FRI FRAGT PÅ ALLE VARER

Bliv Plusmedlem  og få adgang til vores altid lave priser på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 99kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

Fletninger

af Marie Moesgaard Wivel og Laura Kristine Arnesen

Indbundet, 2014

ALTID BILLIGE BØGER

- det kan hurtigt betale sig at blive medlem

Forlagets pris 149,95 kr

Medlemspris info-icon

104,95 kr
Spar 45,00 kr

1-4 hverdages levering

Fragt pr. ordre 0,00 kr

Få alle medlemsfordele i dag:

1 uge gratis, herefter 99,-/md - afmeld når som helst

Spar op til 90% - over 200.000 bøger, nyheder, bestsellers...

Køb kun hvad du vil - ingen tvang

SE ALLE DINE FORDELE

NORMALPRIS

13% RABAT

129,95 kr
Spar 20,00 kr

Fragt pr. ordre 0,00 kr

replay

90 dages returret

E-mærket - din sikkerhed


Andre kunder, der købte dette produkt, købte også
Under bjælken
Jens Andersen
Forlagets pris 350 kr.
Pris 271,20 kr.
info-iconMedlemspris 221 kr.
Papmaché-reglen
Hella Joof
Forlagets pris 250 kr.
Pris 186,84 kr.
info-iconMedlemspris 162 kr.
Oprindelse
Dan Brown
Forlagets pris 300 kr.
Pris 189,75 kr.
info-iconMedlemspris 165 kr.
STAEDTLER guld- og...
Producentens pris 30 kr.
Pris 29,95 kr.
info-iconMedlemspris 20 kr.
Båven om Gud
Hella Joof
Forlagets pris 300 kr.
Pris 199,95 kr.
info-iconMedlemspris 165 kr.

Se også vores eksklusive udvalg af hobbyartikler
STAEDTLER guld- og...
Producentens pris 30 kr.
Pris 29,95 kr.
info-iconMedlemspris 20 kr.
STAEDTLER Duo tuss...
Producentens pris 40 kr.
Pris 39,95 kr.
info-iconMedlemspris 22 kr.
STAEDTLER Noris fa...
Producentens pris 32 kr.
Pris 31,95 kr.
info-iconMedlemspris 20 kr.
STAEDTLER Twin-tip...
Producentens pris 100 kr.
Pris 99,95 kr.
info-iconMedlemspris 62 kr.
STAEDTLER Metallic...
Producentens pris 80 kr.
Pris 79,95 kr.
info-iconMedlemspris 46 kr.

16 boganmeldelser af Fletninger
Jeg kan godt forstå, hvorfor denne bog er blevet så populær. Det er en bog, der er skrevet/lavet af to piger med langt hår, og som sikkert har ønsket sig lidt flere måder at kunne sætte deres hår på. Der er mange fine illustrationer på virkelig flotte fletninger. Nogle simple og nogle virkelig svære. Jeg gav bogen i julegave til min niece, og lynhurtigt var det alle de voksne der sad og kiggede i den. Det skal blive sjovt at se, om moren kommer til at kunne lave disse flotte fletninger.
En rigtig fin lille bog med masser af billeder og gode instruktioner til at lave de fedeste fletninger og frisurer. En helt og aldeles uundværlig bog til langhårede kvinder, piger og tøser i alle aldre :-)
Mulige og umulige måder at flette hår på! Step by step guide, - en rigtig god bog til alle piger, og deres mødre, med langt hår!
Fin bog med fine instruktioner og billeder. Et hit hos min datter på 9 år særligt fordi den giver sjovt samvær. Samtidig et plus, at den er udgivet af børn. Dog vil jeg sige som flette-nybegynder finder jeg enkelte modeller svære og kan savne lidt uddybende vejledning.
En super god og inspirerende bog. Masse af flotte og gode ideer til kreative måder at flette håret på. Bogen er meget brugervenlig da der er flere sværhedsgrader.
Så fin en bog der skaber stor glæde hos mine tre små piger og jeg. Vi eksperimenterer og glædes over resultaterne herhjemme :) fine billeder og vejlederninger.
En spændende måde at se, hvordan man laver fletninger på. Jeg skulle bruge bogen, som en gave til mit barnebarn, som er i lære som frisør. Da mit andet barnebarn kom i salonen for at få ordnet hår, blev hun straks prøveklud. Der blev lavet tre forskellige slags flet. Bogen er meget smuk med mange flotte billeder af mange forsk Ellinge typer fletninger med dertilhørende opskrifter, på hvordan man kan lave fletninger eller enden form for flet. Bogen kan anbefales alle med interesse for håret, som i flere tilfælde helst skal være langt, og man skal måske også have hjælp i begyndelsen. God fornøjelse med bogen.
Hvis man ikke kun er til kort hår, er her en bog lavet af 2 skoleelever, der giver gode råd og klare anvisninger på, hvordan man på mange forskellige måder kan flette sit hår. Det er en bog der absolut appellerer mest til piger. Godt gået!
Rigtig fin bog, der giver gode ideer til hvordan man kan sætte sit hår med alverdens forslag til forskellige fletninger. Step-by-step guiden gør, at det er nemt for alle at være med
En super god bog, så selv manden har kunne flette tøserens hår. ;)Og tøserne har kunne flette moderens hår. Gode billeder og nem tekst.
Dejlig nem at gå til og med en gode vejledende billeder til nye og spændende håropsætninger. Ideel til unge piger som er begyndt at gå op i deres udseende. Også er det da fedt at den er skrevet af to unge piger!
Genial hjælp til piger med langt hår, og til de mødre, der gerne vil kunne lidt mere end bare lave en alm. fletning. Der er rigtig gode anvisninger og billeder som hjælp.
Hvilken fornøjelse at gi min datter denne bog. Stor glæde og begejstring over de flotte billeder og tekst som på en nem og overskuelig måde viser og beskriver hvordan man kan flette sit hår på utallige måder. Og de to seje tøser der har forfattet denne bog har jeg da kun så meget ros til.
Fin step-by-step bog, med indførsel i hvordan man laver forskellige fletninger. Den er let at gå til, selv for piger, som bare gerne vil lege frisør. Der er mange gode råd, og enhver frisør-drømmende piges "must have".
Bogen handler om to piger Laura og Marie som er 14 og 15 år de begyndte at flette og så lavede de en instagram og så lavede de en bog hvor de fletter og viser hvordan du gør
Vi har lige modtaget denne flotte bog, her til morgen. Datteren nåede at kikke den igennem inden hun skulle i skole. Og hun var vild begejstret for det flotte billeder, og fletninger. Der er en fin vejledning med til hver eneste fletning.
Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display