Bliv Medlem Returbøger Kundeservice

FRI FRAGT I HELE OKTOBER

Bliv Plusmedlem  og få adgang til vores altid lave priser på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 99kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

FIT på 100 dage

af Anne Bech

Indbundet, 2013

ALTID BILLIGE BØGER

- det kan hurtigt betale sig at blive medlem

Forlagets pris 249,95 kr

Medlemspris info-icon

162,47 kr
Spar 87,48 kr

1-4 hverdages levering

Fragt pr. ordre 0,00 kr

Få alle medlemsfordele i dag:

1 uge gratis, herefter 99,-/md - afmeld når som helst

Spar op til 90% - over 200.000 bøger, nyheder, bestsellers...

Køb kun hvad du vil - ingen tvang

SE ALLE DINE FORDELE
replay

90 dages returret

E-mærket - din sikkerhedSe også vores eksklusive udvalg af hobbyartikler
STAEDTLER Duo tuss...
Producentens pris 40 kr.
info-iconMedlemspris 22 kr.
STAEDTLER guld- og...
Producentens pris 30 kr.
info-iconMedlemspris 20 kr.
STAEDTLER Twin-tip...
Producentens pris 100 kr.
info-iconMedlemspris 62 kr.
STAEDTLER Noris Cl...
Producentens pris 60 kr.
info-iconMedlemspris 29 kr.
STAEDTLER Noris ju...
Producentens pris 90 kr.
info-iconMedlemspris 50 kr.

17 boganmeldelser af FIT på 100 dage
For at være ærlig, så købte jeg den kun for at få en oversigt over hjemmetræning, der er nem at gå til. Anne bakker ingen af sine påstande op videnskabeligt, og bare fordi noget ikke fungerer for hendes krop, er det jo ikke faktum, at du ikke kan blive slak af at spise det. Bogen er sikkert fin, hvis man har brug for helt faste rammer, men jeg bliver lidt træt af Anne af at læse den.
Bogen FIT på 100 dage er opdelt i 4 dele: 1. del - Introduktion 2. del - Træning 3. del - Kost 4. del - Træningsplan dag for dag, kosten dag for dag, samt opskrifter og shoppeliste. Denne bog har det hele beskrevet og er nem og overskuelig at følge....der er ikke overladt meget til tilfældighederne og efter indkøb, er det bare at gå i gang. Hvis du kæmper med PCO/PCOS eller insulinresistens, kan der være mange andre ting som kan virke uoverskuelig, men træningen og kosten de næste 100 dage behøver ikke være det.
Jeg er nu i gang med min 3 uge og det er ikke nemt. Træningen er super hård, men det er mega fedt - nogle af øvelserne er dog lidt svære at lave hvis man som jeg har en stor mave, og der kunne jeg godt bruge nogle alternativer i stedet for. Når man går i gang, skal man være opmærksom på, at man skal bruge en del tid på at forberede maden. Ellers bliver det svært. Maden er nem at gå til, og jeg kan købe det hele i mine lokale supermarkeder. Det jeg godt kan lide ved denne kur er, at der både er træning og mad. Og træningen kan man gøre hjemme i stuen. Jeg mangler dog et program for, hvordan man skal træne og spise, når de 100 dage er gået - det mister den en stjerne på.
Bogen er super god og godt skrevet! :) Man får en masse fif og vejledning til træning og øvelser, + en kostplan man skal holde. Jeg vil sige at jeg godt kan bruge en hel del af træningsmetoderne, men det med kosten bliver et problem, da jeg bor under samme tag med 6 andre og her hedder det at der bliver spist hvad der bliver serveret, og da jeg ikke står for madlavningen + folk i huset er allergisk overfor nødder og forskellige af grøntsagerne, så blir det svært med denne madplan! Jeg synes desværre ikke at opskrifterne er særlig godt beskrevet, det kunne have været forklaret bedre + man godt kunne have sat tid på hvor længe det skal have i ovnen m.m. for opskrifterne lyder og ser super lækre ud! :)
Super god kur og fantastisk nem! Dog er det skuffende med alle de fejl der er.. ved nogle opskrifter står der ikke hvor lang tid det skal have i ovnen og på hvor mange grader. Andre steder så stor der: "3 gulerødder" eller "4 bananer", hvilket kan være træls da man kan få bananer og gulerødder i mange forskellige størrelser. Disse ting er meget træls, men ellers er kuren fantastisk!
Gode øvelser, lækre opskrifter og egentlig en god bog.. Jeg levede efter fit metoden i 17 dage og motivationen var i top.. Der er mange forbud så holder vidst aldrig i de 100 dage.. Men bogen har givet mig mange gode tips og tricks.. Og vender sikkert tilbage igen og følger metoden..
helt sikkert en effektiv måde at komme i bikini form på. men mit budget kan slet ikke rumme kostplanen, de tre uger vi overholdt kuren steg vores mad budget til det tre dobbelte.
Rigtig god, kan rigtig godt lide at der er kostplaner, så man er sikker på hvad man skal spise. og så er øvelserne rigtig gode.
Super bog med opskrifter og med anvisninger til øvelser og med madopskrifter osv til en rigtig god kur - jeg er dog endnu ikke gået igang med kuren:-)
Jeg synes at Anne Bechs tilgang til vægttab/opstramning er yderst interessant og bogen er god og overskueligt. Dog bruger jeg mest hendes opskrifter, som er gode, nemme og hurtige...
Jeg er så glad for min bog - fit på 100 dage! En bog med masser af udfordringer, hvor jeg virkelig får presset mig selv og rykket mine grænser! I bogen er der også en del gode opskrifter, som jeg idag ikke kan undvære! Vil klart anbefale bogen til dig som gerne vil udfordre dig selv, eller dig der gerne vil smide det overflødige fedt!
Spændende og lækker bog, som dog desværre er fyldt med stavefejl. Der ligger programmer til et intensivt 100-dages forløb, både for træning og for madplan. Hvis man følger det, er der ingen tvivl om man vil blive fit - men det vil virkelig kræve mandsmod
Hvis man gerne vil være fit på 100 dage, så tror jeg sagtens det kan lade sig gøre ved at følge denne bog. Dog er der mange ting man skal ud og købe, og det er på ingen måde en billig livsstil. Anne er uden tvivl dygtig til at lave træningsprogrammer og madplaner, men selve bogen er ikke skrevet vild godt, og der mangler forskellige småting.
Ha-ha. Fruen læste den. Bogen lægger op til alt bliver nemmere hvis man bruger FIT-metoden til ændring af livstilen. Men hold da op hvor får man mange savn til gengæld.
Har nu læst bogen, og på mange måder er jeg så imponeret over dem der kan leve på den måde som Anne Bech beskriver man kan eller skal gøre i bogen. Efter jeg har læst bogen er jeg blevet enig med mig selv om, at mit liv er for kort til at blive fit på 100 dage. Der må simpelthen være andre ting i livet for mig der er mere spændende end at følge Annes doktriner. Men held og lykke til jer andre:)
Rigtig god bog, men hvis du skal følge bogen 100% er der meget du skal give afkald på:)
En rigtig inspirerende bog. Den fangede hurtigt min interesse og gav mig motivation. Gode tips, gode øvelser og gode madopskrifter.
Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display