plusbog logo
Plusbog logo
 Fordelsklub
 Altid billige bøger
 90 dages returret
 4,5 stjerner på Trustpilot

Før stormen, pb.

Leveringstid: 1 - 3 hverdage
Vores normalpris 99 kr
Spar 18 kr
81 kr
Fragt pr. ordre 34,95 kr

Denne pris gælder for medlemmer. Medlemskab kun 49 kr/30 dage i løbende abonnement - afmeld når du har lyst.

Over 250.000 bøger, nyheder, bestsellers. Til ekstra lave priser

Køb kun hvad du vil - ingen tvang

99 kr
Fragt pr. ordre 39,95 kr
For dig der ikke ønsker medlemskab.
Beskrivelse:

I de mindste byer findes de største hemmeligheder.Nogle gange så store, at det er nødvendigt at dræbe for at bevare dem. 

Den unge danske læge Maja Holm flygter til en afsides norsk kystby efter et forlist parforhold. I en blanding af døgnlange vagter og medikamenter fra sin egen lægetaske er hun ved at køre sig selv i sænk. 

Da en af hendes patienter dør af en overdosis, aner Maja, at der ligger mere bag. I sin søgen efter svar indleder hun et umage samarbejde med den lokale tv-journalit Stig Norland. Sammen begynder de to at efterforske, hvad der er under opsejling i den lille by, før stormen sætter ind. 

Snart må Maja sande, at hun også selv er i fare. For under byens overflade huserer magtfulde kræfter. Kræfter der vil gøre alt for at gennemføre deres ambitiøse og omfattende plan for byen. 

Før stormen er en intens thriller om mord og kynisme. Om det enkelte individ der skal ofres til fordel for de manges overlevelse.

Sprog:
Dansk
ISBN-13:
9788711396285
Forlag:
Lindhardt og Ringhof
Forfatter(e):
ISBN-10:
8711396288
Indbinding:
Paperback
Sider:
382
Udg. Dato:
18 sep 2012
Oplagsdato:
25 jan 2018
Udgave:
4
Dimensioner:
B: 146mm H: 220mm D: 26mm

Typisk en billig udgave af en bog. Blød ryg, mindre godt papir og trykkvalitet.

Indbindingen har betydning for kvalitet og holdbarhed. Indbundet og hæftet er bøger i GOD KVALITET, mens hardback og paperback er en BILLIGERE UDGAVE.

Boganmeldelser · Før stormen, pb.
Michael Katz Krefeld
Plusbogs
medlemmer giver
4 ud af 5 stjerner
Skriv en boganmeldelse & VIND
Hver måned udvælger vi 3 vindere:
Den der har skrevet flest anmeldelser
Den, der har skrevet den bedste
Vi trækker lod blandt alle nye anmeldelser
2 boganmeldelser
Af Fru Holm_Holm den 30. oktober 2018
En utrolig velskrevet og fra start af, spændene og virkelig god Krimi. Jeg havde ikke regnet ud hvem morderne var, dette gik først op for mig, inden for de sidste 20 sider af bogen. Så den fangede mig hele vejen igennem og var nem at læse og forstå. Samt der ikke er voldsomt mange forskellige personer man skal forholdesig til eller huske. Bogen Handler om Maja fra Danmark, der efter et forlist forhold i er "flygtet" og nu er sygeplejerske/doktor i Norge. Man følger hendes forhold til journalisten Stig som kommer til at stå model til meget, til medikamenterne og hvordan hendes egen efterforskning af dødsfald, bliver en magt kamp og en kamp på liv og død.

Af Havping den 30. september 2015
Jeg er stor fan at Katz Krefelds bøger, men denne her var lidt tung at komme i gang med. og hovedpersonen virkede lidt irriterende på mig ! Hvilket desværre fik min interesse og koncentration til at falde. Ulempen er måske også, at jeg har læst andre bøger af Krefeld om Møffe og ejer inden denne her, som jeg synes er langt mere læsværdige og spændende, og havde måske lidt for store forventninger.

Hvorfor skal jeg blive medlem?
Vanvittige priser
Billig levering
PLATIN fordele
Plusbog er en fordelsklub med over 250.000 EKSTRA billige bøger. Denne pris gælder for medlemmer. Medlemskab kun 49 kr/30 dage i løbende abonnement - afmeld når du har lyst. .
Se alle fordele her.

Er du ikke medlem?
Du kan altid købe til lav normalpris uden medlemskab.
Plusbog – for dig, der er vild med bøger

I Plusbogs fordelsklub får du adgang til mere end 250.000 EKSTRA billige bøger og meget mere. Med store medlemsrabatter og fri fragt ved køb over 250 kr. kan det hurtigt betale sig. Denne pris gælder for medlemmer. Medlemskab kun 49 kr/30 dage i løbende abonnement - afmeld når du har lyst. Se alle fordele her.

Er du ikke medlem?
Du kan altid købe til lav normalpris uden medlemskab.
Medlemskab
49,-
30
/ dage