plusbog logo
Plusbog logo

FADL's Forlag

 
FADL’s Forlag er et hold af passionerede redaktører og medarbejdere, som elsker at lave bøger, der formidler læring og giver inspiration til en bedre, sjovere og sundere hverdag.
 
I snart 60 år har forlaget udgivet bøger til brug på og efter medicinstudiet. Det er og bliver forlagets grundsten.
 
Derudover er repertoiret i de senere år udvidet til også at dække andre sundhedsvidenskabelige områder og det bredere marked. Senest med lanceringen en ny serie af bøger til sygeplejerskestuderende og færdiguddannede sygeplejersker. 
 
På det brede marked er FADL’s Forlag en fremtrædende bidragyder til bøger inden for alt fra madlavning, livsstil, sundhed og børneopdragelse til populærvidenskab og historiske bøger med spændende twists.  
 
FADL’s Forlag laver ikke kun fysiske bøger. Forlaget er i en rivende udvikling, der ligeledes åbner op for nye tiltag med events og happenings og indtog på det elektroniske midlers hjemmebane. Derfor laver de også e-bøger, lydbøger, Books on Demand og meget, meget mere. 
 
 
Plusbog er en fordelsklub med over 250.000 EKSTRA billige bøger. Denne pris gælder for medlemmer. Medlemskab kun 49 kr/30 dage i løbende abonnement - afmeld når du har lyst. .
Se alle fordele her.

Er du ikke medlem?
Du kan altid købe til lav normalpris uden medlemskab.
Plusbog – for dig, der er vild med bøger

I Plusbogs fordelsklub får du adgang til mere end 250.000 EKSTRA billige bøger og meget mere. Med store medlemsrabatter og fri fragt ved køb over 250 kr. kan det hurtigt betale sig. Denne pris gælder for medlemmer. Medlemskab kun 49 kr/30 dage i løbende abonnement - afmeld når du har lyst. Se alle fordele her.

Er du ikke medlem?
Du kan altid købe til lav normalpris uden medlemskab.
Medlemskab
49,-
30
/ dage