plusbog logo
Plusbog logo

Forlaget Aronsen

 
Forlaget Aronsen blev grundlagt i år 2006. De er et mindre forlag, men det har ikke forhindret dem i at udgive bestsellers, hvilket også er et erklæret mål. Forlaget udgiver bøger, både skøn- og faglitteratur, som skal kunne læses af mange, uden at der bliver gået på kompromis med kvaliteten. 
 
Forlaget har haft stor succes med at udgive Linda Olssons bøger i Danmark. Hendes smukke og poetiske skrivestil har begejstret mange læsere, både i Danmark og i udlandet. Af danske forfattere er det værd at fremhæve Lasse Hjorth Madsen, som med Udkanten opnåede bred litterær anerkendelse, og siden hen har bevæget sig over i en uudforsket og interessant del af krimigenren. Indenfor faglitteraturen omhandler Aronsens udgivelser primært emnerne sundhed, velvære, børn og familie. Et helt særligt fokus har de haft på det sensitive personlighedstræk, hvor specielt bøger som Sensitive børn og Sensitive unge har banet vejen for en stigende opmærksomhed og interesse for emnet. 
 
Bredde og kvalitet er ikke modsætninger, men derimod egenskaber Aronsen fører sammen.
 
 
Plusbog er en fordelsklub med over 250.000 EKSTRA billige bøger. Denne pris gælder for medlemmer. Medlemskab kun 49 kr/30 dage i løbende abonnement - afmeld når du har lyst. .
Se alle fordele her.

Er du ikke medlem?
Du kan altid købe til lav normalpris uden medlemskab.
Plusbog – for dig, der er vild med bøger

I Plusbogs fordelsklub får du adgang til mere end 250.000 EKSTRA billige bøger og meget mere. Med store medlemsrabatter og fri fragt ved køb over 250 kr. kan det hurtigt betale sig. Denne pris gælder for medlemmer. Medlemskab kun 49 kr/30 dage i løbende abonnement - afmeld når du har lyst. Se alle fordele her.

Er du ikke medlem?
Du kan altid købe til lav normalpris uden medlemskab.
Medlemskab
49,-
30
/ dage