plusbog logo
Plusbog logo

Informations Forlag

 
På Informations Forlag udgiver de faglitteratur af høj kvalitet, som kan læses af mange. De har specialiseret sig på felterne historie, samfund og filosofi, hvor de hvert år udgiver mellem 20-25 stærke og ofte debatskabende bøger, der leverer velskrevet viden om vores verden før og nu. I løbet af de sidste år har de især fokuseret på de gode, fortællende biografier, der formår at forbinde fascinationskraften fra enkelte menneskers liv med de store linjer i både dansk og international historie. Titler som Den sorte greve af Tom Reiss, Jeg mødte Jesus af Charlotte Rørth og Min vej ud af Nordkorea af Eunsun Kim er alle eksempler på, hvordan en biografisk eller selvbiografisk fortælling samtidig kan kaste lys over et felt og gøre os klogere på verden – hvad end det handler om Europa på Napoleons tid, om tro og tabu i dagens Danmark eller om den massive undertrykkelse af den nordkoreanske befolkning. 
 
Informations Forlag har eksisteret siden 1948 og har altid – i tråd med avisen Informations linje – udgivet skarpe og politisk debatskabende bøger til de samfundsinteresserede læsere om alle tidens store og aktuelle spørgsmål. De kalder sig ’leverandør til en nuanceret debat’ og har med nyere bøger som f.eks. Overvåget og Den store omstilling været med til at give baggrundsviden om og nye perspektiver på vor tids store udfordringer, som den globale digitale overvågning af borgere og den store miljøkrise, vi som klode befinder os i.
 
Siden begyndelsen har forlaget både skærpet og udvidet profilen – særligt på det historiske og det biografiske felt og de senere år har de haft særligt fokus på historie i både ental og flertal: den gode historie fra den virkelige verden, den unikke og personlige stemme eller vinkel og ikke mindst alle de fortællinger, som vores verdenshistorie er fyldt af, og som får nyt liv i bøger. 
 
 
Plusbog er en fordelsklub med over 250.000 EKSTRA billige bøger. Denne pris gælder for medlemmer. Medlemskab kun 49 kr/30 dage i løbende abonnement - afmeld når du har lyst. .
Se alle fordele her.

Er du ikke medlem?
Du kan altid købe til lav normalpris uden medlemskab.
Plusbog – for dig, der er vild med bøger

I Plusbogs fordelsklub får du adgang til mere end 250.000 EKSTRA billige bøger og meget mere. Med store medlemsrabatter og fri fragt ved køb over 250 kr. kan det hurtigt betale sig. Denne pris gælder for medlemmer. Medlemskab kun 49 kr/30 dage i løbende abonnement - afmeld når du har lyst. Se alle fordele her.

Er du ikke medlem?
Du kan altid købe til lav normalpris uden medlemskab.
Medlemskab
49,-
30
/ dage