grey tager nye drejninger. De har nu alt: kærlighed, passion, intimitet og uanede fremtidsmuligheder. Og lige idet deres styrke ser ud til at kunne overvinde enhver forhindring, bliver Anas største frygt til virkelighed.  
Medlemsfordele

Gratis Fragt
Uanset ordrestørelse og antal af ordrer

Bøger til Indkøbspriser
Spar op til 90% på mere end 250 000 bøger
Skriv en boganmeldelse og VIND!
Hver måned udvælger vi 3 vindere:
  •    Den der har skrevet flest anmeldelser.
  •    Den, der har skrevet den bedste.
  •    Vi trækker lod blandt alle nye anmeldelser.
Bog anmeldelser
"Fifty Shades - Fri" af E L James
5 anmeldelser
Scorpius / 243 anmeldelse(r)
den 21. august 2021
I dette tredje bind er Anastasia og Christian blevet gift og tager på bryllupsrejse. Alt i mens er undersøgelserne i gang hjemme, idet det har vist sig at helikopterulykken ikke var en ulykke, men derimod sabotage. Der er en, som vil Christian til livs, og det medfører et øget sikkerhedsopbud, ikke blot omkring Anastasia og Christian, men også omkring resten af Christians familie. Christians tilbøjeligheder og trang til total dominans dukker en enkelt gang op på ferien, men i det store hele er han faldet godt til ro som ægtemand. Godt tilbage igen ovenpå ferien, skal dagligdagen til at køre igen, og de skal begge to passe deres arbejde. Anastasia nu i en ny stilling, efter hendes chef blev fyret, og hun finder sig hurtigt til rette. Deres forhold spidser dog til, da en ny situation opstår, da hun finder ud af, hun er blevet gravid. Christian går fuldstændig fra den, og opsøger hans tidligere Dominante, Elena. Det finder Anastasia ud af ved et tilfælde, og føler sig meget svigtet. Som følge af den situation og af en yderligere komplikation, bliver hele situationen meget kompliceret, men det skal jeg lade læseren selv opleve. Læs den! Du vil ikke blive skuffet, med mindre du selvfølgelig kun forventer saftige sexscener, og ikke et kærligt, kompliceret spil mellem to elskende.
Bogfinken / 248 anmeldelse(r)
den 20. april 2016
Helt igennem en passende afslutning på en fantastisk trilogi. Bog 3 er den jeg mindst kan lide ved trilogien, hvis man overhovedet kan sige det, når jeg er vild med serien. Grunden er, at jeg synes intensiteten daler en smule her i bogen, og så alligevel ikke. Grey og Ana får hinanden, men det giver sig selv, at det ikke går så let. Der er stadig forhindringer og fortielser, der lægger en dæmper og skaber problemer. Hele tiden holdes læseren fanget i om det nogensinde skal gå godt i sidste ende, eller hemmelighederne får det til at gå galt. Der bliver mindre og mindre sex i bøgerne, som de skrider frem, men samtidig udvikler forholdet og kærligheden sig, så jeg synes egentlig, vi oplever en perfekt personlighedsmæssig udvikling bøgerne igennem. Det har forfatteren gjort godt, og jeg forstår, hvorfor trilogien er så stor en succes - jeg deler fuldt og helt den mening.
Rikke Ella Andrup / 67 anmeldelse(r)
den 12. maj 2014
En dejlig afslutning, som runder alle kanter af og tilfredsstiller læseren på flere felter. Dog går der lidt husmor-stil i det, men det bliver dog indhentet af en god gang action.
Benjamin / 328 anmeldelse(r)
den 27. februar 2014
Erotik erotik erotik. Fifty Shades er læst af alle teenagere, og beskriver Anastasia og Christians forhold.. Tredje del af trilogien.
Niels Borg-Østerlin / 169 anmeldelse(r)
den 19. januar 2014
Jeg er desværre som mange andre læsere ikke overbevist om at erotikken, længslen, begæret og fantasierne som er nøglerne i Fifty Shades bøgerne holder når vi taler om realiteter. En utrolig langtrukket fortælling også dette tredie bind.