Hurtig levering
Fremragende Trustpilot
Op til 20% Rabat på nye medlemsordrer
Kurv
Foodfanatic Thai
Af: Nadia Mathiasen Dansk E-bog
4,00 (1 anmeldelse)
SPAR
kr 21
Foodfanatic Thai
Af: Nadia Mathiasen Dansk E-bog
4,00 (1 anmeldelse)
At lave lækker thaimad med autentisk smag behøver hverken at være svært eller tidskrævende. Det viser den populære madblogger og madskribent Nadia Mathiasen i sin nye, lækre og stærkt inspirerende kogebog. I Foodfanatic - Thailandske livretter tager hun læseren i hånden på samme afslappede og uhøjtidelige facon, som hun selv oplevede det i køkkenet med sin thailandske mor fra en tidlig alder. Bogens budskab er enkelt: Alle kan lære at lave velsmagende mad med afsæt i det thailandske smagsunivers. Thailandske Livretter er ikke en grundbog udi det thailandske køkken, men derimod en sikker vej til kulinarisk succes til både travle hverdags aftener og festlige lejligheder. Med anvendelige opskrifter, gode tips og forslag til genveje samt introduktion til bogens mere eksotiske elementer bliver det nemt at mestre thaikøkkenet. De mere end 60 opskrifter inkluderer både kendte thaiklassikere, favoritter fra gadekøkkenet og nye fortolkninger af det populære køkken. Lær blandt andet at lave spicy salater og søde og salte streetsnacks eller prøv kræfter med nogle af de thailandske livretter, der har gjort landet til en yndlings destination blandt sultne globetrottere. Med opskrifter som dampede blåmuslinger i kokosmælk, helstegt fisk med hjemmelavet chilisauce eller grill spyd med karamelliseret gris er der lagt op til en farverig fest på tallerkenen. Om forfatteren: Nadia Mathiasen står bag den populære madblog www.foodfanatic.dk, hvor hun siden 2007 har delt ud af sine livretter fra alle verdenshjørner. Med sine thai-danske rødder og en stor kærlighed til Asiens spisekammer er bloggen ikke mindst kendt for de autentiske asiatiske opskrifter, der er gået i arv fra mor til datter. Nadia er uddannet journalist, men lever i dag af at skrive om mad, udvikle opskrifter og undervise i madlavning.
Eksklusiv medlemspris 78 kr
Medlemspris 80 kr
Eksklusiv medlemspris og medlemspris er kun for medlemmer. Du bliver automatisk medlem når du køber til eksklusiv medlemspris eller medlemspris. Få 7 dages gratis medlemskab (herefter automatisk 89 kr/30 dage). Læs mere om fordelene
Download straks efter køb
Normalpris 99 kr
Download straks efter køb
Spar 21 kr
Se vores konkurrenters priser her
God 15.812 anmeldelser på
At lave lækker thaimad med autentisk smag behøver hverken at være svært eller tidskrævende. Det viser den populære madblogger og madskribent Nadia Mathiasen i sin nye, lækre og stærkt inspirerende kogebog. I Foodfanatic - Thailandske livretter tager hun læseren i hånden på samme afslappede og uhøjtidelige facon, som hun selv oplevede det i køkkenet med sin thailandske mor fra en tidlig alder. Bogens budskab er enkelt: Alle kan lære at lave velsmagende mad med afsæt i det thailandske smagsunivers. Thailandske Livretter er ikke en grundbog udi det thailandske køkken, men derimod en sikker vej til kulinarisk succes til både travle hverdags aftener og festlige lejligheder. Med anvendelige opskrifter, gode tips og forslag til genveje samt introduktion til bogens mere eksotiske elementer bliver det nemt at mestre thaikøkkenet. De mere end 60 opskrifter inkluderer både kendte thaiklassikere, favoritter fra gadekøkkenet og nye fortolkninger af det populære køkken. Lær blandt andet at lave spicy salater og søde og salte streetsnacks eller prøv kræfter med nogle af de thailandske livretter, der har gjort landet til en yndlings destination blandt sultne globetrottere. Med opskrifter som dampede blåmuslinger i kokosmælk, helstegt fisk med hjemmelavet chilisauce eller grill spyd med karamelliseret gris er der lagt op til en farverig fest på tallerkenen. Om forfatteren: Nadia Mathiasen står bag den populære madblog www.foodfanatic.dk, hvor hun siden 2007 har delt ud af sine livretter fra alle verdenshjørner. Med sine thai-danske rødder og en stor kærlighed til Asiens spisekammer er bloggen ikke mindst kendt for de autentiske asiatiske opskrifter, der er gået i arv fra mor til datter. Nadia er uddannet journalist, men lever i dag af at skrive om mad, udvikle opskrifter og undervise i madlavning.
Produktdetaljer
Sprog: Dansk
Sider: 176
ISBN-13: 9788740023749
Format: ePub
ISBN-10: 8740023745
Kategori: Kogebøger
Udg. Dato: 14 apr 2015
Oplagsdato: 14 apr 2015
Forfatter(e): Nadia Mathiasen
Forfatter(e) Nadia Mathiasen


Kategori Kogebøger


Sprog Dansk


Sider 176

MEDLEMSFORDELE
GRATIS FRAGT
SPAR OP TIL 90%
Andre har også købt
E-BOG
Eksklusiv medlemspris kr 44

kr 69
Normalpris
kr 47
Medlemspris
SPAR
kr 25
E-BOG
Eksklusiv medlemspris kr 44

kr 69
Normalpris
kr 47
Medlemspris
SPAR
kr 25
E-BOG
Eksklusiv medlemspris kr 13

kr 19
Normalpris
kr 14
Medlemspris
SPAR
kr 6
E-BOG
Eksklusiv medlemspris kr 62

kr 84
Normalpris
kr 64
Medlemspris
SPAR
kr 22
E-BOG
Eksklusiv medlemspris kr 37

kr 50
Normalpris
kr 38
Medlemspris
SPAR
kr 13
E-BOG
Eksklusiv medlemspris kr 95

kr 129
Normalpris
kr 98
Medlemspris
SPAR
kr 34
E-BOG
Eksklusiv medlemspris kr 37

kr 50
Normalpris
kr 38
Medlemspris
SPAR
kr 13
E-BOG
Eksklusiv medlemspris kr 112

kr 149
Normalpris
kr 116
Medlemspris
SPAR
kr 37
BOG (INDBUNDET)
Eksklusiv medlemspris kr 164

kr 199
Normalpris
kr 168
Medlemspris
SPAR
kr 35
BOG (INDBUNDET)
Eksklusiv medlemspris kr 175

kr 270
Normalpris
kr 185
Medlemspris
SPAR
kr 95
E-BOG
Eksklusiv medlemspris kr 106

kr 152
Normalpris
kr 111
Medlemspris
SPAR
kr 46
E-BOG
Eksklusiv medlemspris kr 140

kr 199
Normalpris
kr 146
Medlemspris
SPAR
kr 59
E-BOG
Eksklusiv medlemspris kr 95

kr 129
Normalpris
kr 98
Medlemspris
SPAR
kr 34
E-BOG
Eksklusiv medlemspris kr 95

kr 129
Normalpris
kr 98
Medlemspris
SPAR
kr 34
E-BOG
Eksklusiv medlemspris kr 13

kr 18
Normalpris
kr 14
Medlemspris
SPAR
kr 5
E-BOG
Eksklusiv medlemspris kr 37

kr 50
Normalpris
kr 38
Medlemspris
SPAR
kr 13
E-BOG
Eksklusiv medlemspris kr 39

kr 56
Normalpris
kr 41
Medlemspris
SPAR
kr 17
BOG (HÆFTET)
Eksklusiv medlemspris kr 128

kr 180
Normalpris
kr 133
Medlemspris
SPAR
kr 52
E-BOG
Eksklusiv medlemspris kr 62

kr 89
Normalpris
kr 65
Medlemspris
SPAR
kr 27
E-BOG
Eksklusiv medlemspris kr 55

kr 79
Normalpris
kr 57
Medlemspris
SPAR
kr 24
Vi anbefaler også
E-BOG
Eksklusiv medlemspris kr 112

kr 149
Normalpris
kr 116
Medlemspris
SPAR
kr 37
E-BOG
Eksklusiv medlemspris kr 123

kr 169
Normalpris
kr 128
Medlemspris
SPAR
kr 46
E-BOG
Eksklusiv medlemspris kr 78

kr 99
Normalpris
kr 80
Medlemspris
SPAR
kr 21
E-BOG
Eksklusiv medlemspris kr 123

kr 169
Normalpris
kr 128
Medlemspris
SPAR
kr 46
E-BOG
Eksklusiv medlemspris kr 159

kr 199
Normalpris
kr 163
Medlemspris
SPAR
kr 40
E-BOG
Eksklusiv medlemspris kr 135

kr 169
Normalpris
kr 138
Medlemspris
SPAR
kr 34
E-BOG
Eksklusiv medlemspris kr 123

kr 169
Normalpris
kr 128
Medlemspris
SPAR
kr 46
E-BOG
Eksklusiv medlemspris kr 123

kr 169
Normalpris
kr 128
Medlemspris
SPAR
kr 46
BOG (PAPERBACK)
Eksklusiv medlemspris kr 146

kr 164
Normalpris
kr 148
Medlemspris
SPAR
kr 18
BOG (HARDBACK)
Eksklusiv medlemspris kr 183

kr 269
Normalpris
kr 192
Medlemspris
SPAR
kr 86
BOG (HARDBACK)
Eksklusiv medlemspris kr 236

kr 320
Normalpris
kr 244
Medlemspris
SPAR
kr 84
BOG (HARDBACK)
Eksklusiv medlemspris kr 172

kr 249
Normalpris
kr 180
Medlemspris
SPAR
kr 77
E-BOG
Eksklusiv medlemspris kr 59

kr 84
Normalpris
kr 62
Medlemspris
SPAR
kr 25
E-BOG
Eksklusiv medlemspris kr 82

kr 118
Normalpris
kr 86
Medlemspris
SPAR
kr 36
E-BOG
Eksklusiv medlemspris kr 35

kr 50
Normalpris
kr 37
Medlemspris
SPAR
kr 15
BOG (PAPERBACK)
Eksklusiv medlemspris kr 133

kr 140
Normalpris
kr 134
Medlemspris
SPAR
kr 7
BOG (HARDBACK)
Eksklusiv medlemspris kr 145

kr 170
Normalpris
kr 148
Medlemspris
SPAR
kr 25
E-BOG
Eksklusiv medlemspris kr 44

kr 69
Normalpris
kr 47
Medlemspris
SPAR
kr 25
Kundeanmeldelser
Kim Rasmussen
24. november 2016
God og flot kogebog der starter med at give en kort introduktion til bestemte karakteristika indenfor thailandsk kogekunst. Herefter følger den ene opskrift efter den anden. Alle med et flot billede så man kan se, hvad det er, man arbejder hen imod. Bogen gør det nemt at komme i gang med asiatisk madlavning.