Bliv Medlem Returbøger Kundeservice

Plusbog Play - Ny gratis app til lydbøger

Bliv Plusmedlem  og få adgang til vores altid lave priser på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 99kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

Fletninger

af Marie Moesgaard Wivel og Laura Kristine Arnesen

Indbundet, 2014

1-4 hverdages levering

Fragt pr. ordre 19,95 kr

Forlagets pris 149,95 kr

info-icon Medlemspris

89,97 kr

Spar 59,98 kr (40%)

Denne pris gælder kun for

Plusmedlemmer.

Få første uge gratis (herefter 99,-/md.) og afmeld når du ønsker det. For dig der ELSKER Bøger og Hygge.

heart-icon
Beskrivelse
Fletninger er et håndværk, der i århundreder er blevet overleveret fra den ene generation til den anden. Det er yndigt, kunstfærdigt, det koster ikke noget – og så er det hyggeligt at være sammen om at lave en flot sildebensfletning eller en romantisk fransk flettet knold.  
Laura og Marie har sammen instagramsiden @HairAndNailsInspiration, hvor de hver uge fletter for deres 130.000 følgere. I denne bog viser de 14-årige piger, hvordan du fletter 20 forskellige frisurer, grundigt beskrevet og med detaljerede step-by-step billeder.  
Fletninger indeholder 5 grundfletteteknikker med links til en videoguide, 10 flettede looks og 5 flettede festlooks til konfirmationen eller brylluppet.


Bog detaljer
Dansk
9788771590005
People'sPress
8771590005
Indbundet
96
29. august 2014
16. december 2016
1
14
B: 178 H: 228 D: 14 mm

Andre kunder, der købte dette produkt, købte også
STAEDTLER guld- og...
Producentens pris 30 kr.
info-iconMedlemspris 25 kr.
Selfies
Jussi Adler-Olsen
Forlagets pris 300 kr.
info-iconMedlemspris 159 kr.
Under bjælken
Jens Andersen
Forlagets pris 350 kr.
info-iconMedlemspris 192 kr.
Papmaché-reglen
Hella Joof
Forlagets pris 250 kr.
info-iconMedlemspris 162 kr.
Bedemandens datter
Sara Blædel
Forlagets pris 300 kr.
info-iconMedlemspris 180 kr.

Se også vores eksklusive udvalg af hobbyartikler
STAEDTLER dobbelt...
Producentens pris 35 kr.
info-iconMedlemspris 28 kr.
STAEDTLER Noris Cl...
Producentens pris 85 kr.
info-iconMedlemspris 63 kr.
STAEDTLER Noris Cl...
Producentens pris 60 kr.
info-iconMedlemspris 47 kr.
STAEDTLER Duo tuss...
Producentens pris 40 kr.
info-iconMedlemspris 31 kr.
STAEDTLER Pigment...
Producentens pris 90 kr.
info-iconMedlemspris 68 kr.

16 boganmeldelser af Fletninger
Jeg kan godt forstå, hvorfor denne bog er blevet så populær. Det er en bog, der er skrevet/lavet af to piger med langt hår, og som sikkert har ønsket sig lidt flere måder at kunne sætte deres hår på. Der er mange fine illustrationer på virkelig flotte fletninger. Nogle simple og nogle virkelig svære. Jeg gav bogen i julegave til min niece, og lynhurtigt var det alle de voksne der sad og kiggede i den. Det skal blive sjovt at se, om moren kommer til at kunne lave disse flotte fletninger.
En rigtig fin lille bog med masser af billeder og gode instruktioner til at lave de fedeste fletninger og frisurer. En helt og aldeles uundværlig bog til langhårede kvinder, piger og tøser i alle aldre :-)
Mulige og umulige måder at flette hår på! Step by step guide, - en rigtig god bog til alle piger, og deres mødre, med langt hår!
Fin bog med fine instruktioner og billeder. Et hit hos min datter på 9 år særligt fordi den giver sjovt samvær. Samtidig et plus, at den er udgivet af børn. Dog vil jeg sige som flette-nybegynder finder jeg enkelte modeller svære og kan savne lidt uddybende vejledning.
En super god og inspirerende bog. Masse af flotte og gode ideer til kreative måder at flette håret på. Bogen er meget brugervenlig da der er flere sværhedsgrader.
Så fin en bog der skaber stor glæde hos mine tre små piger og jeg. Vi eksperimenterer og glædes over resultaterne herhjemme :) fine billeder og vejlederninger.
En spændende måde at se, hvordan man laver fletninger på. Jeg skulle bruge bogen, som en gave til mit barnebarn, som er i lære som frisør. Da mit andet barnebarn kom i salonen for at få ordnet hår, blev hun straks prøveklud. Der blev lavet tre forskellige slags flet. Bogen er meget smuk med mange flotte billeder af mange forsk Ellinge typer fletninger med dertilhørende opskrifter, på hvordan man kan lave fletninger eller enden form for flet. Bogen kan anbefales alle med interesse for håret, som i flere tilfælde helst skal være langt, og man skal måske også have hjælp i begyndelsen. God fornøjelse med bogen.
Hvis man ikke kun er til kort hår, er her en bog lavet af 2 skoleelever, der giver gode råd og klare anvisninger på, hvordan man på mange forskellige måder kan flette sit hår. Det er en bog der absolut appellerer mest til piger. Godt gået!
Rigtig fin bog, der giver gode ideer til hvordan man kan sætte sit hår med alverdens forslag til forskellige fletninger. Step-by-step guiden gør, at det er nemt for alle at være med
En super god bog, så selv manden har kunne flette tøserens hår. ;)Og tøserne har kunne flette moderens hår. Gode billeder og nem tekst.
Dejlig nem at gå til og med en gode vejledende billeder til nye og spændende håropsætninger. Ideel til unge piger som er begyndt at gå op i deres udseende. Også er det da fedt at den er skrevet af to unge piger!
Genial hjælp til piger med langt hår, og til de mødre, der gerne vil kunne lidt mere end bare lave en alm. fletning. Der er rigtig gode anvisninger og billeder som hjælp.
Hvilken fornøjelse at gi min datter denne bog. Stor glæde og begejstring over de flotte billeder og tekst som på en nem og overskuelig måde viser og beskriver hvordan man kan flette sit hår på utallige måder. Og de to seje tøser der har forfattet denne bog har jeg da kun så meget ros til.
Fin step-by-step bog, med indførsel i hvordan man laver forskellige fletninger. Den er let at gå til, selv for piger, som bare gerne vil lege frisør. Der er mange gode råd, og enhver frisør-drømmende piges "must have".
Bogen handler om to piger Laura og Marie som er 14 og 15 år de begyndte at flette og så lavede de en instagram og så lavede de en bog hvor de fletter og viser hvordan du gør
Vi har lige modtaget denne flotte bog, her til morgen. Datteren nåede at kikke den igennem inden hun skulle i skole. Og hun var vild begejstret for det flotte billeder, og fletninger. Der er en fin vejledning med til hver eneste fletning.
Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display